نقل قول:
والا آقا اجازه قصد ما تبلیغات نبود به خدا آقا قصد ما یعنی کمک بود . حالا من هم به جاش براتون تبلیغات می کنیم .. هم تو سایتمون . هم توی وبلاگ .. :35: اگر هم قبول کنید چایی قهوه خونه رو تامین می کنیم زمستونه و چایی چکش سبز می چسبه ممنون بابت تبریک تون .بعدش هم بزار برای یه بار هم که شده احساس کنیم یه خواهر خوب داشته باشیم .آرزو به دل نمونیم :21: |
نقل قول:
نمی خواد 7 تایی تموم کنی! (بازم حس می کنم داداش کوچولومی!:p) بشین تا جوونی از زندگیت لذت ببر! بذار زندگی با سرعت طبیعی خودش پیش بره! اسم سربازی میاد اینطوری میشی چون می ترسی! بزرگ بشی شجاع میشی!:p من که کارم به خوندن نمیکشه! فعلا هی پروژه دارم هی!{قاط} نقل قول:
من نمی دونم چرا مردم فقط می خوان از "آسیاب" بیفتن؟ کار آسیاب چیه مگه؟:d نقل قول:
دختر عمه همینجوری چند روزه رفته رو استندبای! اصلا متوجه آلارم هیچی ساعتی نمیشم!:d آنا هی می خوابم! پسردایی! هی... دنیا! آنا دیدی پسرداییم هم دست داد دست ممد اینا! تو دنیای کامپیوتر هرچی خراب بشه، یا ری استارتش می کنی یا خاموش می کنی دوباره روشن میکنی یا ویندوزشو عوض میکنی یا فلشش میکنی اگه موبایل بود! درست میشه! نقل قول:
http://ts3.mm.bing.net/images/thumbn...e8976c20fbae78 مرسی گلم رفتم سرکلاسش امروز هی ذوق کردم! نقل قول:
پسردایی با ایده ات در مورد ماشین موافقم! من یه Lexus هم دم دست دارم اگه ماشین کم اومد!:d ممنون پسردایی! رفتم سرکلاسش امروز! ذوق مرگ شده بودم به مدت یه ساعت ونیم!:d نقل قول:
نماینده تام الاختیار!:cool: خوبه ها! اول همه هاژی رو تنبیه میکنیم، بعد ممدو به مشروطی میکشونیم بعد حسین رو بن میکنیم بعد هم ادمینو اخراج میکنیم!:d مگه آقایون مشکل پسند نیستن؟ آقایون اصلا نمی پسندن!:d نقل قول:
خب جنب و جوش باشه خوبه! شما آقایی پسردایی! ایشالا سایت همیشه رو سرمون باشه!:cool: "نا" چیه؟ می تونیم برات بخریم؟ نقل قول:
دیدی اگه الآن اینجا بودی خوب بود برات!حیف شد!:p حسودی حسودی!:p نقل قول:
با ابهته! ولی ایشالا همه فقط از روی شادی بپوشنش! نقل قول:
من جایزه رو که می خواستم بهت بدم دادم به یکی دیگه! نقل قول:
من اگه بودم مهمون هم داشتین! نقل قول:
اگه اصلیه بودی لازم نمی دیدی تأکید کنی! اونایی که نیستن کجایی؟ شاد باشین همه خاله هام، پسردایی های شیطونم باغبون گلهای بهشتی شاد باشید خیلی! |
افسانه خانوم شوخی نوشتیم در مورد تبلیغ :) |
نقل قول:
پسردایی رفتی؟ می دونم نا یعنی چی آنا! شوخی کردم! آنا من دوس دارم امروز از اول اتفاق بیفته برام!;) |
|
من هستم:d
راستی سلام:p |
سلاااااااااااااام
نقل قول:
صبح زیباتون بخیر ... آقا مهدی می دونم شوخی می کنید من هم شوخی کردم :d در ضمن من از این جور شوخی ها ناراحت نمی شم ... :) پیروز باشید :53: |
آه پطروس کاش بودی و انگشت مبارکت را فرو می بردی در چشم وچال ما... عجیب چکه می کند این روزها!! دنیا دارد خیس می شود پطروس |
خاله مینا چه جمله قشنگی!
خدا نکنه هیشششششششکی چشمش از غم خیس باشه! بازگشت غرورآفرین حسین هم مبارک! فکر کنم دوباره نسیم این دوروبراست!{قاط}:mad: آنا احساس عجیبی دارم اگه بنا به قانون های ادم ها دوروبرم بخوام نظر بدم، فکر کنم یا غیرعادی به نظر میام یه دیوونه! اما اگه به واقعیت و دودوتا چهار تای منظقی محض نگاه کنم، همه چی آرومه! این چیه این؟ آدم همیشه چیزایی رو که خیلی لازمه بدونه نمی دونه! البته شایدم لازم نیست بدونه که نمی دونه! نمی دونم! تکرار خیلی تکراریه! کجایییییییییین؟{قیژه} تازه تازه شم خاله رزی هم اینجاست!:cool: |
یعنی این دختر نشد بیا اینجا جیغ نزنه! :d
صبا اینجوری نمیشه دعوا کنیم خو ، من هستم تو نیستی ، تو نیستی من هستم :d ما هستیم ممد نیست ، ممد هست ما نیستیم . {داش مشتی} |
اکنون ساعت 09:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |