نقل قول:
شاید قسمت نبود تو حکمت خدا که نمیشه شک کرد خدا بزرگه شما خودتو اصلاً ناراحت نکن ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- میخوام بیام یه چیز بنویسم ولی چشمام هی سنگین میشه نمیتونم باز نگرشون دارم امروز ساعت 8 تا 10 کلاس داشتم الان دوباره ساعت 2 بعد از ظهر کلاس دارم |
سلام دوستااااااااااااان روز خوبی داشته باشید :53:
امروز خیلی خسته شدم . حرف زدنم نمیاد:rolleyes: |
|
لذت خستگی
آقا پست کجا بود یه چشمم به لپ تاپه یه چشمم به کتاب بچه ها .... اون هم چه جوری ؟؟؟
کتاب فارسی هاشون رو می گیرم با هم بهشون دیکته می گم :21: تازه شاکی هم می شن .. این می گه نوبت من بود اون یکی می گه نخیرا نوبت من بود .. {B Adabi} این وسط من می مونم و ساکت کردن دو تا وروجک :65: حالا درس های دیگشون بمونه . ولی خداییش نمی دونید با این کارهاشون خستگی هام از تنم بیرون می ره :d |
نقل قول:
نقل قول:
خاله جون از شوخی گذشته بدیش اینه فشارم میفته و مثل الآن قلبم تند میزنه! اصلا حال ندارم از جام بلند شم!_:2: بعد هم منو پسرداییم همچینی اساسی فامیلیم! ایشالا ایشون سلامت باشه و میگرن که سهله هیچی هیچی حتی خیلی بی ارزش تر هم آزارش نده!:cool: نقل قول:
شب شما هم بخیر!:d نقل قول:
من از همون اول نگفتم سرکاریم؟:p نقل قول:
نقل قول:
همچین همگی کم رو، کم حرف! والا!:d آره فکر کنم خیال کردن که می تونن فکر کنن!:d پسردایی میگم همگی جمع شیم با این نیسان بریم سیزده به در!:d موافقین فامیل های گل؟ نقل قول:
به عروس داییم که کمک کردین؟:30::39::23: نقل قول:
من که میگم حقوقش مال ما! باید هممونو دعوت کنه خونوادگی عید بریم شیراز! کچل کنه! و مهم تر از همه خودش زن بگیره! نقل قول:
پسردایی خونه تکونی اثر گذاشته ها!:d نقل قول:
نه پسردایی! ممد تابلو تابلوه! نقل قول:
آفرین! این حرفای خوبی که زدی یادت باشه رفتیم جایی بهمون زن ندادن برا تو، ناراحت نشی! خب؟ نقل قول:
شپلو ها! زنده باشن! |
آنا من امروز بعد از مدت ها یکی از عزیزترین ادم هایی رو که در زندگیم شناختم دیدم: دکتر بهزاد منتظری استاد نفس عزیز قلب ..... ـم!
مرام استادونگاه! تو هفته گذشته جراحی داشته فک کنم روی چشماش، اما امروز کلاسش حتی زودتر هم شروع شد! به جای اینکه جیم بزنه! من از این رشته اصلا خوشم نمیاد اما سرکلاس های ایشون با تمام عشقو علاقه ام می رفتم و کار میکردم روشش طوری بودکه بدون زجر ده درصد اینور 15 درصد اونور، نیم نمره اینجا یه نمره اونجا... درست و حسابی درس میداد و در حدی که درس داده بود امتحان میگرفت! جزوه هاش خالی خالی برای ارشد کافی بود نیم ساعت بین دو کلاس رو به جای اینکه به خودش استراحت بده جزوه هاشو با جدیدترین مطالب اینترنت تطبیق میدادکه چیزی کم نداشته باشه، جدید باشه ترم قبل نبود اما این ترم دوباره برگشته الگوی به تمام معنای مسئولیت پذیری و انصاف و تعهد دوووووووووووووسش دارم!:cool:{قیژه} |
سلام
خوبین صبا احوال شما اصل تو هستی باهم بریم خردید بعد تو کلی خرید برا من انجام بدی بعد منم تشکر کنم :24: خوشمان امد از استادتان صبا(کلا کرمانشاهی نوشتم:p) ولی اقا مهدی ناظر من از خانومت شنایدم گفت اصلا کمک نکرده هااا:65: در ضمن من الان دانشجویه ارشد مملکت هستم :d منو چه به گرد گیری خونه من همیشه باید در تحقیق و تفحص باشم:p -------------------------------------------------- یه چیزی الان از یکی از دوستام شنیدم میگفت که خواهرش خیاطه مانتو میدوزه بعد میگه رفته یه مانتو که ترکیه دوخته رو اورده با کلی مارک ترکیه شبیه همون مانتو رو دوخته مارک مترکیه رو زده روش وبه عنوان جنس ترکیه فرستاده بازار با قیمت 45 تا 50 هزار تومن{قاط} من فک میکنم این جنس چینیام کار ایرانه با مارک چینی تا فروش بره :24: |
من با هرکی میرم خرید کفری میشه!
زیادی مشکل پسندم! یهنی شدیییییییید! استادم نفس منه! عخش منه!عزیییییییییزم! کرمانشاهیت داره راه می افته! :d امروز استادمونو دیدم از خوشحالی اینکه بعد از یه مدت دیدمش و از ناراحتی اینکه جراحی داشته و بقیه ش(!) جدا بغضم گرفت! |
شخصیت مثبت
نقل قول:
صبا جون چشم و دلت روشن ... دیدی چه لذتی داره شخصیت های خوب و مثبت رو ملاقات کنی ...{پپوله} نقل قول:
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (2 عضو و 2 مهمان) ترنم, Afsaneh- roj
افسانه جون فدات من پرو هستم اری میخواهم:rolleyes: چون امروز از کلاس برگشتم با خودم گفتم برم یه مانتو مشگی بگیرم |
اکنون ساعت 07:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |