|
بزرگترین تراژدی انسان وقتی است که تا زنده است چیزی در درونش بمیرد.... |
Bachelors should be heavily taxed. It is not fair that some men should be happier than others. –Oscar Wilde برای مجردها باید مالیات سنگینی مقرر شود، چون این انصاف نیست که بعضیها شادتر از بقیه زندگی کنند اسکاروایلد |
بـرادران يـوســف وقـتــي مـيخـواســـتـنـد يـوسـف را بـه چــاه بـيـفـکـنـنـد، يـوسـف لـبــخـنـدي زد. |
I don’t worry about terrorism. I was married for two years. –Sam Kinison من از تروریستها وحشتی ندارم ، من دوساله ازدواج کردم سام کینیسون |
|
موسیقی مانند كشوری است كه روح من در آن حركت می كند. در آنجا هر چیز، گلهای زیبا می دهد و هیچ علف هرزه ای در آن نمی روید. اما تعداد كمی از افراد می فهمند كه در هر قطعه از موسیقی چه شوری نهفته است. بتهوون |
|
اگر خوشبختی را برای يک ساعت می خواهيد، چرت بزنيد. اگر خوشبختی را برای يک روز می خواهيد، به پيك نيك برويد. اگر خوشبختی را برای يک هفته می خواهيد، به تعطيلات برويد. اگر خوشبختی را برای يک ماه می خواهيد، ازدواج كنيد. اگر خوشبختی را برای يک سال می خواهيد، ثروت به ارث ببريد. اگر خوشبختی را برای يک عمر می خواهيد، ياد بگيريد كاری را كه انجام می دهيد دوست داشته باشيد ... استیو جابز |
هرگز داشته هایت را به نداشته هایت نفروش |
اکنون ساعت 03:34 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |