یکی میخواست امشب بهم پیشنهاد ازدواج بده مامانم اومد نشد اه اه اه من اگه شانس داشتم کارخونه آدامس داشتم {قیژه}
|
سلام به همه دوستان تمام پستها که 3 صفحه می شد خوندم |
نقل قول:
دیدین {قیژه} جواب داد -همه دوستان امدند. :24::24::24::24::24::24::24: :24::24::24::24::24::24::24::24::24: |
نقل قول:
نقل قول:
|
نه الان ارشد ها هستن شر میشه گیر میدن بزار یه موقع اینا نباشن قشنگ در و بچسبونیم به تخته بعد بندازیم گردن مهدی نیست ارشده کسی کاری به کارش نداره ! :d ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- بیا مهدی هم رفت همتون بابا بزرگید ! |
پس این خبر رو داشته باش یکی از بچه های سایت داره متاهل میشه
البته قرار بود من لو ندم دیدم سوت وکوره گفتم خبرو میگم ولی اسم شخص رو میزاریم یه مسابقه هرکی بگه یه جایزه توپ پیش من داره هر نفر تو هر پست فقط یک اسم میتونه بگه فاصله ی بین پستها هم باید یک پست باشه حداقل؟؟؟ |
باید شیرازی باشه ! حسین !:d |
|
نقل قول:
نقل قول:
اگر از شیرازی ها باشه شک نکنید که حسین من با شما موافقم{شیت شدن} |
حسین داره دوماد میشه ایشاالله مبارکش باد !{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
اکنون ساعت 01:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |