پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

Afsaneh_roj 02-24-2012 04:45 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 252607)
خدا خدا باید درس بخونیم !
همینو فقط داشته باش که ایام امتاحانات 3، 4 تا خودکار و 5 ، 6 تقویم واسه چکنویس تموم کردم
البته من چون موقع ترم نخوندم ترم پیش تا مرز دیوانگی رفتم این ترمم هم بهتر نیست ولی در حال پیش روی هستم !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام افسانه خانوم ببخشید سلام نکردم !

سلام و صد سلام به شما بیگ بنگ جان ... ( درست اسمتون رو گفتم .. اگه اشتباه گفتم به بزرگی خودتون ببخشید :))
در ضمن چه خوب صبا جون شکایت می کنه تو دلداریش می دی و بالعکس .. مثلا جونید و اول راه ... انقدر منفی بافی نکنید .. به آینده خوشبین باشید اگه درس خوندن سخت نبود که من هم تا تهش رفته بودم .. :d بعدش هم به حرف کسانی که تو کار و زندگی تون سرک می کشن اهمیتی ندین .. ایشاالله همه ی جونا همیشه در تمامی مراحل زندگی موفق باشن .

مهدی 02-24-2012 04:58 PM

سلام به همگی دوستان
سلام ویژه خدمت محمد جان دختر عمه و افسانه خانوم که بحث های خوبی انجام دادند
دختر عمه و محمد جان با هردو هستم
تمام سعی و تلاشت رو انجام بده که اگر هم به اون چیزی که می خواستی نرسیدی خوشحال باشی تلاشت رو انجام دادی و چیزی کم نذاشتی عوامل دیگه باعث شدند و حکمتی بوده
کلهم از بحثتان خیلی خوشمان آمد خیلی :cool:
بروید درس بخوانید و اینجا گزارش بدهید تا جایزه ایی برایتان در نظر بگیریم :d

مثل همیشه هیچکدومتون رو دوست ندارم حتی یکذره

ترنم 02-24-2012 06:03 PM

سلام بچه ها خوبین

روز مهندسم به مهندسایه سایت تبریک میگم
امیدوارم همیشه موفق باشن

انا یه چیزی
مه احساس میکنم یکی با اسم کاربریم من اومده تو سایت
چون من دیشب اخرین باری بود که اومدم سایت
یعنی تقریبا 17 ساعت پیش
اما الان که نگاه میکنم نوشته اخرین بازدید 4 ساعت پیش _:2:
چرا{قاط}

اقا مهدی امضات قیامته
عکس امضایه خودته
یا فقط یک عکسه:confused:

مهدی 02-24-2012 06:15 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 252622)
سلام بچه ها خوبین
امیدوارم همیشه موفق باشن
انا یه چیزی
یعنی تقریبا 17 ساعت پیش
چرا{قاط}
اقا مهدی امضات قیامته
عکس امضایه خودته
یا فقط یک عکسه:confused:

سلام آن بانوی لب تاپ دار
منم روز مهندس رو به مهندسین عزیز تبریک عرض میکنم :53:
4 ساعت پیش ندیدم بیایی ؟من از 10 که پشت کام نشستم تا الان ندیدم تو پی سی اسم کاربریت بیاد البته از 12 اومدم تو نت :d
امضا که امضاء خودمه البته نه اصلیه :d

ترنم 02-24-2012 06:24 PM

نه اقا مهدی انگار یکی تا قبل از ساعت 2 با اسم کاربری من اینجا بوده _:2:

س ل ا م خوش اومدی امیدوارم اینجا لحظه خوبی داشته باشی

اهورا 02-24-2012 06:26 PM

خیر مقدم

سلام

س ل ا م جان به جمع ما خوش اومدی ، خیر مقدم
:53:
یه گل دیگه به جمع گلهای بهشتی اضافه شد:53::53::cool:

bigbang 02-24-2012 06:36 PM

ترنم خانم خدایی نکرده پست که نداد جای شما پس جای ناراحتی نداره حالا اگر مطمئن هستید که یکی جای شما اومده برید پسووردتون رو عوض کنید
که دچار مشکل نشه
انشاءالله که خود سایت اشتباه کرده و مشکل داشته باشه یا شاید شما دکمه خروج رو نزدید و یا کوکی های سایت تو مرورگرتون باقی مونده و سایت تشخیص داده شما هنوز آنلاین هستید و پروسه آفلاین کردن کاربرانی که یادشون رفته دکمه خروج رو بزنن طول کشیده و هزاران احتمال دیگه
انشاءالله که چیزی نیست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام گلهای بهشتی :d چطوری جواد ؟ خوبی همش میای این جا پیغام ادبی میزنی میری !
وایسا بینم کارت دارم

ترنم 02-24-2012 06:52 PM

کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) ‏ترنم, ‏Afsaneh- roj, ‏ashkan_d13

اقا محمد سپاسگزارم
درسته خدارو شکر پستی نداده
منم پسوردمو عوض کردم

ترنم 02-24-2012 06:57 PM

روز مهندس مبارک

روز مهندس به همه مهندسان کشور گرامی باد

در قديم مهندس به شخصي اطلاق مي شده كه به علم هندسه آگاهي مي داشت. روزپنجم اسفند در تقويم‌ها روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ايراني "خواجه نصرالدين طوسي " و "روز مهندسي" اعلام شده است.

هفتصد و پنجاه و چهارسال از درگذشت دانشمند بزرگ ايراني خواجه نصرالدين طوسي مي‌گذرد اما هنوز هم دستاوردهاي علمي و آراء اين دانشمند ايراني محل رجوع است. خواجه نصرالدين طوسي از بزرگترين فلاسفه و رياضي‌دانان و دانشمندان ايراني است كه پس از بزرگاني مانند "فارابي"، "ابوريحان بيروني"، "ابوعلي سينا" و "رازي " ظهور كرد و اگر امروز روز بزرگداشت اورا روز مهندسي گرفته‌اند.
با مروري بردستاوردهاي اين دانشمند نامي درمي يابيم كه اين انتخاب، گزينه‌اي بجابوده است. پرورش وي در زماني صورت گرفت كه دشواري‌هاي زيادي گريبانگير ايران بود از طرفي مواجه با حملات خانمانسوز مغول و از سوي ديگر مواجه با تسلط متصعباني بود كه با ظهور دانشمنداني مانند او مخالف بودند.
خواجه گذشته از مقامات علمي در زندگي خود خدمات بزرگي به تمدن ايراني كرد؛ توانست كتب، نسخ و آثار علمي را از خطر نابودي نجات دهد و برپايه برخي منابع بالغ بر چهارصد هزار جلد كتاب در مراغه جمع آوري كرد و كتابخانه‌اي عظيم در اين شهر تاسيس نمود. در اين كتابخانه انواع كتب رياضي، فلسفي، نجومي و طبي و ادبي موجود بود. علاوه بر اين خدمت گرانبها، خواجه دو خدمت بزرگ ديگر نيز به علم و ادب كرد: نخست، نجات تعداد زيادي از علما هنگامي‌كه به دست دژخيمان مغول مي‌افتادند و گردآوردن بسياري از دانشمندان در مراغه و گماشتن آنان به كارهاي علمي و راه اندازي زيج‌ايلخاني به ياري آنها. خدمت بزرگ ديگر خواجه آن است كه به بهانه تشكيل رصدخانه؛ حوزه‌يي درسي در مراغه ترتيب داد كه در آنجا شاگردان نامداري تربيت نمود؛ يكي از آنان "قطب‌الدين شيرازي " است كه در علم نجوم، طب، فلسفه و رياضي تبحر داشت.

زندگي خواجه به حقيقت مي‌تواند درسي براي همگان باشد. او با وجود گرفتاري‌هاي متعدد هرگز از مطالعه و تدريس دست بر نداشت و به حقيقت دلباخته علم و تحقيق بود.

Afsaneh_roj 02-24-2012 07:08 PM

هک دوستانه

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 252613)
سلام به همگی دوستان
سلام ویژه خدمت محمد جان دختر عمه و افسانه خانوم که بحث های خوبی انجام دادند
دختر عمه و محمد جان با هردو هستم
تمام سعی و تلاشت رو انجام بده که اگر هم به اون چیزی که می خواستی نرسیدی خوشحال باشی تلاشت رو انجام دادی و چیزی کم نذاشتی عوامل دیگه باعث شدند و حکمتی بوده
کلهم از بحثتان خیلی خوشمان آمد خیلی :cool:
بروید درس بخوانید و اینجا گزارش بدهید تا جایزه ایی برایتان در نظر بگیریم :d

مثل همیشه هیچکدومتون رو دوست ندارم حتی یکذره

سلام و درود فراوان بر شما آقا مهدی و تمامی دوستان خوب پی سی :53:
من تا حالا به خودم اجازه ندادم که تو بحث دوستان دخالت کنم که بی ادبی به حساب نیاد .. ولی الان دیدم بد نیست مثل این مادر بزرگ ها کمی این جون ها رو پند و اندرز بدم .. :) (البته این فقط شوخی بود .. در جایی نیستم که بخوام دوستان رو پند بدم .. من خودم هم محتاج پند دیگرانم :d) ولی کلا خوبه همیشه نیمه ی پر لیوان رو ببینیم .. نه نکات منفی رو.

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 252622)
سلام بچه ها خوبین

امیدوارم همیشه موفق باشن

انا یه چیزی
یعنی تقریبا 17 ساعت پیش
چرا{قاط}

ترنم جان هواست باشه ... دیگه تکرار نکنن ..
بعضی وقت ها شیطونه قلقلکت میده نمیشه کاریش هم کرد ... نمونه ش خودم .. حدود 10 روزه که وبلاگ داداشم رو هک کردم .{شیت شدن}. البته من براش مطلب هم می نوشتم :41:طفلک هر روز داره زنگ می زنه تا امروز دلم سوخت و پسش دادم .:21:.. البته من فقط قصد شوخی با داداشم رو داشتم .. :d

اکنون ساعت 07:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.