|
نقل قول:
ممنون از احوال پرسیت صبا جون ... دیروز دل درد و دل پیچه داشت نتونست بره مدرسه .. خواستم براش دارو بگیرم گفت نمی شه ویروسه باید بیاری براش سرم بزنم ... راستش دلم نیومد .. کمی دارو تو خونه بهش دادم خوب شد اما متاسفانه الان پسرم اینجوری شده .. این هم از شانس طفلکی های من .._:2:.. ولی الان به این هم دارو میدم ایشاالله به این هم بسازه و خوب بشه .. زمستون و سرما و ویروس .. کاریش هم نمیشه کرد :65: |
سلام به دوستان
نقل قول:
سلام افسانه خانم انشاالله که حال دخترت خوب شده باشه مرسی{پپوله} به به شراره خانم خوش امدید :41: |
نقل قول:
ایشالا خدا شما رو برای کوچولوهاتون و کوچولوهاتونو برای شما نگه داره حسین جون خواهش میکنم!(این برای تشکر های پائین پست ها!) اما در نرو لطفا! مگه اینکه تو این جنگ هم بخوای به من خنجر بزنی و بری طرف ممد!:45: وایسا ببینم! تو که از اول اون طرف بودی!:confused: ولش کن! بیخیال! راستی این بار یه جای اسم کسی شکلک بذاری میدیم خاله رزی ازت بازجویی کنه از زیروبالای زبونت بکشه کی بودها!:d{داش مشتی} این یکی کاندیدای دومادی هم اومد:کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهدی, MAHDI آقا مهدی بیا باید جواب پس بدی!:45:{داش مشتی} ------------------------------------------------------ ای اوناییکه بیحالین میاین اما پست نمیدین، این یعنی اینکه خودتون یه فرصت ساده حرفیدن و شاد بودن رو از خودتون میگیرین! (تبلیغ پاتوقو حال کردی؟!!!{داش مشتی}) یهو میاین جدی جدی پست بدین سرعت اینترنتتون میاد پایین قدر مارو می دونین! |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (2 عضو و 2 مهمان) shokofe+, دانه کولانه |
سلام دوستان من دیر به دیر میام ولی سعی می کنم دختر خوبی باشم تو صحبتهاتون
شرکت کنم . امیدوارم حال همگی تون خوب باشه و سلامت باشین. |
|
نقل قول:
یا فقط احوال پرسی کردی دوست جان خوب بگو عروسی کیه؟ اگه درست حدس بزنی قراره سهراب جایزه بده :d |
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (4 عضو و 2 مهمان) ترنم, donya elahi, shokofe, مهدی
وای وای وای بازم چقد حرف زدید حالا بگید عروس کیه:d چیزی که زیاده داماده:65: اااا سلام نیادم رفت سلام خوبین خیلی حرف زدید به عنوان مهمون همه رو خوندم خوشحالم که مینا اومده از غزال تیز پامونم خبری نیست خاله رزیتا کجاست وبقیه همه سرحالن;) |
اکنون ساعت 07:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |