نقل قول:
|
آنا راستی من به دایی ممد قول داده بودم English Guys Come Here که به صفحه 50 رسید همتونو دعوت کنم به جشن!
همین الآنم اومدم به قولم وفا کنم! هرکی انگلیسی بلد باشه و نیاد بهمون تبریک بگه می زنم بشش خاک بره چشش! ************************** دایی ممد خوب دعوت کردم؟:d |
اکهی!
نگاه کن ها! حسین اینجاس! پست منم دیده که گفتم اونور جشنه! انگلیسی هم یه دوسه کلمه بلده! بازم نیومد تبریک بگه! یه ذره مسافت کمتر بود می اومدم میزدم بشد! |
سلام و شب بخیر خدمت دوستان ........من دیشب غایب بودم ..... مشکل از نت بود که قطع بود :65:
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (3 عضو و 2 مهمان) ترنم, Saba_Baran90, رزیتا
ما چقد دخترایه خوبی هستیم دور هم جمع شدیم غیبت کنیم:d سلام خسته نباشین خوبین میگم شما اینجا بیکار وبست نشستین اشتباه تایپی بگیرید:21: اقا مهدی چشمات اواتارمو قشنگ میبینه بعضی از بچه ها که کلا چراغشونو روشن نمیبینیم امیدوارم هرجا هستن سلامت باشن سنبل جان جمله های قشنگی بودن (نــرخ ِ خـنـــــده که گـــــران نیســــت؟) انا مه اعترض دارم صبا ای همه حرف از کجا میاری:24: |
درود بر خواهرها و برادرهای گرامی وگلم در پی سی سیتی:53:
امیدوارم همه تندرست و شاد و سرحال باشین فکر کنم غیبتم خیلی طولانی شد ، دلم برای همتون تنگ شده بود مدتیه حوصله ی هیچی رو ندارم ، دلم بدجوری گرفته ، حسین هر روز هِی میگفت یه سری بیا پی سی اما نمیدونم چرا نمیتونستم فکر کنم روزی 20 یا 30 دفعه این ترانه رو گوش میدم ترانه نفرین از استاد ایرج نفرین،بر توای دنیا نفرین ای آسمان،ای کهکشان،در کویر غم،زار و ناتوان من ز کاروان جا مانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام کاروان مرگ من چون رسد،عمر پر گناه من طی شود آواره دنیا شدم،هم بستر غمها شدم دیگرای خدا خستهام کردی،بر مرگم رضا خستهام کردی آواره دنیا شدم،هم بستر غمها شدم از کاروان جدا شدم،در فراق او با لالههای وحشی صحرا نشسته ام ای آسمان،ای کهکشان،در کویر غم،زار و ناتوان من ز کاروان جا مانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام همتون رو دوست دارم:cool: |
یادم رفت
حسین جان مدیر شدنت مبارک کاکو:53: |
|
نقل قول:
|
تصویری زیبا و دردناک
آفرین به این مرد که یادش نرفته روزی هم مادرش اونو اینطوری بغل میکرده و بهش غذا میداده. دستان این پسر بوسیدنیست. امیدوارم همه ما قدردان زحمات پدر و مادرمون باشیم. http://www.asriran.com/files/fa/news...213752_806.jpg |
اکنون ساعت 04:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |