ممنونم شروین جان، خداروشکر که شما الان سالمی و مشکلی نداری
نگرانیمون از اینه که دکتر گفته احتمالا دوباره باید عمل بشه از ناحیه مچ پا، قوزک داخل به طرف پشت آسیب دیده |
سلام رزیتا خانم خدا بد نده انشاالله هرچه زودتر خواهرزاده تون مریم کوچولو خوب بشه
|
خاله حاجیم اومده خونمون خاله ی بابامه هروقت میبینمش یاد مامان بزرگ خدابیامرزم میفتم خیلی دوسش داشتم
|
سلام یکمی دور شده ولی حیفم اومد نگم روز پنجشنبه که میشد 14/2/91
تولد پسرم <<امیر علی >>بود خیلی روز خوبی و به یاد ماندنی جاتون خالی بود . |
محمد آقای شیرازی تولد پسرتون مبارک باشه |
امشب باید از این مهمونی زورکی ها برم ! برگشتم بنویسم یا همین الان بنویسم نمیدونم |
مهم ترين اتفاقي كه امروز برام افتاد!!
امروز صبح دلم تنگ شد
امروز ظهر دلم تنگ تر شد امروز عصر دلم به اندازه يه سر سوزن تنگ تنگ تنگ شد امروز غروب ديگه دلي نداشتم امروز تموم شد و امشب شد اما هنوزم كه هنوزه خبري از دلم نيست .... |
|
دایی ممد اسم واحد آوردی و امتحان دلم کباب شد!
بابا این چه زندگی ایه! تموم شه این امتحانا راحت شیم! یه تابستون هم بی استرس بگذره یه تابستونه! ایشالا موفق باشی میگم با اینکه ایام امتحانا، تنها موقعیه که آدم واقعا تلاش می کنه، اما آدم تنبلی مثل من به همین دلیله که با ایام امتحانات مشکل داره دیگه!:d |
امروز امتحانای آخر ترم شروع شد واااااااااااااااااااااای اگه امسال قبول نشم دانشگاه نمیتونم برم دیپلم بهم نمیدن خدایا خودت کمکم کن قبول شم میخونم تا قبول شم فقط کمکم کن:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63: :63::63::63:
|
اکنون ساعت 06:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |