پیش بینی هفته سیزدهم،
پیش بینی هفته سیزدهم، |
پیش بینی هفته سیزدهم،
پیش بینی هفته سیزدهم،__________________ |
شروع لیگ سیزرهم-از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال؛
|
لیگ برتر ایران،لیگ سیزدهم ایران ، بحث و تبادل نظر به همراه پیش بینی نتایج لیگ سیزدهم، پیش بینی نتایج لیگ سیزدهم به همراه جایزه
|
مرسی مهدی جان از تاپیک بسیار خوبت....:53: فقط هفته ب هفته برنامه بازیا و ساعتاشونم تو پست اول بزاری ب نظرم جالبتره:تتتتتته: برنامه هفته دوم: هفته 2 جام خليج فارس پنجشنبه 10 مرداد 22:00................راه آهن-سايپا 22:00................استقلال خوزستان-مس 22:00................داماش گيلان-ملوان 22:00................گسترش فولاد-تراکتورسازي 22:15................سپاهان-استقلال جمعه 11 مرداد 22:00................صباي قم-نفت تهران 22:00................فجر سپاسي-فولاد 22:15................پرسپوليس-ذوب آهن اینم پیش بینی من ;) 1-1====>راه آهن-سايپا 2-1 برنده استقلال خوزستان ====>استقلال خوزستان-مس 1-0 برنده ملوان ====>داماش گيلان-ملوان 1-0 برنده تراکتور سازی ====>گسترش فولاد-تراکتورسازي 2-1 برنده استقلال ====>سپاهان-استقلال 1-1====>صباي قم-نفت تهران 1-0 برنده فولاد خوزستان====>فجر سپاسي-فولاد 2-1 برنده پرسپولیس====>پرسپوليس-ذوب آهن |
خوبه |
لیگ برتر ایران،لیگ سیزدهم ایران ، بحث و تبادل نظر به همراه پیش بینی نتایج لیگ سیزدهم، پیش بینی نتایج لیگ سیزدهم به همراه جایزه
لیگ برتر ایران،لیگ سیزدهم ایران ، بحث و تبادل نظر به همراه پیش بینی نتایج لیگ سیزدهم، پیش بینی نتایج لیگ سیزدهم به همراه جایزه نقل قول:
پس از پایان بازیهای هر هفته واعلام نتایج همون هفته ونتیجه پیش بینی مسابقات هفته بعد قرار داده میشه. نقل قول:
من همیشه پررنگم:d:d شدیدا تکذیب میکنم ین موضوع رو |
پیش بینی
:d:d
راه آهن2 - 1سايپا پی نوشت: این هفته پیش بینی کردم تا تکلیف جایزه معلوم نشه دیگه پیش بینی نمیکنما:ezat khan: |
سلام اقا مهدی کم پیدا ییان اقا شما شاهد بودید فصل قبل |
راه آهن1- 1سايپا استقلال خوزستان2 - 1مس داماش گيلان1 - 1ملوان گسترش فولاد1- 2تراکتورسازي سپاهان1 - 1استقلال صباي قم0 - 1نفت تهران فجر سپاسي0 - 1فولاد پرسپوليس1-1ذوب آهن |
اکنون ساعت 07:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |