![]() |
نصايح امروزی لقمان حكيم به پسرش !
نصايح امروزی لقمان حكيم به پسرش ! |
حسني 2011
حسنی نگو جوون بگو
علاف و چش چرون بگو موی ژلی ،ابرو کوتاه ،زبون دراز ، واه واه واه نه سیما جون ،نه رعنا جون نه نازی و پریسا جون هیچ کس باهاش رفیق نبود تنها توی کافی شاپ نگاه می کرد به بشقاب ! باباش می گفت : حسنی می ری به سر بازی ؟ نه نمی رم نه نمی رم به دخترا دل می بازی ؟! نه نمی دم نه نمی دم گل پری جون با زانتیا ویبره می رفت تو کوچه ها گلیه چرا ویبره میری ؟ دارم میرم به سلمونی که شب برم به مهمونی گلی خانوم نازنین با زانتیای نقطه چین یه کمی به من سواری می دی ؟! نه که نمی دم چرا نمی دی ؟ واسه اینکه من قشنگم ، درس خونم وزرنگم اما تو چی ؟ نه کا رداری ؟ نه مال داری ؟ فقط هزار خیال داری موی ژلی ،ابرو کوتاه ، زبون دراز ،واه واه واه در واشد و پریچه با ناز اومد توو کوچه پری کوچولو ، تپل مپولو ، میای با من بریم بیرون ؟ مامان پری ،از اون بالا نگاه می کرد تو کوچه را داد زد وگفت : اوی ! بی حیا برو خونه تون تورا بخدا دختر ریزه میزه حسابی فرز وتیزه اما تو چی ؟ نه کار داری ؟ نه مال داری ؟ فقط هزار خیال داری موی ژلی ،ابرو کوتاه ،زبون دراز ،واه واه واه نازی اومد از استخر تو پوپکی یا نازی ؟ من نازی جوانم میای بریم کافی شاپ؟ نه جانم چرا نمی ای ؟ واسه اینکه من صبح تا غروب ،پایین ،بالا ،شمال ،جنوب ،دنبال یک شوهر خوب اما تو چی ؟ نه کار داری ؟ نه مال داری ؟ فقط هزار خیال داری موی ژلی ،ابرو کوتاه ،زبون دراز ،واه واه واه حسنی یهو مثه جت رسید به یک کافی نت ان شد ورفت تو چت رووم گپید با صدتا خانووم! هیشکی نگفت کی هستی ؟ چی کاره ای چی هستی ؟ تو دنیای مجازی علافی کرد وبازی خوشحال وشادمونه رفت ورسید به خونه باباش که گفت: حسنی برات زن بگیرم ؟ اره می خوام اره میخوام چاهارتا شرعن بگیرم ؟ اره می خوام اره میخوام حسنی اومد موهاشو یه خورده ابروهاشو درست وراست وریس کرد رفت و توو کوچه فیس کرد یه زن گرفت وشاد شد زی ذی شد و دوماد شد |
وصیت نامه قرن بيست و يكي
وصیت نامه قرن بيست و يكي |
عجیب ترین و خنده دارترین قوانین جهان
عجیب ترین و خنده دارترین قوانین جهان
_ ممنوعیت مردن در پارلمان کشور انگلستان در میان سایر ملل اروپایی به داشتن بیشترین قوانین احمقانه معروف است. اما شاید در میان این قوانین و مقررات احمقانه این یکی از بقیه معروف تر است که مردن در پارلمان انگلستان ممنوع! این بدین معنا است که اگر شما در پارلمان این کشور حالتان بد شود ابتدا شما را به بیرون پارلمان منتقل کرده و سپس به شما کمکهای اولیه را می رسانند. سالهاست که بسیاری از نمایندگان پارلمان انگلستان در تلاش هستند تا این قانون را عوض کنند. _ قانون تک فرزندی در چین: این قانون شاید یکی از شناخته شده ترین قوانین عجیب در دنیا باشد. در کشور چین و از سال 1987 به این سو قانونی به تصویب رسید که زوج های جوانی که می خواهند بیش از یک فرزند داشته باشند بایستی مالیات سنگینی بپردازند. این قانون به منظور کنترل جمعیت رو به افزایش کشور چین به تصویب رسید و مسئولین این کشور منظور خود از تصویب این قانون را مقابله افزایش جمعیت در این کشور اعلام کرده اند اما مخالفان این قانون اعلام می کنند که این قانون باعث شده است که آمار سقط جنین در چین بالا برود. خانواده هایی که فرزند پسر می خواهند در صورتی که متوجه شوند فرزند آنها دختر است جنین را سقط می کنند و بالعکس. _ ممنوعیت بازی های رایانه ای در یونان این قانون اولین بار در سپتامبر سال 2002 در کشور یونان به اجرا درآمد. قانون گزاران یونانی در توجیه این قانون اعلام کردند که این قانون فقط مخصوص گیم نت ها بوده و هدف آن مقابله با قمار و شرط بندی است. اما در دسامبر سال 2003 میلادی این قانون به صورت کلی در کل یونان اعمال شد و دولت اعلام کرد که نمی تواند بین بازی های مضر که می توان با آنها قمار کرد و بازی های بی ضرر تفکیک کند. در سایر کشورها مثل آمریکا نیز کمپین هایی برای ممنوعیت بعضی از بازی های رایانه ای که خشونت در آنها شدید است به راه افتاده است. _ هیچ خوکی را نمی توان ناپلئون نام نهاد ناپلئون بناپارت امپراتور مشهور فرانسوی که نزدیک به کل اروپا را فتح کرد اما شانس با وی یار نبود و در نهایت در تبعید جان سپرد. وی همچنان هم در کشور فرانسه برای بسیاری از مردم به عنوان سنبل و نمادی از روزهای اوج اقتدار و عظمت امپراتوری این کشور شناخته می شود. در سالهای گذشته و به منظور احترام به او، قانونی تصویب شد که بر اساس آن هیچ خوکی را نمی توان ناپلئون صدا زد. البته بسیاری در فرانسه امروزه این قانون را یک جوک تلقی کرده و بسیاری نیز از وجود آن بی اطلاع هستند. _ بالش یک سلاح غیر فعال در کشور آلمان قانونی وجود دارد که بر اساس آن اگر شما با بالش به کسی حمله کنید به مانند این است که با چاقو به این شخص حمله کنید. در هر حال در کشور آلمان بالش به عنوان یک سلاح غیر فعال رده بندی شده است. _ حیوانات جفت نمی توانند در انظار ظاهر شوند بر اساس این قانون عجیب و به نوعی احمقانه حیوانات جفت نمی توانند با هم در شعاع کمتر از 450 متری از مدارس، کلیساها و یا رستوران ها ظاهر شوند. واقعا باید پرسید افرادی که این قانون را به تصویب رساندند چگونه فکر می کنند و چطور می خواهند این قانون را اعمال کنند. - روزهای مشخص برای ماشین ها در فیلیپین در کشور فلیپین قوانین خاصی وجود دارد که بر اساس آن خودروهایی که شماره پلاک آنها به دو عدد 1 و2 ختم می شود دوشنبه ها ، 3و 4 در سه شنبه ، 5 و 6 در چهارشنبه ،7 و 8 در پنج شنبه و 9 و 0 نیز در روز جمعه اجازه تردد ندارند. واقعا مشخص نیست که پلیس فلیپین چگونه می تواند در این مورد به اعمال قانون بپردازد. _ اجباری بودن واژه "استالین" بسیاری از مردم دنیا، استالین را به عنوان یکی از بی رحم ترین دیکتاتورهای قرن بیستم می شناسند. وی روسیه را به یک انقلاب صنعتی وادار کرده و چهره این کشور را به کلی دگرگون ساخت اما در این میان مسئول کشتار میلیون ها انسان بی گناه نیز بود. با این وجود در بخش هایی از این کشور هنوز وی به عنوان رهبری بزرگ شناخته می شود. در بخش هایی از روسیه هنوز قانونی وجود دارد که در میان اسم پسران حتما بایستی واژه استالین به کار رود. |
سوالات کنکور متاهلین !
سوالات کنکور متاهلین
سوالات کنکور متاهلین - چه عاملی سبب شد تا شما به خواستگاری عیالتان بروید ؟! الف) جوونی کردم ! ب) سادگی کردم ! ج) گول خوردم ! د) من که نرفتم خواستگاری ، اون اومد ! ۲ - اگر خدایی ناکرده عیالتان فوت کند شما چه کار می کنید ؟! الف) اول ناراحت و بعد خوشحال می شوید ! ب) اول خرما و بعد شاباش می دهید ! ج) اول قبرستان و بعد محضر می روید ! د) انشاا... بقای عمر ? تای دیگر باشه ! ۳ - ملاک شما در انتخاب عیالتان چه بوده است ؟! الف) املاک پدرش ! ب) دارایی پدرش ! ج) املاک و دارایی پدرش ! د) همه موارد ! ۴ - اگر عیالتان از شما بخواهد که برای کادوی تولدش یک گردنبد طلا بخرید چکار می کنید ؟! الف) تا بعد از روز تولدش گم و گور می شوید ! ب) تا بعد از روز تولدش خودتان را به مریضی می زنید ! ج) تا بعد از روز تولدش خودتان را به مردن می زنید ! د) آدرس یک بدلی فروشی کار درست را از دوستتان می گیرید ! ۵ - محبت آمیز ترین جمله ایکه به عیالتان گفته اید چه بوده است ؟! الف) عزیزم ، امروز صبحانه چی داریم ؟! ب) عزیزم ، امروز ناهار چی داریم ؟! ج) عزیزم ، امشب شام چی داریم ؟! د) من واقعا ... من واقعا عاشق .... من واقعا عاشق تو .... من واقعا عاشق تو روبچه با پنیرم ! ۶ - در کارهای منزل چقدر به عیالتان کمک می کنید ؟! الف) در خوردن غذا با او همکاری می کنید ! ب) کانال های تلویزیون را شما با کنترل عوض می کنید ! ج) موقعی که عیالتان مشغول تمیز کردن منزل یا شستن ظروف است ، با زدن سوت و دست او را تشویق می کنید ! د) گاهی اوقات کارهای شخصی تان را خودتان انجام می دهید ! ۷- اگر عیالتان با شما قهر کند برای آشتی کردنش چه کار خواهید کرد ؟! الف) شما هم با او قهر می کنید تا زمانیکه خودش بیاید منت کشی ! ب) از طریق بکارگیری سیستم اعمال خشونت ، او را به زور آشتی خواهید داد ! ج) او را تهدید می کنید که اگر تا ?? بشمارید و آشتی نکند سریعا اقدام به اختیار نمودن همسر جدید می نمایید ! د) حاضرید یک چیزی هم بدهید اگر همیشه قهر باشد ! ۸ - نظرتان در مورد این جمله چیست ؟ ( مهرم حلال ، جونم آزاد ! ) الف) زیبا ترین جمله دنیاست ! ب) با معنا ترین جمله دنیاست ! ج) خوشحال کننده ترین جمله دنیاست ! د) تخیلی ترین جمله عصر کنونی است ! ۹ - در کل ، از زندگی با عیالتان راضی هستید ؟! الف) اگر نباشم چیکار کنم ؟! ب) چاره ای جز این ندارم ! ج) یک جوری داریم می سازیم دیگه ! د) بله که راضی هستم البته تا زمانیکه بتوانم پول مهریه اش را جور کنم ! |
20 سال پیش!!!
20 سال پیش!!! |
مادر زنی که....(طنز)
زن ثروتمندی سه دختر داشت که هر سه ازدواج کرده بودند. یکروز تصمیم گرفت میزان علاقهاىکه دامادهایش به او دارند را ارزیابى کند. یکى از دامادها را به خانهاش دعوت کردو در حالى که در کنار استخر قدم مىزدنداز قصد وانمود کرد که پایش لیز خورده و خود را درون استخر انداخت. دامادش فوراً شیرجه رفت توى آب و او را نجات داد. فردا صبح یک ماشین پژو ٢٠۶ نوجلوى پارکینگ خانه داماد بودو روى شیشهاش نوشته بود: «متشکرم! از طرف مادر زنت» زن همین کار را با داماد دومش هم کردو این بار هم داماد فوراً شیرجه رفت توى آب وجان زن را نجات داد.داماد دوم هم فرداى آن روز یک ماشین پژو ٢٠۶ نو هدیه گرفت که روى شیشهاش نوشته بود:«متشکرم! از طرف مادر زنت» نوبت به داماد آخرى رسیدزن باز هم همان صحنه را تکرار کرد و خود را به داخل استخر انداختامّا داماد از جایش تکان نخورداو پیش خود فکر کرد وقتش رسیده که این پیرزن از دنیا برودپس چرا من خودم را به خطر بیاندازم. همین طور ایستاد تا مادر زنش درآب غرق شد و مرد فردا صبح یک ماشین بىام و یکورسى آخرین مدل جلوى پارکینگ خانه دامادسوم بود که روى شیشهاش نوشته بود “متشکرم از طرف پدر زنت” |
حاضر جوابیها
|
صغرا خانم فداکار!!
در پی درخواست وزیر آموزش و پرورش برای جداسازی کتاب درسی دختران و پسران، داستان دهقان فداکار در کتاب درسی دخترانه صغرای فداکار تبدیل شد. |
چگونه خود را دیوانه جلوه دهیم + طنز جالب
چگونه خود را دیوانه جلوه دهیم + طنز جالب
چگونه دیوانه جلوه کنیم قسمت ۱ از رفتگر محله عیدی بگیرید.گربه تون رو مدام از پشت بام به پایین پرت کنید تا پرواز کردن یاد بگیره. سی دی قفل دار رو بشکنین تا قفلش باز بشه. جوراب های کثیف رو به پره های پنکه ببندید و پنکه را روشن کنید. با هندوانه یه قل دو قل بازی کنین ! به دوست دکترتون بگین : مرض جدید چی داری ؟ ! به عنوان آخرین نفر در صندوق رأی حضور پیدا کنید و یک کبریت افروخته داخلش بیندازید. نصف شب زنگ بزنید به اورژانس و بگویید : من مرض دارم ، بیاین منو ببرید ! روز بازی پرسپولیس با استقلال ، وسط تماشاچی ها بنشینید و با صدای بلند ، ابومسلم را تشویق کنید ! هفت تیری بذارید رو شقیقه راننده مترو و بگید یالا برو دبی . پیراهن را روی کت بپوشید. دقت کنید وقتی در مهمونی براتون نوشیدنی آوردند همه را اندازه بگیرید و بزرگترین رو انتخاب کنید تا کلاه سرتون نره. ماست را با چنگال بخورید. با موتور گازی تک جفپا رو زین بزنید ! زنگ در خونه ها رو بزنین بعد وایسین ببینید چی میشه. سر جلسه کنکور بهترین وقت برای تخمه شکستنه. برای روز اول دانشگاه روپوش مدرسه بپوشید و کیف جومونگ به پشتتون آویزان کنید. سرتون رو به جای شامپو با سنگ پا بشورین تا خوب تمیز بشه. جزوه های کلاسیتون رو با دوات و قلم نی بنویسید. شب سال نو موهایتان را بفروشید و برای نامزدتان بند ساعت بخرید. ریشتان را آتش بزنید تا کوتاه شود. داخل خیابان بلندگو دستی بگیرید و بگید “پژو بزن کنار وگرنه گازت می گیرم” دم در ورودی دانشگاه چند قالب صابون بذارید. جهت اعتراض به استادی که شما رو انداخته کتابشو آتیش بزنید. چگونه دیوانه جلوه کنیم ، قسمت ۲ توی رستوران های کلاس ته بشقابتون رو لیس بزنید . توی عروسی کراوات مهمونها رو با قیچی ببرید و در برید ۱۰۰ تا قرص ویتامین c بخورید و بگید خود کشی کردم روی پیشونیتون خالکوبی کنید : جای مهر وقتی رئیستون حرف با مزه ای زد بزنید پس کله اش و بلند بلند بخندید دست بکنید توی دماغتون و بمالید به شیشه تلویزیون به نوزادهای فامیل یه تیکه جوجه کباب تپل بدید محض شوخی سیگار رو روی دست رفیقتون خاموش کنید تو خیابون داد بزنید : هی خره ! بعد هر کی برگشت بهش بگید مگه به خودت شک داری وقتی توی فضایی فقط دو نفر هستید خودتون رو راحت کنید و جهت رد گم کردن به اطراف نگاه کنید دست کوری که می خواد از خیابون رد بشه رو بگیرید و ببرید وسط اتوبان ولش کنید تو مترو محکم بزنید پس گردن بغلیتون و بعد که برگشت بلند بزنید زیر خنده با دیدن یه خانم حامله بهش گیر بدید که یک دقیقه بچه اش رو دربیاره تا ببینیدش با دیدن دخترهای خوشگل مدام عق بزنید کمربندتون رو به عنوان دم پشتتون وصل کنید و برید تو جامعه بچرخید از قصد تصادف کنید تو یه برج بیست طبقه تو آسانسور بمونید و هی برید طبقه ۲۰ و برگردید پایین اگه پلیس مدارک ماشین رو خواست تحویلش بدید و بپرید برید سوار ماشینش بشید و در برید موقع قرار با دوست دخترتون پیاز بخورید و هی برید تو صورتش بگید : امروز چقدر ماه شدی از پیف پاف به جای عطر استفاده کنید تو آفتابه توالت عمومی جوهر نمک بریزید با فرچه توالت خونه تون مسواک بزنید…http://static1.cloob.com//public/images/smiles/12.gif چگونه دیوانه جلوه کنیم قسمت ۳ عشقتان را با کش به خود ببندید تا هر وقت فرار کرد دوباره برگردد وقتی با کسی مشغول صحبت هستید آدامستان را در آورده و به دماقش بچسبانید روی زمین صاف مدام زمین بخورید از نرده پله های محل کارتان سر بخورید یک ماه مسواک نزنید تا دهانتان بوی سگ مرده بدهد به جای جوراب دستکش پایتان کنید و صندل لا انگشتی بپوشید روی زیر شلواری راه راه کمربند ببندید به خودتان لاستیکی ببندید شبها هنگام خواب پستانک مک بزنید هر کسی که توی خیابان دولا شد روی پشتش بپرید و هی هی کنید علف بخورید چای را توی نعلبکی ریخته و دراز بکشید و آنرا هورت بکشید توی گرمای تابستان پالتو بپوشید و از سرما بلرزید از پشت شیشه ماشین برای همه بیخود و بی جهت شکلک در بیاورید توی مراسم ختم بپرید وسط و برقصید پوست موز را بخورید و تویش را دور بیاندازید توی جلسات مهم آدامستان را باد کرده و بترکانید در جشن تولدهای کودکان فامیل دوره بیافتید و هر چه بادکنک می بینید بترکانید خلطتان را بالا کشیده و قورت دهید نان بربری را لای نان باگت گذاشته و با لذت گاز بزنید روی قرمه سبزی سس قرمز بریزید و پنیر رنده کنید برای پرنده ها به جای دانه خرده سنگ بپاشید و به ریششان بخندید توی تنگ ماهی الکل بریزید تا ماهی ها بیخیال گربه شوند |
اکنون ساعت 04:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |