نقل قول:
ما خیلی زرنگ شدیم خودمان خبر نداریم وقتی پای خوش آمد گویی از ادمین وسط باشه زرنگ میشویم در حد لالیگا :d باز هم میگوییم ایشالا حال رزی جانم خوب باشه و زود بیاد تا دلمان بیشتر از این نتنگه :) ........... مهدی امشب پست زدنمان آمده ;) |
|
نقل قول:
ولی تا چند روز نمیام از مرحله عقب می مونم در مورد عروسی فکر میکنم عروسیه اقا مهدی شیرازی باشه. آقا مهدی شما سیب بخورید هم سلامت می مونید و هم سرحال پستهای طولانی میرنید.:d |
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (2 عضو و 3 مهمان) mohammad.90, MAHDI
نقل قول:
|
سلام دوستان گرامی:53:
من یه روز نبودم 11 صفحه خوندم چرا وقتی من هستم اینجا اینقد شلوغ نمیشه هر کی فکر کرد من دوماد شدم جایزه رو نبرده من فکر کنم یا حسین باشه یا خود هاژی حالا چون یه نفر بشتر نباید بگم ، میگم خود هاژی دوماد شده:d کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (1 عضو و 2 مهمان) MAHDI |
|
نقل قول:
من قرار گذاشتم مجرد از دنیا برم ، از زندگیم راضی هستم چرا خرابش کنم داداش...... تا ما اومدیم میخوای بری ، عیبی نداره داداش برو استراحت کن منم میرم که بخوابم اما یادت باشه باید یه روز یا یه شب به یاد قدیما تا صبح مشاعره کنیم;) |
نقل قول:
بگم...بگم...بگم |
نقل قول:
من و متاهلی؟؟؟؟؟!!!!!!!:24::24::24::24::24::24::24::24: :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21::21::21::21::21::21::21: |
نقل قول:
حالا بخند دارم برات{قاط}{داش مشتی} |
اکنون ساعت 04:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |