اکهی!
بزنم بشد خاک بره چشد؟ من نمی دونم چرا این قدر من باید از چیزای واضح بحرفم: من خیلی دختر گُلی ام! الکی دادم در نمیاد! همچین که میام اینجا تونیستی یاد این میفتم که من هستم نیستی اما اگه نسیم بود می اومدی! جیغ که سهله! جیغم می زنم! من هستم تو نیستی من هستم ممد نیست من هستم!اینجوریه! و من هی هستم و تو هی نیستی ... (شاعرانه بخون!) درضمن تو اگه از من نمی ترسی چرا منتظر ممدی؟ نمی تونی تنهایی دعوا کنی؟ و بازهم تونیستی و من... |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان)
حسین الکی صدات در نمیاد ؟ ! شاید داری تمرین سولفژ میکنی ! :d بعدشم من تنهایی حاضرم یه تنه بیام دعوا البته بدون نسیم دیگه حسش نیست دعوا کنم . _:2: |
اولا که اون مهمان من بودم چون خواستم ببینم من نیستم چیکار می کنی برا دعوا!
دوما که این نسیم بوق، وقتی هست یه دردسره وقتی نیست یکی دیگه! چقدر هم روت تأثیر داره! همه چی به بودن یا نبودن اون بستگی داره! همینه دنیای من! من همیشه پطروسم تو این مثلث ها!;) لو دادم رفت!_:2: ممد قشنگ درک می کنم الآن چشمای شهلایی یعنی چی!:d آنا من دوس دارم برگردم ساعت تقریبا یه ربع به 12 ظهر دیروز! راستی حسین تو احیانا همکار پسردایی من نیستی؟ چقدر تریپ تاپیک هایی که می زنین مثل همه! ****************************** آنا به کسی نگین ها! آریانا اومده!dl: |
دورود بچه ها چطورین؟ جای همتون خالی رفته بودم زیارت برگشتنی یه دختری خوشگل و توپ و اووف با محبت
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان)
حسین, Saba_Baran90 اول بگو اون نود چیه ؟ نود سالته ؟! دیده دیده :d بعدشم من دیگه روی نسیم اصلا حساس نیستم باشه یا نباشه من اینجام . تا چشش دراد :21: منم دوس دارم برگردم به تاریخ 6/5/1388 {پپوله} من و مهدی صورتی هم که داریم تلاش میکنیم کارخونه آندروید رو ورشکست کنیم . :d |
نقل قول:
به به اریانا ستاره سهیل شدی داداش از این ورا ! زیارت قبول باشه همچینی . مبارک باشه شیرینیش یادت نره :d |
نقل قول:
میبینم که از این تاج کج و معوجاش کوروش غالب کرده بهت:d اگه راس میگه از اونایی که به بانو مینا سنبل میده به بچه ها بده |
نقل قول:
گفتم چرا کم پیدا شدی!:d نقل قول:
بیچاره نسیم! حتمااین دفعه سایه است! جرمت داره سنگین میشه ها!{B Adabi} 6/5/1388 یعنی همون دوسال پیش دیگه؟ خیلی دلیل می خواد آدم تاریخ دقیق چیزی یادش باشه .... |
|
اینجا رو نیگا:کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان) Saba_Baran90, آريانا, فرانک, حسین, SonBol
سلااااااام! نقل قول:
داغ میشه اینجا اگه همه جواب بدن! بذار منم زنونه مردونه اش کنم دعوا شه: آقایون شاید حاضر نباشن! ولی خب من باشم آره! دختر به این خوبی! اینم جهت شادی دل حسین:{قیژه} |
اکنون ساعت 07:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |