نقل قول:
آنا امضات مهرگان شیفتگی داره! منم حسودیم میاد نمیگم قشنگه ما فامیلی اینجوری ایم مهرگان گیان!:d نقل قول:
چون ما هیششششکیو دوس نداریم؟ نقل قول:
دوما وااااااااااااااااای! آریا تویی؟:21: هیشششوخت فکر نمی کردم پست فارسی ازت ببینم! انرژی تمام دلیلیه که میبینین؟ ایول به همتون! هی... حسین همین الآن منصرف شدم واقعا! نقل قول:
نقل قول:
وقتی نمی دونی چی می خواستم بگم، بایدم بگی مهم نیست! البته اگه شانس منه، می دونستی هم همینو می گفتی! اصلا راس میگی! مهم نیست! نقل قول:
اما من اینقدر که خوبم که بازم دوسشون دارم!:p |
مهرگان تو کجا رفتی؟
بیا کره! می دانی بعد چنی آمدی اینجا! یادده یکی می گفت "دختر همیشه خندان"؟ آنا الآن منم اونجور احساسی دارم که تو داشتی! یادده؟ اینا هیششششکدام منو نمیشناسن! دلمو شتتتستین! دوستون ندالم! |
کره دارم اس ام اس عیدی میبینم !
سی زی، صاحب اختیاری، تاج سری، حضورت باعث خوشحالیه، هر جا که باشی !(هندونه میفرشم، هندونه !!!) منم از ای به بعد بشت میگم همیشه خندان :) |
عیب نداره |
{شیت شدن} سلامی به گرمی افتاب من بعد از یک مدت طولانی برگشتمممممممم
|
جودی ابوت بازم که سوتی دادی ! بابا لنگ دراز مال چند قرن پیش بود ؟ ایمیلش کجا بوده آخه :d
|
نقل قول:
درضمن ما همیشه یه راهی پیدا می کنیم حرفامونو بهم بگیم دوست خوب فقط به بابا لنگ دراز میگن درضمنشم بابا لنگ دراز من دیگه متولد 1971 که نبوده خدایی جوون تر از این حرفاس!:p ********************************** حسین اون بسته بزرگ پفک نمکی چی بود تو عکست؟ الانم همونطوری تپلی؟:p ************************************* کانتر استریک خوب کردی برگشتی!:d |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) حسین, دانه کولانه, کانتر استریک
کانتر خوش اومدی داداش :53: فک نکنم زیاد با بچگیام فرق کرده باشم هنوز خودم رو توی آینه ندیدم بزار برم ببینم :21: |
|
نقل قول:
سلام دختر عمه به نام خدا :d خوبی خوشی سلامتی نقل قول:
پست 500 انگلیش رو زدم با یک فروند گرامر انگلیسی :d نقل قول:
نقل قول:
سلام افسانه خانوم ما همچنان منتظر عکس سفره هفت سین هستیما نقل قول:
سلام بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام کاکو نقل قول:
این یعنی هر کدومتون تو دو اتاق کنار هم نشستید یا اینکه منظورت جمع مکسر میانی بالایی ایجاز ه :d نقل قول:
داماد که سهراب هستش دیدید که بچم خجالت میکشه یا خانومش نمیزاره کمتر تو پی سی پیداست :21: نقل قول:
اگر چیزی برا پذیرایی آواز و کمی مشت و لگد :21: آخه بگو آخر سالی مهمونی اومدن دیگه چیه بزار همون اول سال بیایید که همه چیز مرتب و منظم هست با کلی خوردنی :d نقل قول:
دختر عمه از اول سال 91 میشه ناظم پاتوق که غیبت ها را موجه یا ناموجه کنه :d نقل قول:
اون قانون معروف مورفی هستش دیگه نقل قول:
سلام سارا خانوم دوباره خوش اومدی نقل قول:
سلام محمد شیرازی نقل قول:
همه تو بازاند دارن خرید عید میکنن |
اکنون ساعت 05:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |