پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

bigbang 02-21-2012 04:32 PM

بیچاره شروین اینقدر بهش گفتیم نام کاربریش رو دوباره عوض کرد
ولی شروین اینجا تو اسمتو هر چی بزاری ما بهت میگیم شروین کله شک نکن ! :d
شوخی میکنم ! ولی میخواستی کله ندی میگفتیی لازم نبود نام کاربریتو عوض کنی !
---------------------------------------------------------------------------------------------
مهدی شیرازی برنامه کله پاچه با مهدی هست به مهدی بگو هماهنگ کنه
که مهدی و حسین و جواد میان بعد من از مهدی میپرسم که حالا مهدی میاد اون یکی مهدی هم میاد یا نه بعد مهدی بهم میگه که به مهدی بگو خیالت راهت فقط مهدی و مهدی ! :d اینقدر دوست دارم شما 2 تا رو با هم قاظی کنم ولی نمیشه چکار کنیم دیگه !:d برنامه کله پاچه به دلیل تغییر نام کاربری شروین کنسل شد !
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ترنم خانوم مرد یعنی کار یعنی سختی یعنی مشکل
مرد باشی و رنگ آسایشو ببینی باید به خودت شک کنی !
حداقل تو جامعه ما که اینطوری هست
به خاطر همین هست وقتی اسم ازدواج هم میاد مو رو تنمون سیخ میشه
اول پول ، اول کار ، تحصیلات اینا رو اگه نداشته باشی بدبخت میشی
اما خانوم ها نه اونها موظف به انجام کاری نیستن اونها بعد از ازدواج اجباری به انجام هیچ کاری ندارن دارم خود زنی میکنم:d ولی تو اسلام میگه زن حتی وظیفه انجام دادن کار خونه رو هم نداره تازه باید بهش حقوق ماهانه هم بدی بالای سرت هم بزاری
این حقوق قانونی خانم هاست من به قانون کشورمون کاری ندارم ولی حقیقت اسلام همینه ، هر چند من خیلی وقته که دور این چیزا رو خط کشیدم
تنها شدم زخمی شدم زخمی خوردم که جانم رو هر روز در میاره میرسونه به لبم
نمیدونم چه ربطی داشت پارازیت بود :o
خلاصه این که باید این حقیقت رو هم بپذیرید که اکثراً مردها موفق تر هستند
چون کار خشونت بیشتر ، نظم بیشتر ، و خشکی و بی روحی بیشتری داره که گاهی اوقات تحمل این محیط برای یک خانوم سخته بگذریم امیدوارم موفق باشید
------------------------------------------------------------------------------------------------
صبا خانوم بیا با مترو از رومون رد شو
هر سلاحی که دارید رو کنید :d من کلاً تا الان داشتم شکسته نفسی میکردم وگرنه با یک اشاره همتونو حریفم فوتینا ! چی فکر کردین
همچین مییگه غزل خانوم بیا اینجا ببین ممد چی میگه
منم حالا وای وای ترسیدم !:21: بچه میترسونی صبا خانوم ؟
اصلاً بیاید همتون با هم بریزید سرم حریف میطلبم همتونو ریز میبینم زپرتینا !
اتفاقاً میخوام موهامو ماشین کنم ببنیم دنیا از دید آدمهای کچل چه شکلی هست
شما دخترا که این همه ادعاتون میشه جرئتشو ندارین یک بار کچل کنین :d
در ضمن من فمیسنیت نیستم به من برچسب نزنین !{قاط} حالا این فمینیست که میگی فحشه چیزی خوبیه بدیه ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------

بیا از اونجایی که ما دو ممده شدیم
حالا دو تا صبا هم تو فروم داریم
دارم دیگه این حقیقت رو مپذیرم این فروم یه رابطه ای با اون جزیره داخل سریال لاست داره :d ولی دور از شوخی به نظر شما من شبیه کدوم شخصیت لاست هستم
تو روخدا نگید هیوگو !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانشجوی کامپیوتر باشی سرعت تایپت پایین باشه بعد تازه بخوای با این سرعت تایپ هم کل کل کنی
وای وای :21::d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میبینم که مینا خانوم (گلبرگ) هم تشریف آوردن انشاءالله 4 تا درس بیفتید ما دلمون خنک شه بله :d
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دو سال بعد بعضی ها همچنان در حال تایپ کردن میباشند !

Saba_Baran90 02-21-2012 04:49 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 252134)
مهدی شیرازی برنامه کله پاچه با مهدی هست به مهدی بگو هماهنگ کنه
که مهدی و حسین و جواد میان بعد من از مهدی میپرسم که حالا مهدی میاد اون یکی مهدی هم میاد یا نه بعد مهدی بهم میگه که به مهدی بگو خیالت راهت فقط مهدی و مهدی ! :d اینقدر دوست دارم شما 2 تا رو با هم قاظی کنم ولی نمیشه چکار کنیم دیگه !:d برنامه کله پاچه به دلیل تغییر نام کاربری شروین کنسل شد !
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ترنم خانوم مرد یعنی کار یعنی سختی یعنی مشکل
مرد باشی و رنگ آسایشو ببینی باید به خودت شک کنی !
حداقل تو جامعه ما که اینطوری هست
به خاطر همین هست وقتی اسم ازدواج هم میاد مو رو تنمون سیخ میشه
اول پول ، اول کار ، تحصیلات اینا رو اگه نداشته باشی بدبخت میشی
اما خانوم ها نه اونها موظف به انجام کاری نیستن اونها بعد از ازدواج اجباری به انجام هیچ کاری ندارن دارم خود زنی میکنم:d ولی تو اسلام میگه زن حتی وظیفه انجام دادن کار خونه رو هم نداره تازه باید بهش حقوق ماهانه هم بدی بالای سرت هم بزاری
این حقوق قانونی خانم هاست من به قانون کشورمون کاری ندارم ولی حقیقت اسلام همینه ، هر چند من خیلی وقته که دور این چیزا رو خط کشیدم
تنها شدم زخمی شدم زخمی خوردم که جانم رو هر روز در میاره میرسونه به لبم
نمیدونم چه ربطی داشت پارازیت بود :o
خلاصه این که باید این حقیقت رو هم بپذیرید که اکثراً مردها موفق تر هستند
چون کار خشونت بیشتر ، نظم بیشتر ، و خشکی و بی روحی بیشتری داره که گاهی اوقات تحمل این محیط برای یک خانوم سخته بگذریم امیدوارم موفق باشید
------------------------------------------------------------------------------------------------
صبا خانوم بیا با مترو از رومون رد شو
هر سلاحی که دارید رو کنید :d من کلاً تا الان داشتم شکسته نفسی میکردم وگرنه با یک اشاره همتونو حریفم فوتینا ! چی فکر کردین
همچین مییگه غزل خانوم بیا اینجا ببین ممد چی میگه
منم حالا وای وای ترسیدم !:21: بچه میترسونی صبا خانوم ؟
اصلاً بیاید همتون با هم بریزید سرم حریف میطلبم همتونو ریز میبینم زپرتینا !
اتفاقاً میخوام موهامو ماشین کنم ببنیم دنیا از دید آدمهای کچل چه شکلی هست
شما دخترا که این همه ادعاتون میشه جرئتشو ندارین یک بار کچل کنین :d
در ضمن من فمیسنیت نیستم به من برچسب نزنین !{قاط} حالا این فمینیست که میگی فحشه چیزی خوبیه بدیه ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------

ممد جون اولا اگه میخوای قاطیشون کنی این دوتامهدی رو شروع کن دربارشون حرفیدن بدون اینکه به یه کدوم خاصیشون فکر کنی
مثلا مهدی گفته بود که اگه بخواین برین بدون اون یکی مهدی نمیاد!:d
دوما که موهاتو ماشین کن اگه خودت واقعا مرد و مردونه این کارو کردی ما هم دنبالت راه .... نمیفتیم!:d اول سر خودتو کچل کن بعد سیبیل حسینو بزن بعد بده به خاله رزی هرکی رو داری کرد همین کارو باهاش بکنه!:21::d
و جالب انگیز تر از همه اینکه خودت خودتو لو دادی!
بهترین سلاح من که در همه حال ازش می ترسی اینه که زنت بدم!
حالا شما با مترو سواری خودتو سرگرم کن! منم بگردم یکی برات پیدا کنم که کاری کنه قدر این تنهاییتو بدونی!{داش مشتی}
زپرشک! و اینم میشه: زپرشکینا!{داش مشتی}

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 252136)
بیا از اونجایی که ما دو ممده شدیم

حالا دو تا صبا هم تو فروم داریم
دارم دیگه این حقیقت رو مپذیرم این فروم یه رابطه ای با اون جزیره داخل سریال لاست داره :d ولی دور از شوخی به نظر شما من شبیه کدوم شخصیت لاست هستم
تو روخدا نگید هیوگو !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانشجوی کامپیوتر باشی سرعت تایپت پایین باشه بعد تازه بخوای با این سرعت تایپ هم کل کل کنی
وای وای :21::d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میبینم که مینا خانوم (گلبرگ) هم تشریف آوردن انشاءالله 4 تا درس بیفتید ما دلمون خنک شه بله :d
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دو سال بعد بعضی ها همچنان در حال تایپ کردن میباشند !

چارلی!:24::24::24:
والا بعضیا داشتن همزمان با جوابیدن با صدای بلند بری باخ گوش می دادن صدای تلفونو نشنیدن! بعدمامانشون که داشت ظرف می شست یه جیغ بنفش زد که برن تلفنونو بجوابن و وقتی جوابیدن دیدن خاله شون پشت خطه 6 دقیقه منتظر نگهش داشتن تا مامانشون بیان!

bigbang 02-21-2012 04:56 PM

خدا رو شکر بلاخره صبا خانوم پست خیلی زیادش رو بعد از یک ساعت فرستادند !:d
میگم میخواین یه تایپیست استخدام کنید براتون تایپ کنه میترسم کم بیاریدا !
خلاصه از ما گفتن اما میرم کلمو میاشین میکنم فکر میکنید میترسم من اصلاً شوخی ندارم میخوای همین الان برم سلمونی کچل کنم خودمو ! جدی میگما (تو رو خدا بگین نه :63: ) من اصلاً مترو سوار نمیشم محیطش بسته هست با روحیات من سازگار نیست ! :d
شما بگرد اگه پیدا کردی به من هم بگو !
البته باید کیسش مناسب باشه :21:

صبا خانوم تلاش کن تو میتونی
--------------------------------------------------------------
مینا خانوم گلبرگ دوباره سیاست سکوت رو در پیش گرفتند :65:
--------------------------------------------------------------------------
3 تا مهمان هم اومدند که معلوم نیست چی از جون این فروم میخوان اگه می خوان بیاین بیاین اگه نمیخواید نیاید محفل فامیلی هست مهمون غریبه راه نمیدیم !
بزار ببینم کیا تو فروم هستند
شکوفه خانم در حال زدن پست هستند
داش شروین داره ایندکس سایت رو تماشا میکنه
صبا خانوم همچنان محو قدرت تایپ من هست هنوز داره تماشا میکنه مرسی مرسی !
مینا خانوم هی همش میاد هیچی نمینویسه
مهدی شیرازی هم داره اون بازی ماهی رو بازی میکنه
خوب گزارش لحظه به لحظه تعداد مهمانها از 3 به 1 کاهش پیدا کرد
اون یه دونه با زبون خوش خودت پاشو برو :d
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا من شدم شبیه چارلی یعنی من معتادم
یعنی هیچکی بهتر نبود مرافه

mohammad.90 02-21-2012 05:16 PM

سلام

عجبی دوستان امدن

mohammad.90, ‏bigbang, ‏Saba_Baran90, ‏GolBarg

bigbang 02-21-2012 05:18 PM

به بیا همزاد خودم اومد ممد جون تو رو خدا ایندفعه ضایعمون نکن جواب سلاممون رو بده :d
همین الان 2 تا تلفن جواب دادم هیچکی نبود تازه کلی هم حرف زدم
صبا خانوم جدی برو یه دونه از این کلاسهای فنی حرفه ای آموزش تایپ هزینه ای نداره
خیلی افتضاحه سرعت تایپتون !:d
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بیا دوباره رفت جواب سلاممون رو هم نداد
جناب ممد آقای شیرازی سلام مستحبه جوابش واجب

Saba_Baran90 02-21-2012 05:21 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 252140)
صبا خانوم تلاش کن تو میتونی

--------------------------------------------------------------
مینا خانوم گلبرگ دوباره سیاست سکوت رو در پیش گرفتند :65:
--------------------------------------------------------------------------
3 تا مهمان هم اومدند که معلوم نیست چی از جون این فروم میخوان اگه می خوان بیاین بیاین اگه نمیخواید نیاید محفل فامیلی هست مهمون غریبه راه نمیدیم !
بزار ببینم کیا تو فروم هستند
شکوفه خانم در حال زدن پست هستند
داش شروین داره ایندکس سایت رو تماشا میکنه
صبا خانوم همچنان محو قدرت تایپ من هست هنوز داره تماشا میکنه مرسی مرسی !
مینا خانوم هی همش میاد هیچی نمینویسه
مهدی شیرازی هم داره اون بازی ماهی رو بازی میکنه
خوب گزارش لحظه به لحظه تعداد مهمانها از 3 به 1 کاهش پیدا کرد
اون یه دونه با زبون خوش خودت پاشو برو :d
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا من شدم شبیه چارلی یعنی من معتادم
یعنی هیچکی بهتر نبود مرافه

داداش کوچولو من یادمه چچچل بودی!
الآنشم برو سلمونی من به عموه میگم خیلی چچلت نکنه!
یا ولش کن وقتی رفتی سربازی خودشون برات کوتاه میکنن!
رفتم کمک مامانم!
شما پسرا از کار خونه معافین بسه تونه باید سه دور سه دور سربازی برین!
می خوای بیا شما کمک که من با خیال راحت تایپ کنم
کامپیورتم رو اسلیپ بود اصلا!!!!!!
اما بذار برای پست ها همین طوری هیجان داشته باشی!:d:p

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 252143)
به بیا همزاد خودم اومد ممد جون تو رو خدا ایندفعه ضایعمون نکن جواب سلاممون رو بده :d

همین الان 2 تا تلفن جواب دادم هیچکی نبود تازه کلی هم حرف زدم
صبا خانوم جدی برو یه دونه از این کلاسهای فنی حرفه ای آموزش تایپ هزینه ای نداره
خیلی افتضاحه سرعت تایپتون !:d

باز خانوم ها رو با آقایون مقایسه کردی؟
آره فک کنم به درد بخوره شما که سرعتت خیلی توپ شده!:d
برای یکی مثل چارلی عالیه!:p

bigbang 02-21-2012 05:27 PM

با این سرعت تایپ من انگیزه رو از دست دادم اصلاً برا کل کل !
خدا نصیب نکنه :d
هر کی بود هم ظاهراً فراری دادم من اعم از مهمان و میزبان و ممد و مینا خانوم هم که دوباره گذاشت رفت و داش مهدی هم که نیستو
شروین هم که 4 گوشه اینجا رو بوس کرده کنار گذاشته
ما پاتوق نشینا صفا داریم دلمون اندازه دریاست همه توش جا دارن حتی اگه اینجا نیان
ای بابا !

Saba_Baran90 02-21-2012 05:42 PM

خب راست میگی الآن که اومدی بجواب!
من نمی دونم موندگار هستم اینجا الآن یانه!
مامانم عصبانیه بگه دو دور سینه خیز تا سرکوچه برو باسرعت نور می رم برمیگردم! قوفونش برم!_باوش
فعلا که هستیم!
بدو جا موندی!
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (3 عضو و 3 مهمان) ‏Saba_Baran90, ‏Afsaneh- roj, ‏shokofe
شکوفه جون امکانش هست بزنی تو سرکچل بعضیا یهو میگرن بگیرن؟:24:

bigbang 02-21-2012 05:47 PM

هوا خوبه ، همه چیز امن و امانه ؟
چی بگم خوب زدین انگیزه رو گرفتین دیگه !
ولی کم آوردین راستشو بگید :d
اشکال نداره شما هم یه روزی سرعت تایپتون خوب میشه :d
الان همون آهنگ چیه می باخ رو گوش بدید فکر کنید تو چه چیزی باید با ممد کل کل کرد و موفق شد هر چند به نتیجه نمیرسید ولی برای روحیه دادن خوب هست !

Saba_Baran90 02-21-2012 05:54 PM

سرچی نداره داداش کوچولو!
سر سر کچل!
سربازی!
اینکه من تصمیم دارم با خواهر گلت همدست شم اساسی کلچت کنم!

اکنون ساعت 10:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.