سلام بر همگی |
hmdf خوش آمدی
مهبا خوش امدی خوابم نبرد اومدم اینجا:d |
آنا من این ترم هر روز 8 صبح کلاس داشتم و در نتیجه به حضور غیاب زدن عادت کردم هشت صبحی!
حاضر! ترنم گیان باششششش! حرص نمی خورم! مهبا گلم خوشحالیم اومدی پیشمون دوباره ایشالا دیگه هیچوقت ناراحت نبینیمت hmdf خوش اومدی ********************************* دیدین کرمانشاه دوباره شد گردوخاک!_:2: دارم خفه میشم در حال حاضر! خوبه تو خونه نشستم! ******************************** برم یکم بخوابم، دوباره میام! |
سلام به همه گلهای بهشتی:d:53: |
نقل قول:
ای وای خاله رزی شما که متأهلی! شما چرا؟:d;) |
|
میدونید چی شده ؟ نمیدونید که چی شده ! :confused:دیروز عصر یه چیزی دیدم امروز به همون نتیجه رسیدم . البته فرض میکنم و هنوز به نظریه نرسیده . اصلا هم به نسیم کاری نداره . یه جورایی شده مثل کفه ترازو که یکیش سنگینی میکنه اونم خیلی زیاد ، اگر اینجوری پیش بره من با نظر اون دوست خوبمون که ..... موافقم. |
نقل قول:
نقل قول:
طفلکی آب شد این دو روزه _:2: hmdf خوش آمدی |
نقل قول:
حسین جون شما یه اگه خودت تونستی اینو یه بار دیگه تند بگی از اول منم می تونم بفهمم! |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 07:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |