میشه بری بیرون رزیتا جون میخواد تی بکشه اینجا امروز تعطیله عجباااااااا
|
ببخشيد يه ليوان اب هست بدين به اين پيرمرد من تاري نيستماااااااااااااااا
|
اي بابا اصلا ما رفتيم ...آب زرشكم كه ندادين به ما
بر و بچ فعلا _باوکه-رو |
شرمنده امروز اینجا تعطیله هیچی پیدا نمیشه خودمم تشنمه آبم نیست بخوریم
|
سلام
یا ا... اینجا تعطیله...؟ میشه چند لحظه اینجا خستگی در کرد؟ تا دیدین من اومدم همتون رفتین؟ |
مجتب چه عکس باحالی گذاشتی:21::21::21:
آره داش تعطیله امروز گردوخاک اینجا بود |
توجه توجه با توجه به بسته شدن كله پزي از طرف سازمان بهداشت و احتمال تختخ شدن موارد مشابه خواهشمند است عفت كلام خود را حفظ كرده و فقط در مورد مسائل مهم و مفيد بحث شود تاري مديريت قهوه خونه از شما تشكر و قدر داني مينمايد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشكر مديريت دختر يه ليوان اب بده كه گلوم خشكيد بس كه داد زدم |
چون دوستان درخواست كردن از مطالب مفيد استفاده كنيم بنده آغاز ميكنم..به عنوان پدر معنوي اين فروم
آّب آلبالو از چه موادي تشكيل شده است؟ چند در صد كالري دارد؟ طرز تهيه و طبخ آن به چه صورتي است ؟ |
كالري مالري كه يخده منتها براي ساخت مقداري نمك از لپات بعلاوه معجون كلاه و نيش بازت و مقداري آلبالو همين
بابا بي معرفتها تاري داره ميره سفر و هزار خطر هيچ كسي نيست ما خداحافظي كنيم روبوسي اب پاشيدني قران رد شدني اين همه براتون زحمت ميكشم اونوقت اين جوري جبران ميكنين بشكنه اين دست كه نمك نداره ،:mad: اااااااااااي خدا هيچكي منو دوست نداره ، تاري بميرم واسه اين غربتت:17: |
كجا مي خواي بري تاري به سلامتي؟
خودم اينكارارو برات ميكنم دخترم الان مدرسس نيست |
اکنون ساعت 05:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |