مترو و کرمانشاه... مثل ماه و خورشید میمونه....
هسته زردآلو |
سنگ دلي بشر( چون وقتي تازه س و اول بهاره چاقاله شو ميخورن، ميوه كه شد كه همون زردآلو ميشه اونم ميخورن در انتها به هسته شم رحم نميكنيم و مغز اونو ميخورن)
بل و سباستيه ن |
ياد دوران كودكي كه يكي از كارتونهاي مورد علاقه من بود (البته الانم اگه باشه نگاه مي كنم ... )
--------------------------------------------------------------------------------------------- شيشه |
این کارتون رو من یادم نیست..
هیچی ! نمیذاشتم راحت شوت بزنم چه توی کوچه چه خونه... همیشه یه شیشه ای برای مهار ما بودو... ---------------------------------------------- ئیبو بروفون |
درد !
فقط درد ! ............................ پل |
راهي براي اتصال دو چيز كه شايد وجه مشتركي ندارند!
------------------------------------------------------ خانه |
دوسش دارم...
احساس ارامش به ادم دست میده... مدام نگاه کردن ساعت و ساعت پرسیدن از بچه ها ده دقیقه بعد از شروع شدن زنگ اخر چه در مدرسه چه دانشگاه.... کیهان کلهر ...... |
خونه منو یاد یه جایی خوب برای خوابیدن و راحت بودن و و آرامش می اندازه :D
راست میگن هیچ جا مثل خونه خود آدم نمیشه اهان خونه منو یاد این اهنگ معین هم می اندازه که میگه: خونه سر پناه تموم خستگی هام هاها ......... :65: شیر (منظورم شیر تو جنگل نیستا شیر آب و اینا نیست شیر که خوردنیه مثل شیر گاو):p:21: |
پاک(اگه تبلیغ نشه!!!)
مزه |
فسنجون(آخه اينجانب عاشق فسنجونم...)
آب معدني |
اکنون ساعت 11:51 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |