نقل قول:
آره کلی حرف توی این نوشته است... همیشه دلت شاد و آروم نقل قول:
فقط خواستم بگم امضاتو خیلی دوست دارم .............:) نقل قول:
دو جنبه ی موضوع خوبه در وقت خودش اما نفهمیدم به هم چه ربطی داشت؟! حالا زیارت خوب بود یا ........{پپوله} نقل قول:
هیچ کس دیگه توی دنیا بانو سنبل نمیشه که شقایق باشه و مینایی:rolleyes: اوه چه تعریفی :d |
نقل قول:
خیالاتی نشدی؟ فک کردی از اون بالا کفتر میایه کلاغ نبود؟:24: |
نقل قول:
شما هم همینطور ******************************* حسین اگه اومدی مثل هاژی یه چیزی بندازی دهن ما خودت بذاری بری بگو تا همین الآن باهات قهر کنم! |
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
راستی بانو من گوشیم فارسی نمیاد.... نقل قول:
|
نقل قول:
ممنونم ، لطف داری مینا جان |
نقل قول:
اما این حرفتو قبول دارم وقتی از کربلا برگشته بودم تا یه مدت حال و هوای خیلی خوبی داشتم توام با دلتنگی . اما امان از دست تقدیر:d نقل قول:
خجالتم دادی بین این همه اول من هیچم:53: |
نقل قول:
چرا اینطوریه؟ چرا آقایون به نظر خودشون درسته که خودشون قبل از ازدواج شیطنت داشته بوده باشن اما خانوم ها نه! تازه بعدشم که یه دسته گل گیرشون میاد قدرشو نمی دونن! نمونه اش همین حسین! تا قبل از اینکه ازدواج کنه هی میگفت نسیم نسیم، اما حالا که ازدواج کرده با سایه، نسیم شده آدم بده!{قاط} (الآن زدم تو ذُخت؟:d) |
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان)
حسین, آريانا, Afsaneh- roj, SonBol, فرانک هر دو تاش کار درستیه :d شیطنت هست دیگه حالا بعضی وقتا خانما غیرتی میشن رو این مساله . به قول معروف میگه گذشته ها گذشته فردا رو ببین چی میشه :d |
نقل قول:
نقل قول:
راستی سایت برای من باز می شد ولی تمامی گزینه ها برام غیر فعال بودن .. نمیدونم دلیلش چی بود :65: فقط این جا اینجوری بود.. |
اکنون ساعت 07:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |