هاژی جون خودت متأهلی؟ شاید خودت باشی!
حیف می گن خواهی نشوی رسوا مردمو رسوا کن وگرنه می گفتم ممده چون من و آبجیش قراره زنش بدیم! پس منم میگم حسینه! مهدی شیرازی چطوره؟:65::d متأهله؟ (هاژی تقلب نکردم ها حدس نبود! فقط از ته صداقت احوال پرسیدم!) آقا محمد 90 من که هی هستم داداش! فقط منم که هی هستم! هاژی شایعه نیست که؟ نکنه الآن داری سعی می کنی سایت مردمو بسوزونی!{داش مشتی} فقط اگه جدیه بگین زودتر اقدام کنه این ممد ما قراره به زودی کچل شه!:d نقل قول:
کاش حسین تو استان مرکزی عروسی بگیره وگرنه ما دوریم! مگه نه ممد! آخه نه که یه جا زندگی می کنیم!:d کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهبا, mohammad.90 |
سلام بر همگی :53:
من اومدم رفتم کرمانشاه امتحان دادم و برگشتم نزاشتم ده روز بشه دلم براتون تنگ شده بود امیدوارم همگی شاد و سرحال باشین خیلی دوستتون دارم :53: یعنی واقعا حسین داماده من یه کم شک دارم شاید مهدی شیرازی باشه :rolleyes: |
سلام مهبا جونم
خوبی؟ دیدی؟منم به مهدی شیرازی شک کردم! این هاژی اومد یه حرفی انداخت دهن ما خودش رفت! کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهبا, bigbang, mohammad.90 |
نقل قول:
|
پست به اون رعنا و رشیدی!
منم زنت میدم تا قدر بدونی!:mad: در ضمن:کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهدی, mohammad.90 |
منم شَکَم به همین دوتا هست ولا غیر |
منم موافقم مرخصی و این برنامه ها رو فعلاً بزاریم کنار بزار اول مشخص شه طرف کیه ! صبا خانوم شما پستت رو بعداً ویرایش کردی من اصولاً خیلی به موهام حساسم ! نیست افشونه ولی نه دور از شوخی اگه ناراحت شدین یک جلسه غلط کزدم میزارم همه چی درست شه ! |
نقل قول:
دیگه مگه دست خودشه دوست نداشته باشه! به قول شما پسرخوبی بود! دو دیقه حواسمون بهش نبود ببین چی شد ها!:d از این به بعد باید حواسمون بهش باشه؟ واااااااااااااااااااااای! وایسا ببینم! نکنه نسیم باشه؟! حالا چیکار کنم من؟ نمیام! نه! میام ببینمش! نه خوشم نمیاد ازش آخه! اصلا تا وسط راه میام بقیه شو شما برین من بعدا از عروس داییم جزئیاتشو به دقت خانوم ها می پرسم!:d باز این حسین برا من دردسر درست کرد! ببین ها! اونو دیدین اینم ببینین:کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) Saba_Baran90, bigbang, Hamed نقل قول:
ممد اینکه می بینی ویرایش شده پستهام مال کنتور آخرشه به استثنای این یکی که این توضیحو بهش اضافه کردم |
یکی هست اینجا بهم بگه:
نونت نبود آبت نبود، نصف شب کیک درست کردنت چی بود؟! {قاط} در ضمن تبریک میگم اون وصلت فرخنده رو :53: |
اخ جون عروسی.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم میام .....حالا عروس کیه داماد کیه.....؟؟؟؟؟
|
اکنون ساعت 11:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |