تو که می آیی
پنجره ای باز می شود پرده بی رنگ دلتنگی کنار می رود آرام میان جانم خانه می کنی |
آ عهد ماندنی است
تا پای جان که نه تا روح زنده است، این عهد ماندنی است آری شود که نباشم ولی بدان آن عهد را نتوان کسی شکست من قول داده ام که بمانم برای تو تو قول داده ای که بمانی کنار من این قول ما ، به خدا قول عاشقی ست آن "او" که عهد می شکند ، اهل عشق نیست تقدیر اگر نبودن من را رقم زند من میروم ولی بی من تر از همیشه جدا از تمام خویش شاید توان"نگاه تو" از من دریغ کرد شاید که ابر ،پرده کشد بر فروغ مهر عشقت ولی ،تنیده به جانم ، به جان تو من می روم اگر باور مکن که فاصله افتد میان ما دل را،که داده ام به تو ،ای مهربان من چشمان منتظرم، پشت در نشت لب ها که نام تو میبرد ،بسته ،ماند آن خاطرم سر کویت دخیل بست ای مهربان خوب با آن قرار و عهد وقتی تو مانده ای من مانده ،میروم بر عهد استوار بی خویش میروم. کیوان شاهباغی |
|
از " تـــو " دلـگیـــر نیستَــــم . . . اَز دلـَــم دلـگیـــرَم ! کــــه نَبــــودَنـتــــ را صَبــــورانــــه تحمـــــل میکـنَــــد . . . بـی هیـــچ شِـکــــوه ای ...!!! |
عاشقی را شرط اول ناله وفرياد نيست |
بی تو ؛ پاییز ... |
کاش تو زندگی هم مثل فوتبال وقتی زمین می خوردی |
عزیزا بر گریبان خون رنگ افق تکیه زنیم...در آن هنگام که آسمان پیراهن غمناکش را میفشارد
بیا تا یونسی باشیم بر کام نهنگی و یا یوسفی در تنگنای چاهی... هابیل باشیم تا قابیلیان ما را به قربانگاه برند و در اخلاص و بندگی به خاک نهند... |
دو رکعت گریه کردم برای خاطره هایم |
یه سری از حرفها هستند که امکان نداره |
اکنون ساعت 05:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |