![]() |
نقل قول:
نقل قول:
بله حتما هست. ادمین این سایت . و دوست من و شما .. : ) نقل قول:
آناهیتا جان اونی که باید تحویل بگیره الهه آب هاست نه ما _باوش نقل قول:
بله الان خوب ِ خوبم ............ {شیت شدن} فک کنم خواننده ش آملیه . بعضی جاهارو حتی اشتباه می خونه ولی من درستشو نوشتم. ترانه ی قشنگیه اما ... : ) عکسا و آهنگا واقعا قابلی نداشت .. : ) نقل قول:
نقل قول:
حسین بابت عکسا یه عالمه ای مچکرم : ) |
قابل شما رو نداره غزل خانم :)
شمال یه جای رویاییه که بهشت روی زمینه |
نقل قول:
|
بر عکس من دیگه حوصله زادگاهم و حتی آدماشو هم ندارم _:2:
|
نقل قول:
ولی ولایتمو دوست دارم ... چرا دیگه دوسش نداری زادگاهتو ؟ |
خوب یه جورائی خسته کننده شده و تکراری درسته که هر روز یه اتفاق تازه رخ میده و میشه سرگرم بود ولی باز هم کسل کنندست
بیشتر دوست دارم در حال مسافرت باشم تا اینکه یه جا ثابت و یکنواخت زندگی کنم . |
نقل قول:
بنزینمم میریزم تو دبه میارم شیلنگم میارم که راحت بریزیم تو باک :21: از قدیم گفتم سالم رسیدن مهم نیست زنده رسیدن مهم است.;) نقل قول:
غزل جون الهه آبها منم تحویل نمیگیره;) غزلی این جمله یعنی چی: ت دل بپته شیسه فک کنم یه اصطلاحه نه؟ |
نقل قول:
نقل قول:
این که سایت دانشگاه آزاد بود ...این دوستمون پرسپلیسیه ؟ آخه بچه های قائمشهر همه پرسپلیسین |
نقل قول:
|
نقل قول:
خوب خدا رو شكر كه خوبٍ خوبي نه فك نكنم خواننده اش آملي باشه آملي كه لهجه اش تابلوه همون طرفهاي نور و چالوسه داداش من نور زندگي ميكنه و بخاطر همين من اونطرفها زياد ميرم لهجه و بعضي ازفعل ها با زبون مركز استان و شهرهاي اطرف قدري فرق ميكنه هم خواننده درست خونده هم تو درست نوشتي :p شناسايي رو حال كردي برا خودمون كارگاه درك هستيم يه پا:21::d |
اکنون ساعت 09:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |