ا... پس... ايوول
تا امشب اين قهوه خونرو دخترم وقت داره خالي كنه وگرنه شب اسباب اثاشش وسط خيابونه ...تاپيكم بايد حذف شه به جاي قهوه خونه ميشه رستوران زنجيري ه اي آريانا مك دونالد |
شرمنده ابجيه ما همين جا ميمونه يا همين يا اصن ا فروختن پشيمون شديم اخه تو چه جور پدري هستي بي عاطفه كه دلت مياد كه ابجيه منو تو اين شهر بزرگ بيرون بندازي بي مرام اخ اسمال بيا كه داشتو كشتن يالا كاس كوزتو جم كن برو بيرون تا خودم ننداختمت بيرون بي معرفت
دلتنگ منو ببخش ابجي |
عجب آدم زير آب زني هستي ..حقت بود امروز از كار بي كارت ميكردن.. مي انداختنت بيرون
من مي خواستم امتحانت كنم ....حالا كه اين مدلي شد اون 3 دنگ كه به نام توئه ميزنم به نام دخترم كه 6 دنگ به نام خودش شه ...اينم جايزه اينكه دختر خوبي بوده.. الان رفته مشقاشو بنويسه |
ما هم پدري مثه تو كه صب تا شب از اين ق... به اون قم... خونه ميري به فكر يللي تللي كردنه نميخوايم تو مدتهاست كه واسه ما مردي برو{B Adabi}
|
اگر قرار باشه برم دخترمم با خودم ميبرم وگرنه اين قهوه خونه سقف و زمينش با هم يكي ميشه_شکات
|
اون نميخواد باهات بياد حتي نميخواد ببينتت بي قيد و بند
برو همون ق.... كه بودي ديگه هم اينجا نبينمت وگرنه هر چي بگي همونو انجام ميدم اصن اگه ميخواي از خودش بپرس تا بهت بگه |
وايسا بياد داره مشقاشو مينويسه
اگه بگه برو ميرم ديگه ام .. شب دوباره ميام |
دلتنگ کجایییییییییییییی
بیا دارن قهوه خونه رو به تاراج میبرن قوم تاتاری تو تاری؟ |
زرشککککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
اینجا چه خبرههههههههههههههههههههههههههه ؟ نشنونممممم دیگه حرف فروختن رو بزنید تاری بدو بیا پشت قهوه خونه کارت دارم آریانا تو هم از این به بعد این دورو اطراف ببینمت میبرمت کمیته(1364) |
يعني من برم ديگه؟:45:
|
اکنون ساعت 07:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |