صبا جون من اومدم چاق سلامتی کنم ... یکی از دوستام زنگ زد .. طفلک این تلفنه سوخت .... بعد که اومدم بنویسم اتوماتیک وار خارج شدم :d فکر کنم پی سی رو عصبانی کردم .. حرصش در اومد :21:
دوستان گللللللللللللل سلام:53: ایشاالله شب خوبی داشته باشید {پپوله} |
نقل قول:
|
سلام برو بچ چند روزی نبودم دلم براتون تنگ شده بود
ای این قهوه خونه ی پی سی هم بد جور خماری داره من که بد خمارش شده بودم من حاضرم |
نقل قول:
سربازی هم نخواهم رفت ! نقل قول:
نقل قول:
فعلاً که اینجا خبری نیست که تو بخوای خمارش بشی هیچکی نمیاد اینجا هم تار عنکبوت بسته ! ظاهراً هوا سرد رمق بر و بچز آب رفته ولی ما خودمون گرمش میکنیم ! |
سلام
به قول حسین جان حرفم نمیاد.... |
اولا سلااااااااااااام!
دوما:کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (2 عضو و 3 مهمان) Saba_Baran90, SonBol نقل قول:
نقل قول:
صداشو در نیار!:d سلااااااااامت باشی!:cool: بیاین سر بزنین تند تند تا پی سی این دفعه از اونور عصبانی شه!:d نقل قول:
برادر یکی بود یکی نبود میای ها!{B Adabi} خب زود زود بیا که کار به خماری نکشه هاژی جون! البته مصرف زیاد از حد پی سی هم اعتیاد شدید میاره میشی من!:d روزی صدبار میای! تازه باهات دعوا هم میکنن!(الآن اشکم در میاد!:d) نقل قول:
اینجوری دعوا می کنن! چجور مردی هستی که از سربازی گریزونه! مرد باشی سربازی نری؟:d پسردایی اسمتو زدن پشت در ها! صدبار دزدکی رفتم کندمش اما دیگه داره لو میره! غیبت طولانی اونم غیر موجه! اگه به آنا نگفتم!{قاط} از حسین هم همین الآن 6 تا ستاره کم شد! |
نقل قول:
دیگه نه تو قهوه خونه میان نه دیگه تو بخش مشاعره کککککککجج{قیژه}ججاییییین رزیتا خانم- شراره خانم -صبا خانم -مهدی خودمون -مهدی رنگی -هاژی -امیر احمدی - سنبل خانم-افسانه خانم -اقا جاویدان -و اقاحامد و ........................................ |
جانم؟
سلام داد نزن گلم هستیم جوونا میان که منم دعا گوی شماهام:53: |
بیگی جون بسات آتیش بازی حاضره هر وقت گفتی روشن کنم :d:d:d
|
نقل قول:
|
اکنون ساعت 10:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |