|
گاهی شیطونه میگه پست محمدو ویرایش کنم بعد راحت بخونمش:d:24: |
من اگه ناظر بودم پستهای محمد و ویرایش میکردم(ثواب داره)
رزی جون من که مثل همیشه رژیم دارم همه کیک مونده :d |
آخ آخ آخ زدم صفحه قبلی رو خراب کردم یکی بیاد به دادم برسه کوروش ببینه پوستمو میکنه اینقدر گفتین ویرایش کن حول شدم یه گندی زدم خودم توش موندم :d در هر صورت من هیچ تقصیری رو به عهده نمیگیرم شما منو هول کردین!:d الان کوروش میاد میبینه میگه "لا اله الا الله این چه وضعشه پستتون رو درست کنید دیگه {قاط}" اونوقت من اینطوری میشم :o |
|
پایان سال
سلام و وقت بخیر بر دوستان :53:
این روز های آخر سالی کی می خواد بره نمی دونم .. تا همه رو از کت و کول نندازه دست بردار نیست :) |
سلام بد دوستان گام اصل حالتون چطوره خوبید ایشالو:)
حقیقتش خواستم یه پست بلند بزنم هر کاریش کردم پستم نیومد نمیدونم اونایی که پست بلند میزنن چطور پستشون میاد اگه میشه به ما هم بگید یاد بگیریم:d |
آنا جمیعا سلااااااااام1:cool: نقل قول:
آنا پست های ممد چشه مگه؟ نقل قول:
خانم های محترم از زندگیتون لذت ببرین! |
نقل قول:
فک کنم خوبم.....:p:d اخه هردوشون اول حرفشون پ هست من گیج شدم..بهد بدو بدو هم داشتم پست میزدم حواسم پرت شده خوببب:65: عزیزم تولد من وپارسا هر دومون مبارک باشه...:d نقل قول:
ولی دوست دارم یه بار عاشق بشم تجربه کنم ادم چه شکلی میشه :d ولی عجب سوتی با حالی دادمممم.... اقا مهدی خوش به حالتون که خونه تون تکوندین بجه ها واسه مهبا چه اتفاقی افتاده..من از خیلی چیزا بی خبرم صبا جون چطوری اقا محمد بقیه بچه ها خوبین؟ |
سلام دوستان شبتون بخیر :cool:
کولاک پشت کولاک پستهای بلند :41: |
اکنون ساعت 10:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |