|
صرفا شوخی و لجبازی
صبا اینجا اینقدر میحرفه خدا به داد خونه برسه ، فک کنم روزانه 1365498 کیلومتر مربع کلمه میحرفه . این یعنی فاجعه :d
|
نخیرم!
من همیش 35434354 متر مکعب بیشتر حرف نمی زنم!:d آنا امضات با اینکه اسم نسیم توشه قشنگه! مخصوصا خط آخرش! |
:d
نقل قول:
قابل شما رو نداره این امضا رو از نوشته های بابا لنگ دراز که برای نسیم نوشته بود جدا کردم .جالب بود واقعا ؟ |
يعني اونم مث آدماي دنياي واقعي خائنه؟
اماخب بازم سليقه اش خوبه! |
دوستان ! |
نقل قول:
نقل قول:
من که از هر طرف شمردمش شد هفت تا ، مهرگان آواتارت پرچم کره جنوبیه یا شمالی ؟ :d |
|
2 فایل پیوست
آکواریوم باغبون گلهای زیبای بهشتی
|
چیه این پست های کوتاه کوتاه؟
خاله رزی بیا بزنش! دوست ما رو نگاه! آنا یه اشتباهی کردم ، خراب تر نشه خیلی خوبه! دعام کنین! جدی میگم! راس میگی حسین! من واقعا نمی دونم کجای کارم با این دنیای عجیب غریبم! آنا اصلا به من چه که هیچکی نمی فهمش! من دوسش دارم! اوووووووووم! (حسین همون حرکتی رو که بهت گفتم، انجام بده! حرکت جودی!) **************************************** این عکسا مال آکواریوم جواد آقاس؟ تو اونجا چیکار می کنی؟ مگه ... لا اله الا الله! دست نزنی به وسایل مردم! |
اکنون ساعت 07:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |