|
361 روز گذشت
بعضیا دلشون شکست بعضیا دل شکوندن خیلیا عاشق شدن و خیلیا تنها ... گریه کردیم خندیدیم خیلیها از بینمون رفتن حالا فقط 4 روز مونده 4روز از همه اون خاطره هامون تو سالی که گذشت... سال نوت پیشاپیش مبارک !!! |
سلام
سلام و وقت بخیر دوستاااااااااااااان.انشاالله آدینه ی خوبی داشته باشید :53:
نقل قول:
سلام صبا جون ..... عزیزم دیگه یه جورایی این غیبته موجه می شه دیگه ..خواهشا این یه دفه رو ندید بگیرید ...... نقل قول:
صبا جان خودت هستی نبود مارو جبران کن .. گلم {پپوله} نقل قول:
نقل قول:
سلام و درود بر شما آقا مهدی ... گفتم کارسفره چیدن و عکاسی سفره م تموم شده .. دارم یه سری کار روش انجام می دم ... ایشاالله تا شب می زارم ( احتمالا ) نقل قول:
|
سلااااااااااااام به همه:
این یکی نقل قول فقط فامیلیه: نقل قول:
پسردایی کاش روانشناس می شدی فامیلی می اومدیم پزتو می دادیم به همه مریضات متلک می پروندیم حالشو می بردیم!:d |
|
|
سلام بر بهار
سلام و عصر آدینه ی همگی بخیر انشاالله :53: |
سلام دوسسسسسسسسسسسسسسسسستان:cool:
خسته نباشین خداکنه تنبل نبوده باشین در کمک کردن خونه تکونی :eek: پیشاپیش سال نو را به همه دوستان و خانوادهای محترمتون تبرک میگم :41: و انشاالله اونایی که مجردن هرچه زودتر دست به کار بشن تا خودمون دست به کار نشدیم:24: باشماهام حسین و مهدی خودمون که مدیر شدین شیرینی ندادین{جشن پتو} |
معما
http://upload.ninifa.com/images/010n...ii8kag7nsy.jpgسلام و شب همگی بخیر دوستان :53: |
درود محمد جون چقدر پسرت شکل خودت شده ، ایشالا سال دیگه سه تا دو قلو بهش اضاف بشه :d
- صبا خداییش تو چقدر حرف میزنی ، دوپینگ میکنی اینقدر انرژی داری شایدم big bear میخوری :d خدا به داد مادرت برسه اگر دو دیقه پیشت بشینه :21: صرفا اینجا کار خاصی نداشتم فقط گفتم یه سری بیام یکم اعصابتو خورد کنم و برم :cool: همتون رو دوست دالم ......... |
اکنون ساعت 07:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |