توی دنیا دو نفر باش یکی برای خودت و یکی برای دیگری واسه خودت زندگی کن و برای دیگری زندگی باش . . . |
نمی توانم عاشق نباشم
یکی بود و رفت و من هنوز به تکرار حضورش خودم را که نه ، دلم را دلداری می دهم .. |
نکته
کودکی که لنگه کفشش روامواج دریا ازش گرفته بود روی ساحل نوشت دریا دزدکفشهای من... . مردی که ازدریاماهی گرفته بود:روی ماسه هانوشت دریا سخاوتمندترین سفره ی هستی... . موجی آمدجملات راشست واین نکته رابه یادگارگذاشت: برداشت های شخصی دیگران درموردخودت رو دروسعت وجودخودمحوکن |
خوﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﻫﻴﭻ ﺁﺩﻣﻲ ﻧﭽﭙﺎﻧﻴﺪ !!! |
انسانهای خوب همانند گلهای قالیند، نه انتظار باران را دارند و نه دلهره ی چیده شدن، دائمی اند!
|
دلم خون است...... از آدمهایی که ندانسته قضاوت می کنند، |
خواهشا
عزیزم ! وقتی رو یکی تیک می زنی ، رو بقیه ضربدر بزن ! |
اگرسازنده ي قفس معناي پرواز راميدانست ازکارش دست ميکشيد. |
دعای مادر ترزا ای کاش امروزمان پر از صلح و آرامش باشد. ای کاش به خدا آنچنان باور داشته باشید که چرایی برای آنچه هستید به میان نیاورید. ای کاش پیامدهای بیکرانی را که زاییدهَ دعا کردن است را از خاطر نمی بردید. ای کاش از نعماتی که دریافت می دارید استفاده کنید و عشقی که نصیب تان می شود را به دیگران منتقل کنید. ای کاش گنجایش دانستن این مطلب که فرزند خدا هستید را داشته باشید. بگذارید این حضور در مغز استخوان تان جاری شود، به روح تان اجازه دهید آواز بخواند، پایکوبی کند ستایش کند و عشق بورزد |
کاش همیشه در کودکی می ماندیم |
اکنون ساعت 12:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |