سلام مهرگان جان ممنون ازلطفت چون تازه واردم یکم سخته برام
ئه گه ر دمزانی بم ته وره مه بو دلم ئه دا به سنگ نه م ئه دا به تو |
اقا محمد اخه این چه دعایی هست ..من هر درسم واسه خدا تومن پولشه:d |
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
حالا برای خوشحال شدن شما (خدایا همه درساشو خوب امتحان بده مینا خانوم انشاءالله ) انگار خدا منتظره ببینه من چی میگم ! کَیف تهران آب و هواک ؟ تهران با یزدی ها میسازه یا نه ؟ بدخواه مدخواه داری مینا خانوم بگو با نیسان صبا خانوم و گرز فرانک خانوم و مهدی و سهراب و .... میریزم سرشون بعد خوب کتکشون که زدیم میریم پیش شروین کله پاچه میخوریم :d یادش به خیر اون موقع هایی که شما تو آموزشگاه به بچه ها کامپیوتر یاد میدادید کی فکرشو میکرد یه روز معلم کامپیوتر روانشناسی بخونه تو ارشد دنیا رو میبینی |
سلام شهین خانم خوش امدید به جمع دوستان پی سی سیتی :41::41::41:
|
ممنونم ازت عزیز :cool:
سلام عزیز جان تشکر |
سلام کلا 13 ساعت تو سایت نبودم ی 6 صفحه خوندم ماشالا |
نقل قول:
اولش خواستم از همین کیک خونگیهای خوشمزهی سخت درست کنم اما گفتم باشه برای دفعهی دوم. {پپوله} یه پودر آماده گرفتم و فکر کردم باید مثلا با شیری آبی چیزی مخلوط کنم و بعد بذارم توی فر. بعد دیدم خبری از اینا نیست. این فقط آرد طعمداره! {قاط} خلاصه با یه مکافات برای اولین بار توی زندگیم زرده و سفیدهی تخم مرغ رو از هم جدا کردم و جونم در اومد تا سفیده پف کرد. این اتفاقات ساعت ۱۲ شب رخ داد. جای همگی خالی، الان خوردم خوب بود. :rolleyes: البته یه نوع شیرینی مخصوص بلدم که هنوز براش اسمی انتخاب نکردم :21: منم اون رو دوست میدارم {شیت شدن} |
نقل قول:
هرمجردی که برنده شده از مجردی درش بیارین!:d نقل قول:
واجب شد زنت بدم اینجوری پیش بره سوء هاضمه می گیری!:d نقل قول:
آنا سردرد خیلی بده حسن! نقل قول:
من هیچ کاری هم نداشته باشم باز موقع درس خوندن چیزی دارم بهش فکر کنم!(اصلا هم مشکوک نبودم!) مینا جون کسی اومد به منم یه ندا بده!:d نقل قول:
ما شدیم جوخه دعوا! نقل قول:
|
نقل قول:
آقا محمد این صدای جیغ شما بود ؟ از دیشب تا حالا صداش تو گوشم پیچیده ..:d من همین جاها هستم .. فقط دخترم دیشب حالش خوب نبود نتونستم بیام ... _:2: حالا خدا رو شکر دوستان دیگه هستن ماشاالله این همه پست می زارن :) نقل قول:
|
اکنون ساعت 09:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |