آنا آخرش بهم نگین زیاد حرفیدی ها!
اولش بگین!:d آنا دلم میگیره آخرسالی انگار یه بخش از وجودمو پشت سرم جا می ذارم اما نکته خوشگلش اینه که یه فرصت 365 (ولی فکر کنم 366) روزه دیگه خدا به هممون میده که از اونی که بودیم بهتر باشیم من از همه بخش های تاریخ زندگیم از اشتباهام بیشتر از همه متنفرم پس اگه شما هم اینطوری هستین، به این فکر کنین که گذشتن! که پشت سر گذاشتین اون اشتباها رو! که اگه واقعا براتون سخت بوده بهتره کمتر اشتباه کنین (اصلا در جایی نیستم که نصیحت کنم ها! اشتباه نشه! اما فکر می کنم اگه این کارا رو انجام بدیم دنیا جای قشنگتری میشه!) بهتره هممون کاری کنیم که دیگران بخوان بهمون اعتماد کنن بهتره هرچی رو برای خودمون می خوایم برای اوناهم بخوایم و هرچی رو می دونیم اصلا خودمون خوشمون نمیاد برامون باشه، به مردم ندیم! اگه تو همه لحظه های بد زندگیمون که می خوایم بخاطرش همدیگه رو دوس نداشته باشیم، خودمون رو بذاریم جای همدیگه و درک کنیم، خیلی از مشکلات اصلا اتفاق نمی افتن، خیلی ها هم به خوبی حل میشن! واقعا دوست داشته باشیم ! اصلا دوست داشتن رو دوست داشته باشیم! دنیا رو برای مردم به جایی تبدیل کنیم که دوس داریم اونا دنیا رو برای خودمون اونطوری بسازن فقط صادقانه خودمون باشیم و صادقانه دوست داشته باشیم، حتی اگه دلیل نداشته باشه [IMG]file:///C:/Users/THEJOK%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]پس (شروین جون خیر ببینی!) دانه کولانه امیر عباس انصاری SonBol NeGin رزیتا حسین ساقي SHeRvin فرانک مهدی مهرگان behnam5555 bigbang GolBarg Setare shadi sheida.m shokofe kiana FereShteH GhaZaL.Mr MAHDI mary.f sharareh1 آريانا آناهیتا الهه آبها ترنم فرگل amin354 behnam3638 Javad.p VAHID Younes روناک زکریا فتاحی مهبا بازم میگم: دوستون دارم بیشتر از اینکه باور کنین اگه بدی دیدین، یا مغزتونو بردم به لطف خودتون ببشغین! خییییییییییییلی دوستون دارم و به یادتونم این چند روزه سر هممون شلوغه اما دلهامون جا داره که به یاد هم باشیم هرچی بگم بازم حرف برا گفتن دارم دوسسسسسسسسسسسستون دارم شاد باشین بدون اینکه دنبال دلیل بگردین {پپوله}:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53: |
سلام بروبچ حالتون خوبه
چند روزی به دلیل مشغله کاری نتونستم خدمت برسم حسابی از بحثاتون عقب افتادم ولی پستهاتون رو خوندم مهدی اچ آی وی مرموز برات دارم حالا دیگه من روده راست ندارم باید نخ نخ اون سبیل فابریکت رو با منقاش بکنم تا ساعت 4صبح پای تلفن با کی حرف میزنی پیامهای لاو تو گوشیت از طرف کیه ارادت دارم خدمت همه دوستای گلم پیشاپیش سال با خیر وبرکتی براتون آرزومیکنم عیدتون مبارک |
|
نقل قول:
چطوری؟ پس این پیامهای عاشقانه که برام میفرسی برای اینه که اینجا آبرومو ببری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!{قاط}{B Adabi} کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) MAHDI |
تبریک سال نو
سکه و سبزه و آب
نرگس و جام شراب باز هم شادی عید آرزوهای سپید باز لیلای بهار باز مجنونی بید باز هم رنگین کمان باز باران بهار باز گل مست غرور باز بلبل نغمه خوان باز رقص دود عود باز اسفند و گلاب باز آن سودای ناب کور باد چشم حسود باز تکرار دعا یا مقلب القلوب یا مدبر النهار حال ما گردان تو خوب راه ما گردان تو راست باز نوروز سعید باز هم سال جدید باز هم لاله عشق سهراب.....؟ با آرزوی سالی پر از شادی و سلامتی برای شما و خانواده محترمتان |
Saba_Baran90
اینم اسم صبای عزیز که نبود منم بهترینها رو برای تو ارزو دارم و امیدوارم همه عزیزان به هرچی که میخوان برسن ان شاالله:53: |
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (2 عضو و 4 مهمان) حسین, ashkan_d13 |
سال نو به تمامی دوستان گلم تبریک میگم:53:
سالی پر بار و پر برکت و سرشار از مهر و محبت برای شما و خانواده محترمتون آرزومندم |
سلام سلام
سال 91 مبارک باشه سال پر از برکتی برای خودتون و خانواده هاتون باشه انشاالله همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه مثل لحظه اي که باغ,درترنم ترانه شکوفا ميشود,غرق در شکوفه ميشود روزگارتان بهـار لحظه هايتان پر از شکوفـه باد. سال نـو مبارك |
اکنون ساعت 05:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |