میــــنا بانو عاچقــــــــتم ....
بله زندگی مث نواختن پیانو می مونه ... سیاه و سفید رو باید با هم نواخت ... تا ضرب خوش آهنگی به گوشمون برسه .... بعضی روزا بارونـــــــی هستی و گاهی آفتابیه آفتابی.... گریه خیلی وقتا هم خوب و آرومه ولی هرچیزی طبیعیش خوبه ... خدای خوب و مهربونم چاکرخاتم یه عالمه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه دوست خوبم شکوفه رو آروم کن.... تنها تویی که می تونی.... آمیــــــن :63: |
خدای خوبم... بخاطر تمام لحظه هایی كه منتظرم بودی و نیومدم من و ببخش... بخاطر تمام لحظه هایی كه من و دیدی و من ندیدمت من و ببخش... بخاطر تمام لحظه هایی كه برام خوب خواستی و من بد كردم من و ببخش... بخاطر تمام لحظه هایی كه امیدت و نا امید كردم من و ببخش... بخاطر تمام لحظه هایی كه برام وقت گذاشتی و من وقت نداشتم من و ببخش... بخاطر تمام لحظه هایی كه تنهام نگذاشتی و من خودم و تنها دیدم بخاطر تمام لحظه هایی كه به مهربون بودنت ، بخشنده بودنت ، آمرزنده بودنت ، بزرگ بودنت و بودنت ... شك كردم .... من و ببخش.. بخاطر تمام لحظه هایی كه اشكهام برای كسی جز تو بود.... بخاطر تمام لحظه هایی كه خواهش ها و التماسام برای كسی جز تو بود... بخاطر تمام لحظه هایی كه لذتها و شادی هام برای كسی جز تو بود... من و ببخش.. من و ببخش.. .. یكسال دیگه هم گذشت و من باز به این رسیدم كه... خیلی ها به دعوت دل ساده ی من... اومدند.. نشستند... خندیدند ... اما خیلی زود شكستند و گسستند و رفتند.... تنها تو بودی كه بریدم و نبریدی... شكستم و نشكستی گسستم و نگسستی... خدایا... دلم خیلی هواتو كرده... به حق وقت عزیز امسال هم در دلم بنشین و آنچه را كه شایسته خدایی توست... برایم بنویس نه آنچه سزاوار من است..... ا لتماس دعا.... |
محکومیت ادم...
نامت چه بود؟ آدم فرزند؟ من را نه مادریست نه پدر، بنویس اولین یتیم خلقتم. محل تولد؟ بهشت پاك اینك محل سكونت؟ زمین خاك آن چیست بر گردن نهادی؟ امانت است. قدت؟ روزی چنان بلند كه همسایه خدا، اینك به قدر سایه بختم به روی خاك. اعضاء خانواده؟ حوای خوب و پاك ، قابیل خشمناك ، هابیل زیر خاك. روز تولدت؟ روز جمعه، به گمانم که روز عشق. رنگت؟ اینك فقط سیاه ، ز شرم چنان گناه. چشمت؟ رنگی به رنگ بارش باران ، كه ببارد ز آسمان. وزنت ؟ نه آنچنان سبك كه پرم در هوای دوست، نه آ نچنان وزین كه نشینم بروی خاك. جنست ؟ نیمی مرا ز خاك ، نیمی دگر خدا. شغلت ؟ در كار كشت امیدم. شاكی تو ؟ خدا. نام وكیل ؟ آن هم فقط خدا. جرمت؟ یك سیب از درخت وسوسه. تنها همین ؟؟!! همین. حكمت؟ تبعید در زمین. همدست در گناه؟ حوای آشنا. ترسیده ای؟ كمی. ز چه؟ كه شوم اسیر خاك. آیا كسی به ملاقاتت آمده؟ بلی. كه؟ گاهی فقط خدا. داری گلایه ای؟ دیگر گلایه نه؟ولی ... ولی چه ؟ حكمی این چنین ؟ آن هم به یك گناه!!؟؟ دلتنگ گشته ای ؟ آری زیاد. برای كه؟ تنها خدا. آورده ای سند؟ بلی. چه ؟ دو قطره اشك. داری تو ضامنی؟ بلی. چه كسی ؟ تنها كسم خدا. در آ خرین دفاع؟ می خوانمش چنان که اجابت كند دعا. |
خدایا
صبرم کاسه اش شکست و دلم… تا کجا باشم و نباشی؟ تا به کی بسوزم و نسازی؟… |
خداوندا ، از عشق امروزمان چیزی برای فردا کنار بگذار... نگاهی ، یادی ، تصویری ، خاطره ای.. برای آن هنگام که فراموش خواهیم کرد که روزی چقدر عاشق بودیم ... |
امروز داشتم تو حیاط قدم میزدم و درخت ها رو نگاه میکردم.. |
يار از غم من خبر ندارد گوئی |
خدایا اومدم امشب بگم شکرت...وقتی به این فکر میکنم مسیر زندگیم یه چیز دیگه داره میشه..میخوام بال در بیارم..دارم آماده میشم واسه پریدن...:53::53: |
خــــــــــــــــدايا
حرف دلم سنگين و دلم کم طاقت شکستنم را ميبيني و سکوت اختيار کردي فرياد بي صدايم را بغض گلويم را و بازهم سکوت چه رازيست در اين سکوت بي پايان خـــــــــــــــــــــــــــــ ـــدايا خسته و شکسته شدم اسمانت راجستم شايد برايم پناهي باشد اما اسمانت هم برايم غرشي کرد و گريست و باز در پي جايي امن جدا از ادميان بودم ... به دريا رسيدم خواستم به پاکيت قسم خواستم به بودنت قدم بگذارم اما با خروشي به ساحل پرتاب شدم دلــــــــــــــــــم اره خدايا دلم شد پناهم در بي پناهي جايي که تو بودي من غافل خـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــدايا چگونه بايد با تو بودن را خواست چگونه فرياد کنم عمر را نميخواهم اين زندگي اين خاک اين اسمان و دريا را نميخواهم همگي مرا پس زدندو خنديدند به پاهاي خسته ام به اسمان چشم هايم به قلب دريايي ام و فقط خود راديدند و بس |
در رویا دیدم که با خدا مصاحبه میکنم.او از من پرسید"پس دوست داری با من مصاحبه کنی؟"مصاحبه با خدا |
اکنون ساعت 10:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |