کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (3 عضو و 2 مهمان) Saba_Baran90, مهدی, Afsaneh- roj
آنا من یهو کامپیوترم ری استارت شد! چرا؟_:2: نقل قول:
حالا من چجورس پست طولانی بدم؟ نمیگین مردم توقع دارن! بقیه هم میان فقط حضورغیاب می زنن! ******************* خاله مینا جون متنه قیامت بود! خیلی حال میده اما مث اینکه تو بچه های کلاس ما فقط من یادمه ما هنوز 21 سالمونه! چی بگم والا! *********************** ممد اساسی زده تو فاز بیخیالی! الان کسی ازت توقع نداره جدی جدی به فکر چیزی باشی! مگه هنوز چند سالته؟ (داداش کوچولو!:d) ازدواج و این حرفا برای ماها فعلا جزء برنامه های طولانییییییی مدته! هنوز تکلیفمون با خودمون معلوم نیست هنوز به قول شما حوصله تعهد و مسئولیت نداریم من که خوشم میاد فارغ التحصیل شم دوسه ماهی از زندگیم لذت ببرم بدون نگرانی کار و درس و امتحان و اینا بعد خدا قسمت کنه برم سر کار چند سالی هم از اون لذت ببرم تا تازه کرمانشاه ارشد ادبیات زبان بیاره بعد بخونم برای ارشد، تازه دوسال دیگه هم ارشد دارم بخونم و اگه منم جو میگیره دکترا هم میگیرم بعد دوس دارم تنهایی برم همه جای دنیا رو که دوس دارم ببینم اصلا ازدواج فعلا جزء گزینه ها نیست فقط حرفم اینه که نه که دست بکشی از اساس قضیه کاری کنی وقتی اتفاق میفته درست اتفاق بیفته! داداش کوچولو! :d *************************** حسین هم که بیشتر حواسش به نسیمه، اگه می خوای بجنگی خودتی و خودت که تا اینجاشو باختی!:p کچل!:d |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان)
حسین, مهدی, Afsaneh- roj دِکی ی ! خیال میکنی ما از بادها هستیم که با این بیدها بلرزیم ... :d نسیم باشه و نباشه من پایه دعوام اساسی ، البته خودم که حسش رو ندارم حریف زبون نسیم هم که نمیشی :21: |
نقل قول:
ممد ما به کی دل خوش کرده! حسین خودش داره برای دعوا یارکشی می کنه! این خودش میگه باده، نسیم هم که نسیمه! چه تفاهمی!:d *************** بی ادبی هم به صفات محسنه این خانوم بوووووق اضافه شد!:p کی گفته من اصلا با نسیم دهن به دهن میشم؟:p |
تفاهم
نقل قول:
شکوفه خانم من هم کاملا با شما موافقم ... وقتی که کسی رو وارد زندگیت کردی باید به عهد و پیمانت پایدار باشی ..هم زن و هم مرد ... اگر غیر از این باشه .. هم آزار دهنده س هم غیر قابل تحمل . نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
اااااااااا؟
پسردایی کجا رفت؟ افسانه خانوم سلام تا وقتی ما درستو غلط رو غلط تعریف میکنم ، ارزش گذاری کارامون هم غلطه با معیار غلط نمیشه درست به چیزی نمره داد |
سلام
صبا جون سلام {پپوله}
ایشاالله عاقبت تمام جون ها به خیر و خوبی باشه :53: |
الهی آمیـــــــــــــــــن!
خدا کنه پدرمادرامون همیشه ازمون راضی باشن و ما هم ناامیدشون نکنیم آنا من امشب میرم جایی مهمونی شدیدا امیدوارم خوش بگذره آخر هفته خوبی داشته باشین:cool: |
سعادت
صبا جون امید وارم بهت خوش بگذره ..;)
مطمئن باش پدر و مادرها هم چیزی جز سعادت و خوشبختی بچه ها شون نمی خوان ... اینو زمانی متوجه می شی که خودت مامان یا بابا شده باشی :65: |
|
آنا کجایین فردا؟
به عروس داییم بگم؟ *********** ماشاا... سرعت تایپ ممد! من می دونم تو می تونی:p |
اکنون ساعت 07:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |