اولا سلاااااااااام!
دوما:کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, bigbang, مهدی, Afsaneh- roj بعدشم: نقل قول:
ایناها! منو ممد داریم شوخی شوخی دعوا میکنیم صدبار همدیگه رو کشتیم، پای جدیش میون باشه که دیگه...!{داش مشتی} اون جمله که گفتم منظورم این بود که معمولا من موضوع حواس پرتی هام موقع درسیدن یه چیزیه که ارزش حواس پرتی داشته باشه، اما وقتی جدی می خونم کلا موضوع نمی خوام! حواس پرتم سرخود! حواس پرت سرخودم!:d اینی هم که گفتی خودت باشی خوبه به نظر من همینطوره اگه قرار باشه من یکی دیگه باشم که دوسم داشته باشن هنر نیست همچینی چیزی نیست که من از بودنش و داشتنش به خودم ببالم چون این اصلا من نیستم! اگه کسی من من رو (انتقاد فرق میکنه) برای خود خودم بخواد چیزی که ارزش دست آویز شدن داره در ضمن قرار نیست به قول شما کسی خمیر توی مشت کسی دیگه باشه! قراره دو نفر دنیای همو کامل کنن اجبار به تظاهر دلسردی و بی انگیزگی و بعضا نفرت میاره مرسی که بیان کردی راستی من عاشق لهجه یزدی ام! نقل قول:
کاربران محترم نگای پست های پسرداییم کنین کیف کنین!:cool::41: می دونم منظورت از حسین بچه خوبی بود چی بود پسردایی منم همینو گفتم! بچه به این خوبی دو دیقه ازش خبر نداشتیم کار دست خودش داد! آنا رو هم بیارم شاید بتونم تحمل کنم مجلسو!هی...._:2: درضمن اون جمله قرمز رو کامل شده اش رو بگو که تصمیم بگیرم به عروس داییم بگم یا نه!:d:39: نقل قول:
نقل قول:
سر درد دیگه زیادی بده!:102: می خوای ترشی بخوری سر درد داری! رشته ات طوریه که (یا مث پسردایی کارت طوریه که) همش با کامپیوتر کار داری،نمی تونی سر درد داری، شیرینی میبینی دلت می خواد ها اما سرت درد کنه نمی تونی بخوری. نور که دیگه نگو! در دانشکده همیشه کاملا رو به آفتابه من هر وقت از در میام بیرون اشک میاره چشمم کم بخوابی، بد بخوابی، از خواب بپری خسته بشی اعصابت بخورده خلاصه هی هست اینقدر مسکن خوردیم یه نمونه از نتایجش سر آزمون ارشد همونجور که با استحضار رسید نزدیک بود کار دستمون بده!{داش مشتی} نقل قول:
آنا پسردایی اعتماد به نفس که چه عرض کنم، اعتماد به خیلی چیزا می خواد درباره غذانخوردن تهدیدمون کنی ها! هاژی جریمه اش میشه اینکه خودش اعتصاب غذا کنه تا اخراجش کنن!:24: من امروز ناهار دانشگاه خوردم اومدم خونه هم ساعت 4 بود کاملا گرسنه بودم مامانم غذای شیرازی درست کرده بود قوفونش بشم هی زحمت می کشه، کامل یه وعده دیگه خوردم! تو این یه مورد منو نترسون!:42::42: نقل قول:
نمیشه پسردایی بلا تشبیه دیدی نماز می خونی هرچی سعی می کنی به چیزای دیگه فکر نکنی معمای انیشتین هم خونده باشی سر نماز جیک ثانیه ای جوابش میاد! بعضی وقتا که لازمه به چیزی فکر نکنی خودش میاد! من که یه ضرب درس بخوم پنچر میشم!:( نقل قول:
به زور دستم رو کیبورد میره سرم درد میکنه چشمم هم می سوزه اما دستون دارم وظیفه مه! این از سر درد! ندا دوست مشترک من و میناس! در مورد ممد شما پشت من باشی من غم ندارم! ممد به حرف شما گوش می ده! من یکی انتخاب می کنم به شما میگم شما خودت براش آستین بالا بزن یهو کلا کچلش کنیم بره پی کارش!:24: در مورد اون رفتار هم اون لحظه ناراحت بودم اما من بعدش برای ادامه ناراحتیم به این فکر می کنم که اون آدم خودش چقدر برام مهمه که در این مورد دیدم اصلا! خوف خوفم!:) نقل قول:
اینو گفتم که از فامیل کارت به کار کسی غیر از من و پسرداییم نباشه بلدیم برات انتخاب کنیم!:d پسردایی دقت داشته باش یکی پیدا کنیم که هیچ کدوم از این سه ویژگی رو نداشته باشه!:p نقل قول:
آرومم الان بعضی ها رو کاریشون نمیشه کرد!:) خدا بد نده!دخمل گلتون الآن چطوره؟ خوبه که ایشالا؟ |
مهدی جون سلام . بابا چی مبارک باشه این هاژی سهراب برا خودش بریده و دوخته زنم کجا بوده . اصلا من نمیخوام داماد بشم . {قاط} ولی خداییش کلی خندیدم :21:
از همه دوستان گلم عذر خواهی میکنم که نتونستم نقل قول بگیرم و محبت شون رو جبران کنم انشالا در اسرع وقت حتما میام پاتوق . متاهلیه دیگه :24: کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) حسین, Saba_Baran9 |
نقل قول:
من باید برات هیجان انگیزش کنم یا نه؟ نقل قول:
منم موزم اینجا! نقل قول:
{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} الآن کاری می کنیم اگه حسین هم دوماد نباشه گیر کنه تو دربایستی زن بگیره!:24: نقل قول:
درسته من نسیمو دست کم گرفته بودم و الآن واخها (بر وزن واقعا) می خوام سر به تنش نباشه، اما هرچی باشه رفیقیم! باز متوجه نشدم چرا من توی کنتور قبلی نبودم!قضیه اون موز حل نشد! اما مرسی! (با پشت چشم نازک تصور کن و حالت قهر!) |
نقل قول:
|
نقل قول:
قوی باش! گریه نکن! اشتباه که نگرفتم؟ همون کچله ای که کلاه سرشه دیگه؟ از خدمت اومدی؟:p در ضمن می زنم بشد خاک بره چشد ها! من هنوز زنده ام!{B Adabi} -------------------------------------- هاژی خیر ببنی! چه صفایی دادی به اینجا! کلا حال و هوای عروسی گرفته! |
|
ایول پسردایی!
آره سرعت نور چیه! برم یه زنگ بزنم انیشتین بگم بیاد اینجا مطالعه کنه! این آقا دوماد بجای اینکه جواب مارو بده رفته داره بازی می کنه! خون به دلم کردی حسین! اون از قضیه نسیم که حالا حالا ها طول می کشه من باهاش کنار بیام اینم از این کارات!{قاط}{B Adabi} منم حرصتو در میارم می رم الآن برای همه سالاد شیرازی درست می کنم بهت هم نمیگم! بچه ها شما هم بهش نگین! بعد که خوردمش میام بیشتر حرصتو در میارم! |
مهدی خوشم میاد محافظه کاری نه طرف ما رو میگیری نه اون طرفی در عین حال طرف همه هستی! موضعتو مشخص کن اگر یه روزی جنگ بین من و صبا خانوم و حسین در بگیره تو طرف کدوم رو میگیری >؟:39: ---------------------------------------------------------------------------------------- صبا خانوم هندی نه نمیگن ! میگن نهی نهی ! ( با صدای راچ کاپور ):5::5: بعد اینطوری نگاه میکنن :23: بعد هم یک آهنگ مییزنه دیییییییییییو دییو . شروع میکنن رقاصی که از این به بعدش چون شرعی نیست سانسور کردم |
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (4 عضو و 1 مهمان) Saba_Baran90, SOHRAB_HAZHII, Afsaneh- roj, حسین
داداش منطقی مارو نیگا! هندیه هندیه ها! (مچتو گرفتم!:d:p) پسردایی من طرف فامیلشه دیگه! |
نه بابا کی فیلم هندی نگاه میکنه من از اونایی بودم از بچگی از فیلم های هندی اصلاً بدم میومد نیست فکر میکنن خیلی خوشگل هستن همش فیلمهای عشقی هم بازی میکنن
مخصوصاً وقتی شعر میخونن اینقدر بدم میاد من که اصلاً حد نداره ولی تنها فیلم هندی که دیدم و ازش خوشم اومد هر چند اون هم عشقی بود ولی خوب قشنگ بود فیلم تاج محل بود خیلی فیلم قشنگی بود و اصلاً جلف بازی توش نداشت فیلم سلطان جلال هم قشنگ بود بک فیلم تاریخی هندی بود در مورد یک پادشاه مسلمان که به هند حکومت میکرد قشنگ بود غیر از اینا بقیه همش جلف بازی هست |
اکنون ساعت 07:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |