سلام صبحگاهی
سلام و وقت بخیر دوستااااان:53:
رو چشمم ترنم جون ...:d ..بزار ایشاالله بیام اون طرف ها .. یا اگه دوست داشتی تو بیا این طرف ها ...{پپوله}حالا چرا مشکی ؟؟؟؟؟ مثل این که عادت کردیم مشکی بپوشیم .. خودم هم بعد از دو سال دیروز دوباره پارچه ی مشکی خریدم .:) |
نقل قول:
خیلی خدایی! بی نظییییییییییره! فردا هم اگه قسمت بشه حتما میرم سرکلاسش! به معنای واقعی به شاگردیش افتخار میکنم!:cool: بچه ها امروز با ادمین حرف زدم گفتم اینجا یخ کرده قشنگ گفت "من چکار کنم؟"!:mad: پسردایی ادمینم بفرستیم پیش سهراب؟ آنا کجاییییییییین؟{قیژه}:mad: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90 واقعا که!:mad: |
سلام به همه همه همه دوستان عزیز
انشاالله حال همگی خوب و سر حال باشه همچنین خانواده های محترمتون :p:p:p:p:p:p:cool::p:p:p:p:p:p:p:p کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (1 عضو و 2 مهمان) mohammad.90 نیسسستین |
|
سلام بروبچ من حاضرم
اگه آبها از آسیاب افتادن بیام تو صبا خانوم من همین جا در خدمتتون هستم جایی هم نرفتم چرا از خودتون حرف در میارید |
سلام بر همگی |
رنگ مشکی
نقل قول:
مطمئن باشید می بینند .. چون هرچی می نویسم میان کلمه کلمه همه رو می خونن .. تازه خنده های طول و درازی هم تحویلم می دن :d من و تبلیغات :)..اتفاقا من برای کارم تبلیغ نمی کنم .. چون وقت نمی کنم به کارهای دیگه م برسم ... خیاطی رو فقط برای خرید نکردن از اجناس چینی انجام می دم .:d.. این رنگ مشکی هم یه مدت مشغله ی ذهنی من شده بود با خودم عهد بستم زیاد از رنگ مشکی استفاده نکنم .. ولی نمی شه بعضی وقت ها مشکی لازمه ._:2:. |
اگه تونستید منو بگیرید
یه وقتی میام که هیشکی نباشه :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: :21::21::21::21::24::21::21::21::21::24::21::21::21::21::24: دوباره خداحافظ |
|
سلام
یک عدد هاژی رویت شد:21: انا افسانه جون کی مانتوم حاضره بیم ببرم ترنم اصل اصل کرمانشاهی اومده:p |
اکنون ساعت 10:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |