جای بسی تأسفه که بعضی ها اصلا ادب رفتار با خانوم ها رو ندارن!
اونم کسایی که از بدرفتاری دیگران شاکی اند تا حالا دیدین اینجور آدمایی؟ حالم به هم خورد _شکات |
صبا جون دلت از کی پره؟؟؟؟؟؟؟ زیاد به این جور موارد توجه نکن .. ارزش فکر کردن نداره .:65:
|
|
سلام عزیزان:53:
مرسی مهدی جان:) محمد جان به خاطر خودت بچه ها اومدن نه جیغت! یادت نره گلم{پپوله} دوستان جدیدی که میان این تاپیک رو روشن میکنن لطفا با حفظ و رعایت قوانین همراه باشند. مرسی تا حالا دقت کردید که توی مراسم عرفانی و روحانی و جاهای مقدس چرا شمع روشن میکنن؟ تا حالا به این فکر کردید که چرا روی کیک تولد شمع میذارن و لحظه فوت کردن شمع میگن آرزو کن؟ به نظرتون این کار بی دلیل انجام میشه؟ راز شمع چیه؟ جواب این سوال ها رو اگه بخوایم پیدا کنیم به یه نکته اول باید اشاره کنیم: عالم خلقت اگه تجزیه بشه به چهار عنصر می رسیم:آب...آتش...باد...خاک... و در دل این چهار عنصر شعور الهی وجود داره... اگه موقع دعا کردن جایی باشیم که این چهار عنصر وجود داشته باشن استجابت دعا به شدت اتفاق میفته... شمعی که می سوزه این چهار عنصر رو با هم داره: موم شمع:خاک... شعله شمع:آتش... دود شعله:باد... موم ذوب شده:آب... وقتی موقع دعا کردن به شمع در حال سوختن نگاه میکنی به شعور الهی متصل تر میشی و درحالت آلفای ذهنی قرار می گیری...حالتی که در اون به شعور الهی و خدای درونت وصل میشی... و دعا به راحتی به عالم بالا میره و به استجابت میرسه اگه با قوانین خیر هماهنگ باشه... راز شمع اینه... برای همین در محراب ها و مکان های مقدس برای دعا کردن شمع روشن میکنن و روی کیک تولد شمع میذارن و لحظه فوت کردنش میگن آرزو کن! |
|
نقل قول:
نمیدونم حالا خدا میدونه یعنی واقعیت داره فوت کردن یک شمع روی ما اثر میزاره باورش برای من خیلی سخته :39::39::39::39::39: ولی خیلی جالب بود که مناسبتش رو فهمیدم گاهی اوقات ما به چیزهایی که در اطرافمون هست اصلاً توجه نمیکنیم فقط چون سنت هست انجامشون میدیم اصلاً نمیدونیم چی چی هستن ! کلاً موضوع جالبی هست که باید روش کار کنم ! شاید از توش 4 تا پست در اومد :d نقل قول:
گلبرگ خانوم من یزدی ها رو به زبلی شون میشناسم کلاً آدمهای باهوش و زرنگی هستن ولی اهل کلک زدن نیستن یعنی هوششون سیاه نیست هوش سفید دارن ولی این که آدمهای آرومی هستن رو که اصلاً قبول ندارم چون من خودم 2، 3 رفیق یزدی دارم و داشتم و خوب میدونم آروم یعنی چی:d پاش برسه اینقدر شلوغ پلوغ میکنن که بیا و ببین البته جسارت نباشه من منظورم پسراشه ! در مورد هم اتاقی زیاد بهشون سخت نگیرید بیچاره ها عادت کردند حالا 2 روز غذا درست نمیکنید 3 روز در میون غذا درست غذا درست کنید یکدفعه قطع میکنید سنگ کوب میکنن بیچاره ها ! در مورد استقلال شخصیت خدا از دهنتون بشنوه منم همینو میگم من شاید بتونم با تلاش و کوشش عادت های بدمو عوض کنم خودمو که نمیتونم عوض کنم ! آدم خودش باشه راحته ولی همش بخوای فداکاری کنی یا اونی باشی که گذشت میکنه یا اونطوری که بقیه دوست دارن باشی سوای سخت بودن وانمود کردن آدم خودش رو هم محدود میکنه من میگم استعدادهای آدم زمانی بروز پیدا میکنه که خودش باشه نه این که سعی کنه مثل یکی دیگه رفتار کنه یا شکل یه نفر دیگه لباس بپوشه اگر من دوست دارم تو زمستون بستنی بخورم یعنی خودم میخوام حالا شاید بقیه بستنی نخورن ولی این منم دیگه البته منظورم این نیست که آدم جامعه گریز بشه نه ، منظورم اینه که گاهی اوقات با سعی و تلاش میتونی خودت رو با معیارهای محیطی که توش زندگی میکنی وفق بدی ولی گاهی اوقات نمیشه و مشکل از تو نیست وقتی این شرایط پیش میاد البته این نظر منه آدم باید کار خودشو بکنه زیاد هم به حرف فامیل و آشنا توجه نکنه . در مورد ازدواج حق با شماست آخه اگه این 3 مورد نباشه نمی صرفه !:d باور کنید این سایت کوروش مشکل داره پست مینویسم خودش خود به خود پاک میشه ! خوبه حالا از همه پستهام قبلش یه کپی میگیرم بعد میفرستم ! کوروش بیا این سایتو درست کن دیگه {قاط} این قالبو عوض کرد قاطی میکنه جدیداً سایت ! اما مینا خانوم در مورد انگیزه هر وقت حواست پرت میشه یه مداد خودکار دست بگیر بنویس از روی همون متنی که میخونی اینطوری تنبیه میکنید خودتون رو که حواستون به اون چیزی که مینویسید باشه فکر کنید خودتون روانشناس هستید و دارید اون نظریه رو تازه ارائه میدید ! |
یک ثبتی از خودمان در کنیم و در برویم :d |
سهراب آخر نگفتی عروسی کیه بگو خیالمون رو راحت کن حسین میخواد عروس شه نه ببخشید داماد شه :d من که میدونم حسینه حالا اینجا هی ادای آدمای مرموز و درمیاری ! ------------------------------------------------------------------------------------------ شکوفه خانم غذا باید بسوزه تا آشپز بشی اینایی که تا الان غذا رو نسوزوندن سعادت تجربه چنین واقعه ی بزرگی رو ندارن !:d ---------------------------------------------------------------------------------------- صبا خانوم منتظر پستتیم منتظر پستتیم منتظر پستتیم منتظر پستتیم منتظر پستتیم منتظر پستتیم:d |
|
|
اکنون ساعت 08:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |