![]() |
بردی از یادم از دلکش و ویگن دلکش] بردی از یادم دادی بر بادم با یادت شادم [ویگن] دل به تو دادم در دام افتادم از غم آزادم [دلکش] دل به تو دادم فتادم به بند ای گل بر اشک خونینم نخند [ویگن] سوزم از سوز نگاهت هنوز چشم من باشد به راهت هنوز چه شد آن همه پیمان که از آن لب خندان بشنیدم و هرگز خبری نشد از آن [دلکش] کی آیی به برم ای شمع سحرم در بزمم نفسی بنشین تاج سرم تا از جان گذرم [ویگن] پا به سرم نِه جان به تنم دِه چون به سر آمد عمر بیثمرم نشسته بر دل غبار غم زانکه من در دیار غم گشتهام غمگسار غم [ویگن] امید اهل وفا تویی رفته راه خطا تویی آفت جان ما تویی [ویگن و دلکش] بردی از یادم دادی بر بادم با یادت شادم دل به تو دادم در دام افتادم از غم آزادم دل به تو دادم فتادم به بند ای گل بر اشک خونینم نخند سوزم از سوز نگاهت هنوز چشم من باشد به راهت هنوز |
خدایا دلم گرفته ، میان این همه آرزوها ، دلتنگ ترین بنده ات را دریاب . . . |
امشب تمام گذشته ام را ورق زدم : پر از لحظه های سیاه ، لحظه های داغ و پرالتهاب بی قراری ، دلتنگی افسرده ، خاموشی ، سکوت ، اشک ، سوختن .... چیزی نیافتم . نفرین به بودن وقتی با درد همراه است |
تنهايي و عشق ... |
شب را دوست دارام بخاطر سكوتش; سكوت را دوست دارم بخاطر آرامشش آرامش را دوست دارم بخاطر بودنش در تنهايي; تنهايي را دوست دارم بخاطر بودنش در عشق و عشق را دوست دارم بخاطر دوست داشتنش... |
خوش است اندوه تنهایی کشیدن اگر باشد امید باز دیدن … |
مرا تنها تو نگذاري |
کاش بودي تا دلم تنها نبود ... تا اسير غصه فردا نبود... |
زندگی با صدای هایده ترانه سرا :بیژن سمندر آهنگساز : صادق نجوکی تنظیم کننده : صادق نجوکی خدایا . خدایا خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که میخواستیم . میخواستیم میخواستیم مثل این روزو نبینیم . که دیدیم که ناز اون . بلای اون . حسرت دل . عذاب عالم هر چی باید همه تک تک بکشن . ما کشیدیم که هر چی باید همه تک تک بکشن . ما کشیدیم که زندگی میگن برای زنده هاست . اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که زندگی میگن برای زنده هاست . اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که وای بر ما . وای بر ما خبر از لحظه پرواز نداشتیم تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم . پریدیم که زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت دنبال هم امروز و فردا گذشت چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت دنبال هم امروز و فردا گذشت دل میگه باز فردا رو از نو بساز ای دل غافل دیگه از ما گذشت ای دل غافل دیگه از ما گذشت زندگی میگن برای زنده هاست . اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که خدایا . خدایا خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که میخواستیم . میخواستیم میخواستیم مثل این روزو نبینیم . که دیدیم که ناز اون . بلای اون . حسرت دل . عذاب عالم هر چی باید همه تک تک بکشن . ما کشیدیم که هر چی باید همه تک تک بکشن . ما کشیدیم که |
باز آی و دل تنگ مرا مونس جان باش |
اکنون ساعت 04:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |