صبا جان ایشالا که هر چه زودتر حالت خوب بشه ...
امیدوارم که همه چیز اونطوری پیش بره که دیگه حتی به فکر چیزی که الان ناراحتت میکنه هم نیفتی. همه ما تو زندگی واسه یکبار هم که شده این احساس شکسته شدن سراغمون میاد ولی چه میشه کرد ، باید طاقت اورد و صبور بود . |
سلام |
سلام به همه دوستان خوبم |
بازم سلام |
من که هر چی فکر کردم نفهمیدم چیه ولی تو آب خیس خورده بود شاید ازین سبزی کوچولوها باشه :pشایدم زیتون خیس خورده باشه |
|
لنگه جان سبزی کوچولو اسم نداره؟!!:d |
نقل قول:
اسمشو نمیدونم :21:یعنی آخر خونه دارم امشب خودمونیم فقط فردا پسر دایی و دختر عمه میان میبینن چه قیامتی به پا شده :21: ترنم جون لنگه جانم پس چه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: |
کیه کیـــــــــــــه!!
خوب وقتی من کپی حضور غیاب زدم فقط اسم منو دکتر شکوفه بود تقصیر من نبوده ;) اما خاله رزیتا همیشه حاضرهرزیتا{جشن پتو} منم میخوام جز فامیلا بشم خودم فامیلیه خودمو مشخص میکنم چاره ای جز قبول کردنم ندارین:d منم چون دوست دارم خاله بشم هنوز نشدم به منم بگین خاله ترنم به رنگ ادمینم نوشتم که حرف و حدیثی توش نباشه:d:d |
بیست سوالی
|
اکنون ساعت 10:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |