نقل قول:
ولی صبا این اصلا ربطی نداره ما باید با هم دعوا کنیم :d داش ممد کجایی ؟! |
یارکشی نکن اگه راس میگی خودت دعوا کن!
دوتا داداشین اگه یکیتون کایکو بود حریفم می شدین! اما حالا نه! ممد رفته درس بخونه! آنا من جدا دارم گیج میشم!فقط به نسبت فامیلی خودم با پسرداییم و خاله ام اطمینان دارم! بعدش من چرا هرچی میگم نسیم تو طفره می ری به روی خودت نمیاری؟ فکر کردی من حواسم نیست؟{B Adabi} این تیم ملی بالاتره یا لالیگا؟ |
دارم ادم برفی درست میکنم جاتون خالی
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (4 عضو و 2 مهمان) mohammad.90, رزیتا, حسین, مهدی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان)
حسین, mohammad.90, رزیتا, مهدی دستمال پاور بالانسمو بده خودم تنهایی میام تو میدون :d نسیم نسیم نسیم تموم شده قهر کرده دیده دوسش ندالم لالیگا هم از تیم ملی بالاتره دیگه :d |
کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (6 عضو و 1 مهمان) shokofe+, mohammad.90, Afsaneh- roj, رزیتا, حسین, مهدی |
اولا که :اربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (7 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, حسین, shokofe, mohammad.90, Afsaneh- roj, رزیتا, مهدی
هم خاله ام اینجاس، هم پسرداییم هم اون یکی خاله ام (شکوفه جون) هم افسانه خانوم که همشهریمه هم آقا محمد که همشهری شماست! از آشناییتون خوشبختم!:24: برا من رکورد میزنه!{B Adabi} بادسمال پاور بالانس هم کم میاری! فقط چون18 سال ازم بزرگتری که دلیل نمیشه ببری! تو بگو با نسیم قهری منم باور میکنم! "دیده دوسش ندالم" یعنی قبلن دوسش داشتی! از دست این کارات من الآن دارم زدم صحرای کربلا دیگه!{قاط} خاله شکوفه خسته نباشی! |
پستی طولانی
|
نقل قول:
نقل قول:
سلام نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟ وای چه بد _:2: سلام و شب بخیر خدمت تمامی دوستان :53: اسم برف شنیدم سلام یادم رفت :d در ضمن ما هم از ظهر تا حالا بارون داریم .{شیت شدن}.. خدا کنه فعلا ادامه داشته باشه :) |
نقل قول:
خوبه ی خواهر زاده با مرام دارم که خسته نباشید بهم گفت راستی قربونت فردا میای کمک عزیزم؟؟؟؟؟;) |
نقل قول:
سلام بر شما و تمامی دوستان ..{پپوله}. خدا رو شکر از ظهر تا الان بارندگی داشتیم .. با اجازه ی دوستان یه مقدار هم پیاده روی زیر بارون به ما خیلی چسبید :d |
اکنون ساعت 04:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |