نقل قول:
دلمم خیلی گرفته _:2: |
آخی، خدا نکنه
گرچه منم دلم گرفته_:2: باشه موافقم بیا کلی اسپم بزنیم |
اوههوممم_:2:...رزیتا گیان دیشب زود رفتم خوابیدم..بیا بخل خودممم :d
|
خوبین؟خشین؟سلامتین؟
این قهوه خونه مون چرا اینجوری شده به قول خودمان نورش پریده:21: تا مهدی نیاد من که دیگه نمی آم چایم نخوردم دارم میرم |
نه مامان فرانک ناخوش احوالم :d اقا مهدی نمیاد ..باید دوباره گونی رو پیدا کنم
:21: یاد این کارتونه چند روز پیش افتادم.... :d http://img.cgpersian.com/files/cs7d8piz1m1ce9kpqdou.jpg http://taksabad.com/Files/Images/Pro...l%20laghar.jpg http://www.iranax.ir/uploaded/pca2ec...a_Laghar_1.jpg :p:p:o:o:5::5::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolle yes: |
دههه کوجایین شما ؟!! _:2: :(:(:(:20::20:
اقا مجتب سفارش بدین چند تا دیگه گونی میخوایین :d این گونی اشتباه علامت دلار زده توش شن و خاک هست http://www.faqs.org/photo-dict/photo...money_sack.jpg |
منم تک و تنها :21: اعضا هم بسته شده ...:d
|
سلام کجایید خیلیییییییییییییییی دلم تنگ شده{قیژه}
|
سلام |
نقل قول:
این اقا مهدی فقط پاش برسه اینجا...من با گرزی که مامان فرنک داده زنده ش نمیزارم {جشن پتو} بیا مهبا جان بخل خودممممممممم:cool: نقل قول:
منم پیش مامان فرانک نشسته بودم داشتن بادم میزدنن :21: رزیتا جان چرا خواب تحریف میکنی ..وای وای عجب کار زشتی:65: مزرعه سیب زمینی هم داریم :24: |
انقد حرف دارممممممممم که نگو
تا مهدی نیاد نمیگممممممم |
نقل قول:
|
سلام به همه دوستان :53::53: |
بهههههههههههههه این گرز منو بدین بی زحمت {شیت شدن}
ببینید کی اومده {جشن پتو} :d مرسی بابت حلوا... :d بچه ها من قبلم داره تپ تپ میکنه_:2:_:2:_:2: |
نقل قول:
زیاد امیدوار نباشید مهدی خان، احتمالا شنیدین که میگن خواب خانوما چپه:24: |
مرسی رزیتا گیان.....:53::53:
این فال تو کانال پی ام سی هم گفت یه خبر خوب بهم خواهند داد :d به چیزهای مثبت فکر میکنیم :) |
سلام به همه |
مرسی شکوفه جان...از همراهی همه دوستانم ممنونم ...{پپوله}
http://travel.maktoob.com/photo/data/500/thanks3.png |
وای سلام به به اقا مهدی
کجا بودین که چراغ اینجا خاموش بود ولکام بک اقا مهدی ما همیشه در حال اعمال نیک کردنیم{قاط} رزیتا خانوم منم بی زحمت این دفعه خواب ببینید دستتون درد نکنه اوووووووووووووووم عجب خرمایی اقا مهدی مثل باقلواس میسی شکوفه خانوم شما تو تغذیه واردین این خرماها چاق کننده که نیست نه:d مهبا کجاست کم پیداست مهرگان جون؟؟؟؟ مینا خانوم هم که من ازشون حساب میبرم ساکت میشینم این کنار{جشن پتو} |
خوش اومدی مهدی جان چای فقط چای مهدی دستت درد نکنه ..حمید کیلو چند؟:d
مینا جون من تند تند و هی هی دارم برات آرزوی موفقیت میکنم :;) با قهقهه بیای دخمل خوب:21: شکوفه گیان خاصی ماجرای تب خالتو خوندم والله من جای پسرت بودم دیگه تو اون اتاق نمیخوابیدم اتاقی که مشکوک به روح و جن و پری باشه و مامان ازش بترسه چه معنی داره نی نی توش بخوابه رزیتا جون فالو ویرایش میکنن ؟ پس مال من کو؟ این گرز من اگه ازش استفاده نشه پاش خواب میره شما بگو ...حقشون نیست کتک بخورن ؟:d من خیلی به فال حضرت حافظ ایمان دارم البته باید با حافظ دوست باشی تا بتونی فال بگیری روناک دو سوم دیوان حافظ رو حفظه و واقعا فالش درست جواب میده هیچوقت ندیدم اشتباه گفته باشه البته با وضو و دو رکعت نماز تقدیم به حضرت حافظ حالا جالبتر اینکه روشنک (خواهرم)که بیشتر حافظ میخونه و رشته تحصیلیشم ادبیات فارسیه .بدون اینکه نیت رو بپرسه فال میگیره و جواب میده بعضی وقتا نیت طرف رو میگه واقعا متعجب میشیم فال حافظ در روز فقط یک بار جواب میده اما دقیق . روناک حتی برای ازدواجشم از حضرت حافظ اجازه گرفت :) و هر چی گفت درست بود:53: |
سلام:53:
آخی الان مینا جیگیلی سر جلسه امتحانشه انشاالله که با شادی برگرده مینا گیان برات دعا کردم و کلی ذکر خوندم.{پپوله} خوشم میاد آقا مهدی همه ی کاراش در حد لالیگاست:rolleyes: آبجی فرانک من هم خیلی حافظ دوستم فال های خوبی میگیرم.:) دیدین من هم تو خواب رزیتا نبودم من خودم میدونم آخرش با وانت آبی میاین کرمانشاه و دیدن من نمیاین{قاط} |
سلام ...
مهبا جان مرسی عزیزم _باوش اره تازه اومدم...خیلی خسته کننده بود... میگن 2 اونجا باشین سه امتحان شروع میکنن... {قاط}{قاط}_شکات دفترچه اولو خوب دادم..دفترچه دوم واسه یه درسش خیلی واسم مهم بود ولی سوالاش مزخرف بود{قاط}{قاط} نمیدونم چه جور دادم..... میتونم بگم متوسط بود...دفترچه دوم اعصابمو خرد کرد چیزهایی که شک داشتم زدم :63::63::17::17: فعلا میخوام یه یک هفته ی رو درس نخونم ..وبعدش واسه ازاد شروع کنم.... چه زود گذشت _:2: ********************* شراره جان خوبه یکی اینجا پیدا شد از من حساب برد :21: حالا بزار صولتی بشم {داش مشتی} مامان فرنک واسه منم فال میگیرین ...من که عروس خوفیمممم :p |
یا ا... سلام به همگی بفرمایید توروخدا!
به به سلام شراره خانوم چه خبرا؟ خوب هستین که؟ واقعا مرسی که اسمی ازم بردین:d ذوق کردم! اصلا صدام که زدین یه هو گفتم برم ببینم چه خبر از قهوه خونه! ممنون دوست خوب. ازتون بی خبر بودم...داشتم یه رمان میخوندم اسمش لحظه های بی تو بود از همین جا دانلودش کردم...خیلی قشنگ بود! سلام مینا خانوم جون احوال شما؟ میبینم که بگی نگی راضی هستین(لااقل من اینطوری حس میکنم!) :53: |
قربونت برم مهرگان جون من همیشه به یاد همه هستما
اما گاهی تو دلم صدا میکنم مینا جون من شما رو در هر رنگی قبول دارم و حساب میبرم از رنگ صورتی هم واقعا میترسم........... فرانک خانوم اگه پی ام منو دیدن یه فال هم واسه من بگیرید منم به حافظ خیلی اعتقاد دارم.......... مهبا هم که دیگه منو فراموش کرده... |
خوبم بچه ها...
مهرگان جان شما کجایی ..نمیایی واسمون از خوشبختی بگی :d ..امسال که شرکت کننده ها بیشتر هم بودن.... با یکی از بچه های پارسال که قبول شده بوده صحبت کردم گفتم چه حسی داشتی وقتی امتحان داده بودی فکر میکردی قبول میشی ...اخه واقعا نمیدونم ...._:2: الان باید چه حسی داشته باشم :d ولی بریم واسه ازاد :21: شراره جون خوشحالم کردی :21: البته من لولو نیستم... :d جاتون خالی خیلی هوس شولی یزدی کرده بودم با مامانم سریع درست کردیم... :d بفرمایین :p |
مینا خانوم جون همینجام....
از وقتی اومدم تو قهوه خونه شولی ندیدم اینه؟ مــــــــــــــ ! به نظر خیلی لذیذ میاد:p دوستان شمام امتحان بکنید حتما... منم بعد از کنکورم نمیدونستم چکار کنم و چه حالی داشته باشم! اول زدم زیر گریه! بعد چون کسی بهم محل نذاشت (آخه شب کنکور نذاشتم کسی تا صبح بخوابه:21:... کی فک میکرد فقط این خاطره ازش میمونه...هی کنکور!) رفتم تو اتاقم واسه خودم کتابامو جمع و جور کردم! انگار میدونستم که نفر اول خودمم!!!!! امیدوارم موفق باشید |
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی |
به به اقا مهدی مرسی چه عجب
چرا دست خالی اومدین کو محصول جدید؟ مینا جون شما گلی اون جبروتتون که منو میگیره اقا مهدی مشتری های خانوم که بهترن دست و دل باز ترن سفارش های گرون گرون میدن |
بفرمایید اینم محصول جدید |
مهرگان جان من وقتی از کنکور برگشتم خونه هر چی کتاب بود رو اول جمع کردم که چشمم بهشون نیفته :(
الان افسردگی بعد از کنکور رو گرفتم .....:( وقتی یاد دیروز می افتم وحشت میکنم..._باوکه-رو چه عجب اقا مهدی سر زدین اینجا...... خدا بگم چیکارشون کنه...اینهمه وقت اذیت میشی....:102: ممنونم .... منم با تمام آزار و اذیت هایی که به من روا داشتین واستون ارزوی سلامتی و شادی رو دارم:o:o شراره جان جبر و احتمالات میخوندی ....:21: یه معادله بدین که هیچ نرم افزاری هم نتونسته حلش کنه :21: مامان فرانک واسه روز 29 بهمن چی خریدی واسم :5: |
سلام خدمت همه دوستان گل:53:
مینا جون ایشااله که موفق میشی:) http://p30city.net/showthread.php?p=207547#post207547 |
http://salijoon.info/mail/880601/j/1.jpg
این کادو مینا جون قابل نداره بزار رو سرت عزیزم ببینم چه شکلی میش مهدی جان گرز فایده نداره جواب نداد باید قمه بیارم اینجا معلوم نیس قهوه خونه س؟دارو خونه س ؟مریض خونه س ؟قنادیه؟......چاییییییییییی{قاط} رزی جون دستت درد نکنه باقلوا رشته ای هم بیار که خیلی دوس دارم |
سلام به همه |
من داشتم میرفتم
دلم نیومد کمکت نکرده باشم گلم با شوهره دعوا کن :d راحت میشی نهار شام پختن نداری لباساشو نشسته میزاری تو جا لباسیش هوا خنکه میوه ها خراب نمیشه بزار تو کمد هر موقع رفت بیرون بیار بعد پوستشونو رو میز نگهدار بیاد ببینه کلید در حیاط رو از دسته کلیدش در بیار وقتی اومد زنگ زد بگو کییییهههه بعد از 15دقیقه در رو باز کن شامپو صابونو قایم کن عوضش وایتکس بزار تو حموم کفششو خاکی کن بعد جعبه واکسو قایم کن سنجاق ته گرد بزار تو رختخوابش و....... دلت خنک میشه |
وای عجب تاجی...واسه چه دوره ای هست...هخامنشیان؟
مامان بفرست بفرست یزد امتحان میکنم عکسشو واست میفرستم ببین خشکل شدم باهاش یا نه :21: از تاج نگین واسم{قاط}...سه سال دارم به کوروش میگم یه تاج نگین سبز به من بده ...میگه نمیشه..._:2:_:2:_:2: شکوفه جان از طرف من به اون اقاهه خسته نباشی بگو :d |
|
خانوم دوهتر(به قول مدیر قهوه خونه:d) کجایی؟ بیا که مریض داریم:d |
از صبح تا حالا هرچی قرص داشتیم خوردم...
حالم خیلی بده. این قرصام نمیدونم چی بود. باردار نشم خوبه:d سرفه هام با عطسه هام سقف خونه رو میبره بالا میاره پایین:o این داداشم بنده خدا خیلی نگرانمه. هرچی بهش میگم منو ببر دوهتور نمیبره:21: رزیتا خانم این سوزن چی هست؟ اون قرص چیه؟ شمام همینجوری تجویز میکنی؟:confused: _:2: |
ای بابا
مریض داریم پس خوب به نظر من اگه دکتر نمیرید باید سراغ طب سنتی رفت یک چای و عسل و آبلیمو http://us.123rf.com/400wm/400/400/in...e-of-lemon.jpg این معجزه میکنه امتحان کنید:) مجتبی امیدوارم زود خوب شی:) |
خانوم دوهتر نیومده؟!!! |
اکنون ساعت 11:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |