سسسسسسسسللللللام
حاضر به یاد دوران بچگی ساک ساک :21: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شکوفه خانم خدا پسر گلتونو حفظ کنه بازهم تبریک انشاالله همیشه سایتون بالای سرش باشه:41: |
نقل قول:
وا... به ما قول کیک و دادن ولی ما که ندیدیم کی به بدستمون برسه معلوم نیست.:eek:;) |
رزی جان ممنون |
|
نقل قول:
|
سلام دوستان چند روزی نبودم ! آقا عجب غلطی کردم این درایورهای مادربورد گیگابایت چقدر حجمشون زیاد من سرعتم خوب هست حالا یک مسلمونی اینترنت نداشته باشه کجا بباید بره اینترنت برا خودش جور کنه آخه ! آدم دیوانه میشه ! |
|
نقل قول:
محمد خوش اومدی مهدی ی سوال الان این گل رز برای ویندوزه یا محمد؟:d |
|
نقل قول:
چه میکنی ؟ خوب ما نبودیم خوش گذروندین ؟ صحبت کیک و اینا شد ما هم حق کمیسیون داریم دیگه ؟:d جایی برنامه ای بود بگو وانت جور کنیم فورتی خودمونیم برسونیم ببنیم چه خبره آقا ! در ضمن من یه چند تایی پست بزنم دلم خنک شه تلافی نبودنم رو سرتون در بیارم !:d ممد هستو پستهای بلندش راستی آقا امسال هر کی میخواد شگون بشه بیاد اینجا خودش بگه منظورم اونی که قرآن دست میگیره میره بیرون هست ها ! م پارسال شگون بودم امسال دیگه نمیشم !:d ما بریم این نمازمون رو بخونیم با خیال راحت بیایم این جا پست بزنیم دارم میرم پیش خدا الان برمیگردم :) |
اکنون ساعت 09:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |