نقل قول:
|
نقل قول:
دوماد راضی بشه تا عصر اعلام میکنم |
سلام بر تمامی دوستان گل پی سی :53:
رزیتا خانم عرض ادب .. کم پیدایی .. چشم ما روشن .. آقا محمد خدا حفظش کنه ... خیلی ماهه .. کلا همه ی بچه ها شیرین هستن عین عسل {پپوله}:) |
مرسی افسانه خانم
|
نقل قول:
خسته نباشی با مریضی و مدرسه و کلاس نجوم بچه ها عکسهای تاپیک اصفهان هم جالب بودن دستتون درد نکنه |
سلام عزیزان:53:
رزیتا جان آره مورد خوبی رو واسه شمع اشاره کردی باید بریم کشفش کنیم فدات بشه خواهر:53::53: محمد جان ماشالله به این گل پسر خوشگل خدا برات حفظش کنه ای جوووووونم:53: امیدوارم همه در این ایام دلگیر نزدیک عید خوب باشن:) |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) mohammad.90, Afsaneh- roj
|
نقل قول:
نقل قول:
ایشاالله سال 90 برای همگی به خوبی خوشی تموم بشه .. و سال جدید رو با شادی و سلامتی آغاز کنن ... در ضمن شکوفه خانم - گلبرگ خانم و دوستان دیگر اگه دوست داشتید یه سر به اینجا بزنید http://www.p30city.net/showthread.ph...768#post252768 |
نقل قول:
شما برین مشکلاتتونو به یه جایی برسونین به ماهم خبر بدین! من که اینقدر این دو روزه به نسبت های فامیلی عجیبم پی بردم هنوز تو شوک هندیم!:d من قبول دارم دخترعمه دختر خاله باشیم اگه خودت قبول داری! ولی بازم من دخترعمه باشم ها! درضمن وقتی هستم اگه راست میگی بیا باهام دعوا کن! من نیستم احساس پیروزی می کنی؟ ایول بابا! نقل قول:
اینا با من یه جوخه دعوا تشکیل دادن که مواقعی که شما علیه کسی حکم می دی ما حسابشو برسیم، اینا یهو داداش در اومدن شدن علیه من! نقل قول:
من هی گفتم بیاین تکلیف این شجره نامه خانوادگی رو مشخص کنین! من تههههنا دو روزه تو شوکم! خدا نکنه خاله! ایشالا سایه تون رو سرمون باشه! آره راس می گین ها! آنا یعنی هیشکی نمی خواد این دو تا دوقلوی افسانه ای رو دعوا کنه؟:d خاله ها طرفدار خواهر زاده هاشون باید باشن! در ضمن هرچی باشه من دخترم! (آنا من جدی جدی یاد بچه گی هام افتادم! پسردایی های من خیلی کوچولو اند، ولی من با دختردایی هام مشکل داشتم، هنوزم دارم! الآنم دارم شبیه سازی می کنم!) جریان عروسی هم اینه که هاژی گفت یکی از کاربرای سایت داره دوماد میشه ما هم همه مطمئنیم حسینه!:d ولی خودش زیر بار نمی ره!:d شده چند وقت پیش من که همه می دونسته بودند:d من عاشق شدم اما هیشکی به خودم نمی گفت من عاشق کی شدم! آخرشم لو ندادن باز ما سرمون بی کلاه موند! البته از اینکه یه رزوی مث ممد کچل بشم بهتره!:d نقل قول:
از کجا می دونین هاژی و علی نیستن؟:d خدا کوچولوتونو حفظ کنه! کوچولوتونو بری شما، شما رو برای کوچولوتون نگه داره! خدا خونواده همه رو براشون نگه داره! قررررربونشون برم من الههههههی!:53: نقل قول:
یعنی کلا تنها دو اسمی هایی که دوس دارم یکی امیر حسینه یکی امیرعلی!دوس دارم کامل صداشون کنم! تصویب شد! دیگه به حسین میگم امیرحسین!:d البته اگه خودش بدش نیاد! چرا زودتر به ذهنم نرسیده بود! نقل قول:
هاژی جون شما این همه مدت نمی دونستی این داماد که من هنوز نمی دونم خیالیه یا نه :d با اینکه اسمشو به ما بگی اوکیه یا نه؟ من میگم هاژی رو جریمه کنیم تکی با بارسلونا بازی کنه اگه سرکارمون گذاشته بود!:d |
مرسی صبا خانم
فکر کنم هممون سر کاریم |
اکنون ساعت 04:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |