|
|
سلام به همه ی دوستان عزیزم :)
چطورین؟ خوب خوب هستید ایشالله؟ دنگ و باستون؟ چه خبره آقا، قضیه چیه؟ کی اومده، کی رفته؟ کی هس، کی نیس؟ :دی ایشالله هر کدوم از عزیزان هر جا که هستن، خوب خوش و خرم باشن، ایشالله :) آقا من میخواستم عید برم مالزی، جور نشد، خواستم برم دبی، جام گذاشتن! خواستم برم سلیمانیه، اونم باز جام گذاشتن ! کلا من پایه ی هر مسافرتی م، هر کی هر جا بره، دنبالش راه میوفتم ! اما الان هیچ جا نشد ! خب درواقع فقط اومدم اینجا که بگم : امضام رو عشق است ! البته ببخشیدا، خیلی کوچه بازاری بود: عشق است ! دلاتون بهاری عزیزان کوچیکتونم امیدوارم امسال بهترین سال زندگیتون باشه :) |
سلاااااااااااااااااااااام مهرگان گیان
چطوری روله؟ ما رو نمی بینی خوش میگذره؟ آنا دیدی چجو تعطیل شدیم؟ من همیشه بد موقع می خورم به تعطیلی!:d:65: ******************************************* آنا کاش حرف زدن هم مثل حرف شنیدن راحت بود! |
نقل قول:
بهترم ، ممنون |
|
مخلصم آنا، چرا مگه تعطیلی بده آقا؟!
آقا مهدی چی شده؟ خوب هستید؟ امیدوارم که خوب و سرحال و سرزنده باشید :) آقا نگفتین امضام قشنگه خو ! خاله رزی، درود بر شما :) :* |
نقل قول:
ممنوم آبجی امیدوارم شما هم همیشه شاد و سرحال باشید همتون رو دوست دارم:53: |
سلام یکی دو صفحه ی آخرو خوندم، تو چه انرژی ای داری صبا!! اومدم یه پست فارسی بدم ببینم چه جوریه :d انصافا فارسی (بتر تو سِی پارسی!) یه چیزه دیگس {پپوله} دوستان عزیز لطف کنین یه سری هم به خونه همسایتون بزنین {داش مشتی} خوشحال میشیم تاپیک انگلیسی ببینیمتون :rolleyes: . . یه جوری صحبت کردم انگار مدیر بخش انگلیسیم :d:p |
نقل قول:
نقل قول:
مهدییییییییییییییی مهدیییییییییییییییییی من که میدونم عاشق شدی سیبیلتو زدی دپرس شدی :cool: |
اکنون ساعت 07:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |