نقل قول:
چه کشکی چه دوغی عروسیم کجا بود سراغ عروسی رو از مهدی شیرازی بگیرید نقل قول:
ضمنا مگه من بخاریم اینجا رو گرم کنم |
سلام به همگی
خسته نباشین از خونه تکونی خوبین خاله رزیتا چرا شایعه پراکنی میکنی من کجام شکل ادمایه عاشق میده به به مینا جون اصل احوال خوبی پایتخت نشی خوش میگذره با درسا چیکار میکنی عاشق شدن خوبه ها انقدر خوشمزس که به یه بار امتحان کردنش می ارزه;) دیدین چطور دوتا جمله ضد ونقیض گفتم:d حالا برین تحقیق کنین ببینین کدومشون درسته:d اما از شوخی گذشته من مگم این احساس مثل ابه طعمی نداره اما ادمو سیر میکنه و عطشو از بین میبره{داش مشتی} شکوفه جون منم پویان و پارسارو هش اشتباه میگیرم:) امامهم اینه که هر دوتاشون سلامت باشن{پپوله} صبا جون الان بهتری عزیز اینطور ناراحت و غمگین نبینمت غزلی که غیبتش طولانی مدت شده اما امیدوارم صحت و سلامت باشه دخترا و پسرایه قهوه خونه هیچی:p افرین اقا محمد دم عیدی تمیز کردی اتاقتو ولی مگه ادم به زور جایم میره؟:eek: فعلا بای |
چرا نمیشه ترنم خانوم ؟ جاهایی که دوست ندارم پدر و مادرم مجبور میکنن به زور همراشون برم میگن باید آداب اجتماعی رو رعایت کرد و با مردم معاشرت کرد من بهشون میگم موقعی که مثلاً عروسی نیست ، شلوغی نیست میرم میگن نه منظور میگیرن و از این حرفا اینقدر تو عروسی جیغ و داد و آهنگ و اینا هست آدم سرگیجه میگیره _شکات جدای از اون گاهی اوقات مجبورت میکنن برقصی من اینقدر از این یه تیکش بدم میاد که نگو اصلاً رقصیدن و اینا رو هم بلد نیستم اعصابم خورد میشه به زور میگیرن بلندت میکنن وای خدا الان داره تازه یادم میاد این چیزها همشون هم فامیل هستن ، غریبه نیستن بهانه کنی زودتر بری تا نیم نصفه شب باید باشی ، آدم غصه اش میگیره ! همینطوری عزاداری هامون غلیظ تا جان آدمو در نیارن ول نمیکنن که هی میگه این بیت میخونم دیگه میخوای گریه کنی همین یه بیت مونده حالا همه انگشت میکنن تو چشمشون اشک بیاد زیر چشمی هم دیگه رو نگاه میکنن اصلاً یه چیزی خیلی جواتی بعد بعضی ها گریه الکی میکنن این شونه هاشون رو الکی تکون میدن ای خدا من چقدر از این چیزا دیدم ! من میگم آدم باید تو خوشحالی یا تو ناراحتی افراط نکنه همین من دوست دارم یکی چک بزنه تو صورتم ولی اگر ناراحت هست من خوشحالم خودشو خوشحال نشون نده (فداکاری نکنه )یا اگر من ناراحت هستم اون خوشحال هست خودشو ناراحت نشون نده ! همون چیزی که تو دلمون هست باشیم ! خلاصه چونه منو اگه ول کنید همینطوری صحبت میکنم !:d |
چــــــــــــی شدم ! نارنجی شدم ! مدیر شدم ؟ من ؟ :24: چی شدم ؟ !! :21: پرتغالی شدم :d
|
|
سلام
نقل قول:
من فکر می کردم فقط پسرم و همسرم با این مراسم ها مخالفن .. پس شما هم بله ؟ یاد یه خاطره افتادم ... سه سال پیش پدر همسرم فوت کردند ( خدا بیامرزه تمامی رفتگان رو ) همه پسرها و دختر و عروس ها تو مراسم داشتن از زور گریه ضعف می کردن .. همسرگرام بنده یه گوشه دست به سینه وایساده بود و نگاه می کرد ..( نه این که ناراحت نباشه . اخلاقش اینه ) ارشیا به باباش میگه همه گریه کنن تو گریه نمی کنی زشته .. مگه خوش حالی که بابات مرده ؟؟؟ حداقل کمی با آب زیر چشماتو خیس کن تا فکر کنن گریه کردی ..{قاط} حالا ببینید باباش چه شکلی شده بود :d |
دیگه خاله میگه ما هم بچه حرف گوش کن :d |
اولا سلام نقل قول:
|
سلام
سلام اااااا این همه شایعه اخر سال نودی از کجا اومد:d خاله رزیتا خیلی با اطمینان حرف میزنی هااا;) مهبا جان خوشحالم که اومدی:) انا من جایی خوشم نیاد عمــــــــــــــــــــــــرا برم جای خاله شکوفه خالیه فک کنم خونه تکونیش هنوز تموم نشده انا منم به جای گندم جو خیس کردم:65: تازه خیر سرم کلی دقت کردم درست بیارم خیس کنم:o کره اجی صبا بی خیال انقد حرص نخور_:2: |
باسلام به همه چطورین..........
|
اکنون ساعت 10:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |