قبل از خروج
کاربران حاضر در انجمن: 781 (تعداد 1 عضو و 780 مهمان) http://p30city.net/images/Thememoch/...hos_online.gifبیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 1,094 نفر در تاریخ 11-16-2011 و در ساعت 12:51 PM بوده است حسین |
حسین ، 4 شنبه سوری
نقل قول:
چاره ی دیگه ای نیست ...........! ---------------------------------------------------------------------------- سلام بر دوستان خوبم امشب 4 شنبه سوری هست و من اصلاً پامو از خونه بیرون نمیزارم نه قاشق زنی و برنامه ای داریم و نه هیچ چیز دیگه دیگه حوصله اشم نیست از ما گذشته قبلنا 4 شنبه سور بیرون میرفتم و الان دیگه کلاً بیخیال این جور داستانا شدم بشینم خونه گزارشهام رو بنویسم و سرمو با کارهایی که دارم مشغول کنم بهتره امسال عید هم هیچ جا نمیریم آخه قراره یک کوچولو به دنیا بیاد :d خواهر زاده ام هست و پسره !گاهی اوقات اصلاً این موضوع یادم میره ! ----------------------------------------------------------------- امشب یکم تمرین اینتر زدن هم میکنم ! :d ------------------------------------------------------------------------- به میبینم که صبا خانوم هم اومده ! من پروژه دارم ؟ درس مرس نداری شما من ترم آخرم >؟ بابا شمات که همین ترم فارغ از تحصیل میشی ما که هنوز یک ترم دیگه مونده تا فارغ التحصیل بشیم ! ناسلامتی شما خانوم مهندس میخواین بشین ! |
|
سلام دختر عمه گرامی نقل قول:
نقل قول:
خاله املام بیصت بیثته :d شیطون شاگرد خوبی بود فقط تو یک درس رد شده :d نقل قول:
نه میدونیم چی شده نه خبر داریم نقل قول:
حسین شنا بلد نیست شناور باشه محمد جان نقل قول:
به من که چیزی نگفتند |
کاربران در حال دیدن موضوع: 8 نفر (1 عضو و 7 مهمان) ترنم
سلام اول اقا مهدی ممنونم حتما سبزمو اینگونه تهیه میکنم:p اااااا خالــــــــــــــــه:65: اقا حسین حرفات مفهومین میگم در حد دیپلم حرف بزن شاید بفهمم چی میگی ولی احساس میکنم جای خالی که نوشتی حرف دوست خوبمون ..... منظورت جناب بیگ بنگ باشه اقا محمد تولد نورسیده تون پیشاپیش مبارک :53: بچه کوچیک توی خانواده خیلی خوبه اها نیادم رفت خودمو معرفی کنم به نام خدا من ترنم اصلی هستم :d |
اول از همه آقا مهدی طرز تهیه سبزه عالی بود در حد قیامت:d |
خاله جون چقد هی پست منو تو پست خودت تکرار کردی:d
چرا خاله رزیتا جون دقیقا یادم اومد ولی احتمالا اون ترنم تقلبی بوده ها:d ازما گفتن;) |
نقل قول:
|
نقــاش بـاشـی! چـقــدر می گیـری بیایی و صفحه های سیاه دلم را رنـگ کنی؟ بـعـــد بـرای دیــوار اتاق دلـــم یــــک روز آفتابی بکشی که نــــور آفتـــاب تا میـانه اتاق آمــــده باشد ... راستـــــی مـــن روی صـــورتــم یـــک خنــــــده می خـــواهـــم نــرخ ِ خـنـــــده که گـــــران نیســــت؟ -------------------------------------------------------------------------------------- زنــگــ میزنم ریـجکتـ میکنــی خــدا را شکـر !! حداقــل میـدانم کـه انـگشتــ شســـتت سـالمـ هستـ. |
[/INDENT]سلاااااااااااااام دختر عمه :cool: |
اکنون ساعت 08:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |