نقل قول:
|
|
نقل قول:
|
تقدیم به همه دوستانم ....زود بگیرین .......سنگیــــــــــــــــــــــ ــــــــــنه ..!!!
http://static.cloob.com//public/user...bff8fa2dd0-300 |
نقل قول:
الآن با این اوضاع خاله رزی عمه شماست!:24::d نقل قول:
هاژی باور کن بهترین راهه! به عواقبش نمی ارزه! نیسان من کامل در اختیار جوخه دعواس! خیالتون راحت!:cool: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
من حالم خوبه یه بند می حرفم چه برسه وقتی حالم بده!:d نقل قول:
ولی از شوخی گذشته امروز سه بار سرم گیج رفت! نه که بخوام بیفتم ها! ولی خیلی خوش گذشت!:d همه چی می چخخخرید! نقل قول:
جوخه اعدام هم ماییم؟ نقل قول:
دیدی؟ من میگم بزنین این امیرحسینو میگه چرا!{قاط} الآن بزنینش که من هستم نیست، من نیستم هست، بعد میگه بیا دعوا!{B Adabi} آدم باید با سوسانو رودررو بجنگه!{قاط} شما و خاله رزی باشین من غم ندارم!:cool: اینا اگه زورشون به من می رسید وقتی من هستم می اومدن! میخوای تفننی اول حسینو تبعید کنیم اگه گرفت خوب بود، بعد هاژی رو بفرستیم؟:d نقل قول:
نقل قول:
دنیا خانوم ممنون! |
انا خسته شدم از خوندن چقد حرفیدید
مینا جان جای منم در خریدات خالی کن منم معمولا از خریدام پشیمون میشم:p اقا محمد خدا حفظ کنه کوچولوتو{پپوله} من بچه هارو خیلی دوست میدارم:) خاله شکوفه جون خسته نباشی:) رزیتایه عزیز امیدوارم همیشه خوش باشی:) مهبایه گل و غزال تیز پا غایبن{قاط}ها اقا حسن جناب بیگ بنگ اقا جواد باغبون اقا مهدی صورتی اصل احوالتون ؟ توی خونه تکونی اگه زن دارین حتما کمکش کنین اگرم که ندارین کمک به مادر فراموش نشه هااااااااااااااااااا:mad: |
سلام به همه دوستان
ممنون از همه بابت کمک رسانی مهدی که کمکشو پس گرفت و صبا هم که میگرنش عود کرد:d ای جانم ممنون افسانه جون ترنم عزیزم راستی امروزدنیا میاد کمکم :15: |
سلام بچه ها صبح بخیر:cool:
|
سلام بروبچ
راستش چند شب پیش من دیدم قهوه خونه خیلی کسل کننده است بروبچ هم تا دم در میومدن پست نمیزدن میرفتن من هم یه خبر الکی از خودم در وکردم تا اینجا رو بچرخونم وگرنه سری رو که درد نمیکنه که دستمال نمیبند حالا هم من دیگه تا آب ها از آسیاب نیفته on نمیشم ههههههههههههههههههههههههههه تا شما باشید دیگه غیبت طولانی نکنید :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d |
خواستگاری بهم خووووووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووورد
|
اکنون ساعت 08:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |