اولان باتور
نام رسمی لوکزامبورگ؟ خدا ما رو براي هم نمي خواست فقط مي خواست همو فهميده باشيم بدونيم نيمه ي ما مال ما نيست فقط خواست نيممونو ديده باشيم |
مهین دوك نشين
پایتخت موریس؟ |
پورت لوئیس
پایتخت گینه استوایی؟ |
پایتخت گینه استوایی:مالابو
پایتخت کدام کشور خارطوم می باشد؟؟؟ |
سودان
مرده حنجره طلايي ايران؟؟ |
محسن چاوشی
پایتخت قرقیزستان؟ |
نه متاسفانه!
مرد حنجره طلاي ايران شخصي بنام " عثمان طه" ميباشد. (از اهالي استان كردستان). بيشكك برنده جايزه نوبل سال 1978 كه بود؟ |
نقل قول:
هربرت سایمون پایتخت برمه؟ |
پایتخت برمه:رانگون
پایتخت فیجی؟؟؟ |
سووا
(دوستان عزيز چرا همه ش پايتختا؟!) اين جمله از كيه؟ "ناممكن وجود ندارد! " |
نادر ابراهیمی
شمال کجاست؟:21:(قابل توجه هیوا دیگه پایتخت نمیپرسم) |
طرفهای مارو میگن
(در مورد مرد حنجره طلایی هم باید بگم کارت اشتباه بود رزیتا خانم این سایتهای آهنگها و وبلاگهای طرفدار خواننده ها به هر کسی هر لقبی رو میدن ولی اگه انصاف به خرج بدیم 100% محسن چاووشی مرد حنجره طلایی نیست) پایتخت باهاما |
ناسائو
پایتخت كريباس(گيلبرت) |
بايريكي
(بازم!!!) زادگاه شطرنج؟ |
مشخص نیست که زادگاه شطرنج هند بوده است یا ایران
زادگاه گلف؟ |
اسکاتلند (سنت اندروز)
اولین روزنامه؟ |
روزنامه « نورترن دیلی تایمز»
بزرگترین آزمایش بمب اتمی دنیا توسط کدوم کشور بود؟ |
عثمان هورامی
رزیتا دلت کتک میخواد ؟ {B Adabi} چاووشی چیکاره س بابا ....
تو سرچ کن بانوی آواز ایران ... ببین از شهره و نوش افرین بگیر تا حتی شهرام شب پره هم ! برات جواب میاره.. 4 تا وبلاگ نویس خدا میدونه چیکاره هر عنوانی رو به هر کی بخوان میدن این کار کارشناسه کار موسیقی دانه به هر کسی نمیشه لقب داد بانوی اواز ایران قمر بوده و بعد بین پریسا یا هنگامه اخوان بحث هست من که میگم پریسا خیلی مونده تا اخوان بشه ... اما مرد حنجره طلایی دقیقا لقب اختصاصی علی اکبر گلپایگانیه حنجره ی ایرج به نظر من قوی تر از گلپاست ولی به هر حال لقبیه که 4 تا ادم فنی بهش دادن و انصافا هم شایستگی های این لقب رو داره اگر سلیقه ای باشه من میگم ایرج ولی استانداردیها گفتند گلپا ... چاووشی و ماووشی که اصلا به جساب نمیان یه عده امپلی فایرن هیوا گفت عثمان طه .. .هیوا من نیشنیده بودم عثمان طه یه نوع خط و احتمالا خطاط نبوده ؟ یه حنجره وحشتناک به اسم استاد عثمان هورامی داریم که مثلا 7 ساعت در دوره جوانی بدون وقفه خوانندگی کرده هنوزم زنده هست و اینقدر در میان مردم و هنردوستان ارزش داره که نگو منتهی سالها پیش بدخواهانی در غذاش سرمه میریزن و صداش بلکل خراب میشه اینکه میگم 7 ساعت در عروسی ها بدون وقفه خوانندگی کرده اغراق نیست ... نوع هوره و سیاچمانه نوع خاصی از خوانندگی هست که البته کار هر کسی نیست و کهن ترین نغمه بشریه ... که خالص و بکر مانده.. من یه ترک ام پی تری ازش دارم که مال سالهای دوره خدا میدونه اخرش کجا باشه من 10 دقیقه ش رو دارم یک سره میخونه ... خواستین میذارم براتون منتهی ظرفیت میخواد درک هنری میخواد http://afshinfatahi.files.wordpress....pg?w=340&h=255 |
ما که نفهمیدیم.
نه سوال قبلی رو جواب دادی نه سوالتو پرسیدی:mad: چرا؟ ويليام كنراد رونتگن کی بود؟ |
نقل قول از دانه کولانه:
هیوا من نیشنیده بودم عثمان طه یه نوع خط و احتمالا خطاط نبوده ؟ شرمنده ولی اینو من میدونم عثمان طه یک قاری قران بوده حنجره طلایی بودن یا نبودنش رو نمیدونم........ |
1-امریکا
2-کاشف اشعه ایکس کهن ترین شهر ایران؟ |
همدان
بهترین شهر ایران؟ ما را نظری به غیر الله مباد |
شوش کهن ترین شهر جهان، حدود 5000 سال و به عبارتی 4000 سال پیش از میلاد
نه آزمایش قویترین بمب اتم توسط شوروی بود. میدونین اسمش چی بود؟ |
نقل قول:
|
بمب Tsar
پایتخت برمه؟ |
رانگون
مخترع راديو ؟ |
گولیلمو مارکونی
بهترین مخترع زن جهان در سال 2008؟ |
خانم مریم اسلامی
ژوزف ليستر؟ |
جراح انگليسي كه ضد عفوني كنندهها را در اعمال جراحي رايج كرد
ژوزف لاگرانژ؟ |
منجم و ریاضیدان ایتالیایی-فرانسوی که از بزرگترین ریاضیدانان تاریخ به شمار می رود. از بزرگترين شاهكارهاي علمي او در سال 1788 مكانيك تحليلي را ميتوان نام برد .لاگرانژ مردي محجوب و متواضع بود. او بسيار ساده و راحت هنگاميكه از يك مطلب علمي اطلاع نداشت مي گفت: «نمي دانم».....هنگام تولد بيش از حد ضعيف و ناتوان بود و از يازده فرزند خانواده فقط او زنده مانده بود.
زندگي لاگرانژ را مي توان به سه دوره تقسيم كرد: نخستين دوره شامل سالهايي مي شود كه در موطنش تورينو سپري شد (1736-1766). دوره دوم دوره اي بود كه وي بين سالهاي 1766 و 1787 در فرهنگستان برلين كار مي كرد. دوره سوم از 1787 تا 1813 كه عمر وي به پايان رسيد در پاريس درگذشت. اولین منجم جهان؟؟؟ |
- ابو عبدالله محمدبن موسی خوارزمی که بعضی، او را " خوارزمی المجوسی " نیز نامیده اند.
- تنها قسمت بدن که خون ندارد!!! ******** عثمان هورامي : سالها پيش من در مورد اين هنرمند كُرد شنيده بودم تا جايي كه در آن زمان كه مسابقه هفته برگزار ميشد(توسط مرحوم نوذري)، نام اون جزء سئوالات بود و در جايي ديگر استاد شجريان هم اونو مرد هنجره طلايي ناميده بود. من از روز اول اسم اونو با نام عثمان طه شناخته بودم. و يا شايد بخاطر گذشت زمان اسم واقعيشو فراموش كردم. با تشكر از كوروش عزيز بخاطر توضيحات و اطلاع رساني درست و به موقش. |
قرنیه چشم
حیوانی که نمی تواند زبانش را بیرون بیاورد؟ |
کروکوديل یا همون تمساح
چه حیوونیه که با پاهاش می چشه؟ |
پروانه
کدوم حیوون همه چیزو خاکستری میبینه؟ |
نمی دونم
تنها حیوانی که نمیتواند شنا کند؟ |
شتر
روباه همه چیز را خاکستری می بیند حس بویایی سگ با چه حیوونی برابره؟ |
مورچه
مايعي كه روي ماست جمع مي شود چيست ؟ |
اين مايع به آب ماست شهرت دارد. وقتي باكتري هاي تبديل كننده شير به ماست، به قدر كافي رشد كنند، شير دلمه مي بندد. پروتئين ها در هم فرو مي روند و ماست درست مي شود .آب ماست ممكن است آبكي به نظر برسد، اما آب نيست و محتوي مواد معدني و پروتئين و قند شير(لاكتوز) است.
حیوانی که قادر به سرفه کردن نیس؟ |
زرافه
تنها مزه ای که جنین در رحم مادر می فهمد؟ |
شیرینی
زنبور عسل چندتا چشم داره؟ |
اکنون ساعت 03:34 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |