صبا جون بچه میترسونی بارسلونا که سهله رئال مادرید رو
هم بهش اضاف کنی بازم من بهتر بازی میکنم اسم دومادهم(-----:p:p-----) نمیگم تا دلت بسوزه ولی مطمین باش تو برنده نشدی {داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی} |
سلام به روی ماه همه گلهای زیبای بهشتی :53: حالتون چطوره ، ایشالا همیشه در پناه ایزد توانا سلامت باشید ، اگه یه وقتایی میام و فقط از پستهاتون تشکر میزنم و باهاتون بحث نمیکنم عذر میخوام ، چون من کم حرف هستم و همچنین کم رو:cool: |
:39: آقا جواد؟
همه گلهای بهشتی عروسی دعوتن دیگه؟:d |
سلام و عصر بخیر خدمت دوستان ......:53:
فکر کنم رزیتا خانم با مدرک و سند اومدن ... شک هم ندارن .. فکر کنم یه سر نخ هایی هم دارن ... فقط مونده دستگیری آقای داماد :) |
اقا محمد داره درس میخونه |
سلام من میخوام با یه ادم خوب درددل کنم.
کسی نیست با من حرف بزنه؟ |
نقل قول:
سلام ، میدونم که دلتون هوای یه عروسیو کرده ولی بعید میدونم:53: نقل قول:
سلام خدا کنه همینطور باشه که شما میگید:53: [QUOTE=GolBarg;252836] داماد کیه...چیه...عروس کیه...توی شیراز من دیدم مهریه ها اندازه سال تولد عروس خانمه... نقل قول:
سلام ، ABRI جان خیلی خوش اومدی ، درد و دلت رو بگو سرا پا گوشیم بازم یه گل دیگه:53: |
نقل قول:
در ضمن امروز فهمیدم دختر یکی از آشناهامون دانشگاه یزد قبول شده .. مامانش خیلی نگران بود .. ولی باز از خوبی یزدی ها تعریف می کرد :) از سوسک هم که نگو .. یه بار یکی اومده بود تو خونمون با جارو برقی کارش رو ساختم .. شب دیدم یه صدایی میاد دیدم ناقلا از جارو برقی اومده بود بیرون ... از اون روز تا حالا دیگه من طرفشون نمی شم .. میسپارم به همسرم :d نقل قول:
آدم ها و افرادی که در اینجا هستند خدارو شکر همگی خوبند .:) |
سلام
عصر تون بخیر ابری جان خوش امدی به جمع دوستان کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) mohammad.90, Afsaneh- roj |
[QUOTE=Javad.p;252845]
سلام ، میدونم که دلتون هوای یه عروسیو کرده ولی بعید میدونم:53: سلام خدا کنه همینطور باشه که شما میگید:53: نقل قول:
خوب مبارکا باشه .. ما هم دعوتیم دیگه ؟؟؟ |
اکنون ساعت 01:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |