پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

GolBarg 02-23-2012 01:29 AM

اینقد مطلب زده شده یادم رفت اقا ممد و صبا جون چی گفتن تا جوابشونو بدم_:2:
منم دیگه حافظه م نکشید...:d
بچه ها میخوام یه ام پی تری پلیر خوب بگیرم که رکوردش خوب باشه
واسه کلاس زبانم میخواستم
کسی میدونه بهم بگه ..مرسی:d

Afsaneh_roj 02-23-2012 09:33 AM

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان :53:
روزهاتون بهاری اوقاتتون هم خوش {پپوله}
مرسی بابت احوال پرسی هاتون .. بچه های من هم خدا رو شکر بهتر شدن امروز هم اولین جلسه ی کلاس نجومشون بود . رفتن کلاس .. دیگه باید کم کم برم دنبالشون ...:)

hossein 02-23-2012 02:45 PM

خاک و چوک دیدید چی شد ! من طولانیترین پست تاریخ پاتوق رو نتونستم ارسال کنم به علت اینکه از یه صفحه کامل بیشتر شده بود 5 روز رو نقل قول کرده بودم اینقدر زیاد شده بود که صفحه ارور داد و ارسال نکرد . من پستم رو میخوام ............. {قاط}

MAHDI 02-23-2012 02:51 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط حسین (پست 252443)
خاک و چوک دیدید چی شد ! من طولانیترین پست تاریخ پاتوق رو نتونستم ارسال کنم به علت اینکه از یه صفحه کامل بیشتر شده بود 5 روز رو نقل قول کرده بودم اینقدر زیاد شده بود که صفحه ارور داد و ارسال نکرد . من پستم رو میخوام ............. {قاط}

مهم نیست حسین جان :21:، من اصلا حوصله ی خوندنشو نداشتم بهتر :p
حسین تو فکر نمی کنی ممکنه Ali.p80 دوماد شده باشه؟؟؟؟ آخه اونم همشهریه

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان)
MAHDI

hossein 02-23-2012 02:56 PM

منم فک میکنم علی باشه . یه چند روزی هست پیداش نیست مشکوک میزنه . بعدشم گفت یه چند جلسه باید برم آرایشگاه ماسک بزارم . نه هاژژژژژژژژژژژژژژژژیییییییییییی ! :d

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ‏حسین, ‏MAHDI, ‏Afsaneh- roj

donya elahi 02-23-2012 03:10 PM

بچه ها حالا که مهدی حاشا میکنه داماد شدنشو واز ازدواج فرار میکنه
بیاید آستین بالا بزنیم یه عروسی دیگه راه بندازیم بابا دلمون لک زده واسه
یه عروسی:21:

hossein 02-23-2012 03:46 PM

به قول مهدی شیرازی ما که میایم همه میرن پس ما میریم تا شما بیاین :mad:

ellena 02-23-2012 05:02 PM

اون کسی که قراره ازدواج کنه منم الانم میزنگه تا باهم صحبت کنیم واااااااااااااااااااااای استرس دارم وااااااااااااااااااااااااااااا اااااای رفتم رو ویبره نمیدونم وقتی گفت بهش چی بگم
بوه بوه بوهههههههههههههههههههههههه

bigbang 02-23-2012 05:09 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ellena (پست 252479)
اون کسی که قراره ازدواج کنه منم الانم میزنگه تا باهم صحبت کنیم واااااااااااااااااااااای استرس دارم وااااااااااااااااااااااااااااا اااااای رفتم رو ویبره نمیدونم وقتی گفت بهش چی بگم
بوه بوه بوهههههههههههههههههههههههه

من چیزهای دیگشو بلد نیستم !
فقط میتونم بگم مطمئن باشید این فقط شما نیستید که استرس دارید :d
منتها مردها صداشون رو عادی میکنن
تا عادی جلوه کنن انشاءالله که همه چی به خوبی خوشی بگذره

ellena 02-23-2012 05:21 PM

دارررررررررررررررررررررررررررم میییییییییییییییرم کمممممممممممممممممممکم کن خداااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا

اکنون ساعت 07:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.