سلام به همه بچه های گل و سنبل پیسی |
نقل قول:
ین خدا یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشه این مادرمون قدرمون رو بدونه :d چی میشه ؟ |
|
سلام دوستان عزیز
مثل ماهي زنده مثل سبزه زيبا مثل سمنو شيرين مثل سنبل خوشبو مثل سيب خوش رنگ و مثل سکه با ارزش باشيد انشاالله |
خداحافظی
سلام و شب بخیر خدمت دوستان :53: |
آقا محمد سلام و شب بخیر
افسانه خانوم سلام به سلامت انشالا این سفر از هر لحاظ یکی از بهترین خاطره های زندگیتون باشه همیشه خاله شکوفه گفته بود گوجه سبز، این یعنی هرچی بوده سبز بوده، شما گفته بودین اندازه غوره اس، هم میوه هست هم نیست، بیشتر هم تو غرب کشوره در نتیجه یه گزینه بیشتر نمی موند ایشالا جایزه ام بمونه وقتی برگشتین به سلامت پیش پیش عیدتون مبارک |
|
|
سلام
با حرفایی که نوشتن کلی حال کردم ولذت بردم بهترین دعاهارو برای دوستان کردید افسانه جون عیدتون مبارک باشه وبهترینها رو از خدا برای خانوادت میخوام عزیزم خوش به حال دل پارسا خوش به حال دل صاف بچه ها که هرچی از خدا بخوان همون میشه صبا بازم مثل همیشه به قول اقا محمد پر انرژی حرفیده امیدوارم توم به هرچی که میخوای برسی تو سال جدید اقا مهدی از شما بعیده غیبت طولانی زشته ها خاله رزیتا مرسی از پذیرش من به عنوان خواهرت گلم اقا محمد خواستم با این پست خاله بودنمو ثابت کنم ها:24: اقا محمد 90 شب شما هم خوش انا از الان پیشایش عیدتون مبارک باشه:53: نمیدونم چرا خوشم اومد عیدو تبریک بگم:p اقا کوروش ضرر میکنی نمیتونی پست بچه ها رو بخونی ها سعی کت با بچه ها هماهنگ باشی :p چون پستایه اینجا سریالیه یه قسمتو نخونی هیچی از ماجرا متوجه نمیشی بعد اون موقع حس خوندن نداری;) امیدوارم همه بچه هایه غایب این اخر سالی سلامت باشن و دلشون خوش باشه دیگه عرضی نیست:cool: |
این شد پست ترنم خانوم :41:
----------------------------------------- نمیدونم چیز خورم کردن امشب انگار آتش داره از سروو پام بلند میشه نمیدونم انرژیه چه جوری بیرون بدم ! دارم به مرز دیوانگی میرسم من نمیدونم چرا موتورم تازه 2 نصفه شب به بعد راه میفته بعد روز این انرژی از کجا میاد ؟ خلاصه برام سوال شده الانم که خیلی احساس داغی میکنم رو پوستم به جان خودم نه قهوه خوردم نه نوشابه انرژی زا نمیدونم چرا اینطوری میشم ! ---------------------------------------------------------------------------------- الان میرم همه جای فروم یه دوری بزنم خلاصه خواب که اصلاً به چشمم نمیاد ! یه حس خیلی عجیبی هست ! ------------------------------------------------------------------------------- فعلاً از این جا میرم ! |
اکنون ساعت 10:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |