من واقعا گاهی نمیتونم همه ی پستهای طولانی و تند تندتون رو بخونم خدایی نه فوووش بدین به من یا دیگران و نه حرف مرف سیاسی میاسی بزنین استه بیاین استه برین
ولی مطمئن باشین که نکات حساس و کلیدی صوبتاتون رو میخونم یا میفهمم. |
یوهو فهمیدم چیه افسانه جون |
راهنمایی
با عرض معذرت شکوفه خانم ..... گوجه سبز هم نیست :rolleyes:
یه راهنمایی هم می کنم ... دونه هاش اندازه ی غوره س. فکر کنم تو منطقه کردستان بیشتر پیدا می شه .. در ضمن ضایع شدن هم نداره .. مسابقه س :o |
اول سلام |
آنا داره شکر خدا بارون میاد اینجا
منم دارم آهنگ Safe and Sound تیلور سوئیفتو گوش میدم چخخد من این دخترو دوس دارم! خیلی آهنگاش مهربون اند جودی ابوتی جودی ابوتی! لباس پوشیدن آوریل رو هم دوس دارم! اصلا خود آوریل رو هم دوس دارم! ********************************** آنا ترنم نمی دونی چه کیفی داره حرفایی که دوس داره برای همه بگی اماکسی دوس نداره بشنوه رو، وقتی می دونی جایی مث اینجا هست که می نویسی، دوستان لطف داشته باشن می خونن اگر نه هم تو حرفتو زدی، چی کیفی داره میای می نویسی! منم سااااااااااااااااااااااکت! اینجوری میشه دیگه! |
سلام به همه خوبان:53: |
|
نترس از هجوم هضورم،چيزي جز تنهايي با من نيست.......
|
یه خبر خوب فکرکنم خدااااااااااجونم داره آرزومو برآورده میکنه واسم دعا کنین توروخدا از قبولی تو دانشگاه سراسری هم مهمترههههههههههههههههههههههههه هه:63::63::63:
|
:dپس گوجه سبز نبود ای بابا |
اکنون ساعت 10:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |