|
سعادت ، هنگامی است که رنج های تو بر تو شیرین شود |
|
خداوند دوست دارد ، در وجود من |
|
آلفونس کارعده ای غر میزنند که گل سرخ خار دارد |
برگ در هنگام زوال مي افتدميوه در هنگام کمال مي افتدبنگر که چگونه مي افتي چون برگي زرد و يا سيبي سرخ . کنفسيوس
اگر يک بار ديگر به دنيا مي آمدم بسيار سبک تر گردش مي کردم در بهار با پاي برهنه زودتر به راه مي افتادم و در خزان با همان پاها، ديرتر برمي گشتم، بيشتر مي رقصيدم شنگول تر اسب سواري مي کردم و داوودي هاي بيشتري مي چيدم. ن ادين استير |
هرگز به کودکانتان نگویید پیشه آینده اش چه باشد همواره به او ادب و ستایش به دیگران را آموزش دهید چون با داشتن این ویژگیها همیشه او نگار مردم و شما در نیکبختی خواهید بود و اگر اینگونه نباشد هیچ پیشه ای نمی تواند به او و شما بزرگواری بخشد . حکیم ارد بزرگ
|
همسر خویش را از شهر و دیار خویش برگزینید ، نبود ریشه های فرهنگی همسو ، سختی به بار می آورد . حکیم ارد بزرگ
|
کشوری از گردونه اینترنت بهره بیشتری می برد که میوه تمدن خویش را بشتر و ساده تر در دامان کاربران بگذارد . حکیم ارد بزرگ
|
اکنون ساعت 03:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |